Cescim bunlar minnak memişli herhalde, hiç endişe etmiyolar hale bak
diğerlerini anladım da kuzu kulağını falan öyle herkes bilmez, var mı sende bir giritlilik bakiyim? gerçi egeliler de çok bilit otları çöpleri. geçen gün çeşmede ot günü vardı misal...ben en çok şevketi bostanı severim ama kilosu 10 lira. pazara da gidemediğim için yiyemedim bu sene. direk ömür uzatıyo diyolar.
diğerlerini anladım da kuzu kulağını falan öyle herkes bilmez, var mı sende bir giritlilik bakiyim? gerçi egeliler de çok bilit otları çöpleri. geçen gün çeşmede ot günü vardı misal...ben en çok şevketi bostanı severim ama kilosu 10 lira. pazara da gidemediğim için yiyemedim bu sene. direk ömür uzatıyo diyolar.
mm turp otu olsa da şimdi yağlayıp limonlayıp yesemm
ya o şevketi bostanı masterchef te yaptı birtane adam juri çok beğenmişti :44:
bende bunu sorucaktım size. Bütün gün evdeyim diye sütyen takmıyodum dün acaba dedim takmalımıyım.Spor sütyeni takmaya başladım evde. Takmalıyız sanırım dimi?
peki sen kaç kilosun elvincim şu an çok özel olmadıysa cevaplar mısın?
peki b.ö kim onu bende görüp ekledim
Yok canım, ben söylerim fark etmez. 52.5 ile hamile kaldım, şimdi 58i zorluyorum. Hergün düzenli tartılıyorum. 57 küsürlerde çıkıyorum. Sen ne kadar aldın?
evet canım yaklaşık 20 kişi falan ekledik birbirimizi
Yok canım, ben söylerim fark etmez. 52.5 ile hamile kaldım, şimdi 58i zorluyorum. Hergün düzenli tartılıyorum. 57 küsürlerde çıkıyorum. Sen ne kadar aldın?
:) bende biliyordum hatta şöyle oldu dr um çook düşünceli ölçümleri yaptı bişi demedi.. kız erkek diye kız demi dedim sen nerden bilion dedi bilirim öyle hissediom dedim o da sonuçlar çıksın snra söyleyecektim ama dedi. kız zaten dedim güldü evet kız dedi:)
baya zayıfmıssın sen canım. ben 64 ile kaldim simdi 68 oldum.
kızlarrrrrrrrrr ben de face de eklemek istiyorummmmmmmmmm
Elvin bendeeenn zaaaayııııııf Elvin bendeen zaaaaaaaaaaayyyyyyyyyııııııııff ahahahahha
kızlarrrrrrrrrr ben de face de eklemek istiyorummmmmmmmmm
Dev dediğime bakma canım, çok kilolu değilimdim evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?