2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet kızım ölüyorum geçmiş okumaktan...
Gözünü kokutayım biraz, diğer topiklerimiz de aldı başını gidiyo Meloşşşşşşş!

kesinlikle takılmalı bence. ben zaten çıkaramam 1 aya kalmaz olması gereken yerden baya uzaklaşırlar.

Ben gece gündüz takmama rağmen fazladan büyüdükleri için yer çekimine zor karşı koyuyolar.

ah canım aaaaaah çok sevindim. sabahtan beri kuagimiz kapida senden haber bekliyoruz. çok güzel haber hem de kııııız, Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. amniyosentezde de çok iyi çıkıcak merak etme, hep yanındayız canım.

Eşimle nlaştık estetik yağtırcaz eğer sarkarsa
Yine olan sana olcak kızımmmmmmm! İyi düşünnnnn

Gözün aydınnnn, Duru'lar ikilendiiiii

canımmmm çok sevindim inşallah haftaya çarşambada böyle güzel haberlerle gelirsin ohh ohh bir kız daha

gözünaydın tatlımçok sevindim...

oh oh sürüsüne bereket....

ben de iç çıkarmam, çıkarmamalıyım çıkarmamalıyız.

kızlar ben 6 yıldır evde takmam sütyen kesinlikle sadece dışarı çıkınca hiçbirşey olmadı ama benimkiler 75tü zaten küçük diye sarkma olmamış olabilir.haklısınız en iyisi gidip ev için spor sütyen dışarsı için de büyük beden almak laızm eskiler olmuyor artık.

öslemim gözünaydın çok sevindik demek senin de prenses yaaaaaaaaaaa ne güzellllll çifte mutluluk

ces cim zaten ben yeşillerin otların adamıyım kaçar mı hiç:)) tere, roka, marul, semizotu,kuzukulağı bunlar benden sorulur

canııııııııııııııııııımmm çok sevindim Allahım şükürler olsun...amniyosentezde de tertemiz çıkacak sonuçların bebeğim..Kız olacağını adım gibi biliyordum çoooook sevindim...

ayy canlarım yaa sağolun hepiniz annemlerdeyim giremedim nete bende size haber vermek için kudurdm:)

diğerlerini anladım da kuzu kulağını falan öyle herkes bilmez, var mı sende bir giritlilik bakiyim? gerçi egeliler de çok bilit otları çöpleri. geçen gün çeşmede ot günü vardı misal...ben en çok şevketi bostanı severim ama kilosu 10 lira. pazara da gidemediğim için yiyemedim bu sene. direk ömür uzatıyo diyolar.

:) bende biliyordum hatta şöyle oldu dr um çook düşünceli ölçümleri yaptı bişi demedi.. kız erkek diye kız demi dedim sen nerden bilion dedi bilirim öyle hissediom dedim o da sonuçlar çıksın snra söyleyecektim ama dedi. kız zaten dedim güldü evet kız dedi:)

gözünüz aydın canım çok sevindim

bugün ben de takmamıştım:92: gidip takayım bari

kızlar annemdeyiim yazamıyom herkese çook eşekkürler hepinizi çook sevioruz.. facedekileri siliom kızmayın herkes bilsin istemiom orada malum dost düşman var!
ayyy son 1 hafta daha sonra rahayız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…