2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız özlemcim hayırlı olsun kızın canım benimde düşündüğüm isimlerden duru ismi çok hoş adıyla yaşar inş. dün sağlık ocağına gittim kızlar el doppleriyle baktı hemşire kalp atışlarına az duyuluyor ama çok güçlü bi cihaz değil 15. haftada bakıyolarmış 20 haftadan sonra daha net duyulur dedi hemşire sizde gidin hem bilgiiz olur bebiş nasıl anlarsınız 18inde tetanozu vuralım dedi benim sata göre gitmediği için hamileliğim ikisinin ortası zaman ayarladı 19. hafta yapalım dedi kızlar benden söylemesi benim 5. tetanoz aşım bu oğlumdan beri düzenli oldum aksatmadan bu son aşım olcak kısmetse bağışıklık kazanacakmışım 15 sene kolunuzu çok ağrıtan bir aşı şişiyor kolunuz kaslarınız resmen felç oluyor çok ağır bir aşı 2hafta ağrısı sürüyor

mm turp otu olsa da şimdi yağlayıp limonlayıp yesemm

ya o şevketi bostanı masterchef te yaptı birtane adam juri çok beğenmişti :44:

mm turp otu olsa da şimdi yağlayıp limonlayıp yesemm

ona da bayılırım.

ya o şevketi bostanı masterchef te yaptı birtane adam juri çok beğenmişti :44:

evet kuzu etli yemegini yapmisti o. ben yemegini sevmiyorum da zeyinyagli limonlu salatası enfes oluyo. ot degil sanki özenle yaratılmış bişi.

peki sen kaç kilosun elvincim şu an çok özel olmadıysa cevaplar mısın?

Yok canım, ben söylerim fark etmez. 52.5 ile hamile kaldım, şimdi 58i zorluyorum. Hergün düzenli tartılıyorum. 57 küsürlerde çıkıyorum. Sen ne kadar aldın?

bende kuzu kulağını çok severim kocacım da öyle..istanbulda bulmak bile mesele zaten canım İzmirim

Yok canım, ben söylerim fark etmez. 52.5 ile hamile kaldım, şimdi 58i zorluyorum. Hergün düzenli tartılıyorum. 57 küsürlerde çıkıyorum. Sen ne kadar aldın?

baya zayıfmıssın sen canım. ben 64 ile kaldim simdi 68 oldum.

Elvin bendeeenn zaaaayııııııf Elvin bendeen zaaaaaaaaaaayyyyyyyyyııııııııff ahahahahha

Gözümüz aydın olsun canım benim çok sevindim ben

Dev dediğime bakma canım, çok kilolu değilimdim evet.

bana da doktorum sen çok zayıfsın çok zayıfsın kilo sınırlaması yapmıyorum istedigin kadar ye istedigin kadar kilo al deyip duruyo ama eşim de çok zayıfsın kemiklein sayılıyo diyo da bende biraz basen var. sadece ondan rahatsızım. ama omuzlarım geniş oldugu için bi sıkıntı yaratmıyo o da. 38-40 bedendim de şimdi degilimdir heralde. 42 olmusumdur zannedersem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…