Gözünü kokutayım biraz, diğer topiklerimiz de aldı başını gidiyo Meloşşşşşşş!ay evet kızım ölüyorum geçmiş okumaktan...
kesinlikle takılmalı bence. ben zaten çıkaramam 1 aya kalmaz olması gereken yerden baya uzaklaşırlar.
kızlar ölçümlerimiz iyi çıktı çook şükür dr herşeyi normal ama içimiz tamamen rahat olsun dedi. haftaya bugün amniyosentez yapılacak.. veee Kızııımıızz oluyoooorrrrrrrrrr!!duru naz gelecek inşalllah
Yine olan sana olcak kızımmmmmmm! İyi düşünnnnn
Gözün aydınnnn, Duru'lar ikilendiiiiikızlar ölçümlerimiz iyi çıktı çook şükür dr herşeyi normal ama içimiz tamamen rahat olsun dedi. haftaya bugün amniyosentez yapılacak.. veee Kızııımıızz oluyoooorrrrrrrrrr!!duru naz gelecek inşalllah
kızlar ölçümlerimiz iyi çıktı çook şükür dr herşeyi normal ama içimiz tamamen rahat olsun dedi. haftaya bugün amniyosentez yapılacak.. veee Kızııımıızz oluyoooorrrrrrrrrr!!duru naz gelecek inşalllah
gözünaydın tatlımkızlar ölçümlerimiz iyi çıktı çook şükür dr herşeyi normal ama içimiz tamamen rahat olsun dedi. haftaya bugün amniyosentez yapılacak.. veee Kızııımıızz oluyoooorrrrrrrrrr!!duru naz gelecek inşalllah
Gözünü kokutayım biraz, diğer topiklerimiz de aldı başını gidiyo Meloşşşşşşş!
Ben gece gündüz takmama rağmen fazladan büyüdükleri için yer çekimine zor karşı koyuyolar.
Gözünü kokutayım biraz, diğer topiklerimiz de aldı başını gidiyo Meloşşşşşşş!
Ben gece gündüz takmama rağmen fazladan büyüdükleri için yer çekimine zor karşı koyuyolar.
ah canım aaaaaah çok sevindim. sabahtan beri kuagimiz kapida senden haber bekliyoruz. çok güzel haber hem de kııııız, Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. amniyosentezde de çok iyi çıkıcak merak etme, hep yanındayız canım.
ben de iç çıkarmam, çıkarmamalıyım çıkarmamalıyız.
kızlar ben 6 yıldır evde takmam sütyen kesinlikle sadece dışarı çıkınca hiçbirşey olmadı ama benimkiler 75tü zaten küçük diye sarkma olmamış olabilir.haklısınız en iyisi gidip ev için spor sütyen dışarsı için de büyük beden almak laızm eskiler olmuyor artık.
öslemim gözünaydın çok sevindik demek senin de prenses yaaaaaaaaaaa ne güzellllll çifte mutluluk
ces cim zaten ben yeşillerin otların adamıyım kaçar mı hiç:)) tere, roka, marul, semizotu,kuzukulağı bunlar benden sorulur
canııııııııııııııııııımmm çok sevindim Allahım şükürler olsun...amniyosentezde de tertemiz çıkacak sonuçların bebeğim..Kız olacağını adım gibi biliyordum çoooook sevindim...
Cescim bunlar minnak memişli herhalde, hiç endişe etmiyolar hale bak
Yine olan sana olcak kızımmmmmmm! İyi düşünnnnn
Gözün aydınnnn, Duru'lar ikilendiiiii
b... ö yoktu canım önerdiklerimde kendi arkadaşlarındandır :44:
evet canım ama olsun bence öyle olsun daha iyi, diğer türlü sırt agrisi bilmemnesi derdi çok.
Biz grubun devleriyizSen 1.83, ben 1.78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?