bana da doktorum sen çok zayıfsın çok zayıfsın kilo sınırlaması yapmıyorum istedigin kadar ye istedigin kadar kilo al deyip duruyo ama eşim de çok zayıfsın kemiklein sayılıyo diyo da bende biraz basen var. sadece ondan rahatsızım. ama omuzlarım geniş oldugu için bi sıkıntı yaratmıyo o da. 38-40 bedendim de şimdi degilimdir heralde. 42 olmusumdur zannedersem.
Sen sus solucan! Sen kaç kilosun bakıyım söyle...
Tamam işte ben de 38dim önceden, aynı sayılırız. Ben senden kısayım ya, ordan sana zayıf geldim herhalFacebook'un olsa görürdük birbirimizi, kader utansın
55 kilooo 600 graaaammm boyumda 168 bebişim naabbeeeeeerrr şişkoyum oğlum ben
bende kuzu kulağını çok severim kocacım da öyle..istanbulda bulmak bile mesele zaten canım İzmirim
55 kilooo 600 graaaammm boyumda 168 bebişim naabbeeeeeerrr şişkoyum oğlum ben
Walla 54 kilo ile hamile kalmışsın Damlacım yaaaa. Ben senden zayıfmışım. Ama nasıl olur beeeeee, sen solucan gibisin yaaaaa, kollar falan ip gibi. Senin kemikler ağır çekiyo o zaman
baya şişkoymuşsun canım, fotograflarini gormemis olsak inancaz yani. seni şişko seniiiii.
bir de seni görebilsek mesela face alsan ne iii olur .....hayal kurdum birden hımmmmm....bir şey değil rüyama gircen
Walla 54 kilo ile hamile kalmışsın Damlacım yaaaa. Ben senden zayıfmışım. Ama nasıl olur beeeeee, sen solucan gibisin yaaaaa, kollar falan ip gibi. Senin kemikler ağır çekiyo o zaman
evet o zaman kesin eti sıkı Damlanın,
baya şişkoymuşsun canım, fotograflarini gormemis olsak inancaz yani. seni şişko seniiiii.
galiba kemiklerim ağır benim..Kimse inanmıyor zaten.Çok yakın bi arkadaşım var aynı kiloda olurduk boyumuzda aynı ama benim 2 katım gibi dururdu kilosu.Etli değilim ben kemik yapım gelişmiş. bide hep boyumu daha uzun zannederler o da kemik yapısından sanırım.
deniz anası gibiyim ces yumuş yumuşum
hehehe şişkoyum da şişkoyummm
ben de istmeiyorum eşim de istemiyo facebooku. gerekli gereksiz birsürü insan eklicek şimdi huzurumuz kaçıcak. izmir o kadar küçük ki aslında herkes birbirinin arkadaşı. görüşmek istemedigim çok insan var, tartışmalı olduğum falan.. eşim de tanıyo onları şimdi sinirin bozulcak alma o yuzden diyo. ben de hak veriyorum gördükçe sinirleim hoplucak almıyorum o sebeple.
ben de istmeiyorum eşim de istemiyo facebooku. gerekli gereksiz birsürü insan eklicek şimdi huzurumuz kaçıcak. izmir o kadar küçük ki aslında herkes birbirinin arkadaşı. görüşmek istemedigim çok insan var, tartışmalı olduğum falan.. eşim de tanıyo onları şimdi sinirin bozulcak alma o yuzden diyo. ben de hak veriyorum gördükçe sinirleim hoplucak almıyorum o sebeple.
Ces,
O zaman sen ni face hesabı aç ama sadece bizi ekle, kimse olmasın, istersen ismini de Ces diye aç, bi resmini görelim yahuuuuu, hem sen hala göbüş de koymadın, unuttuk sanma. Şu kablo bir türlü bulunamadı
kızlar bu arada haberiniz olsun jokerde kampanya başlamış her 100 tl ye 20 tl hediye veriyolar ay sonuna kadar böle. mesela ben de concord neo alıcam galiba o zaman baya hediyem de olucak.. bi de ilgilenenlere concord neo travel sistem alınca yanında 150 liralık ayak örtüsü de hediye baya güzel bişey uyku tulumu gibi
yumuş yumuş ha, Allah sahbine bağışlasın canım, son fotolarına da baktım gerçekten göz alıcı bir hamile olmussun, Allah kaderini de kendin kadar güzel yapsın inşallah.
Ces,
O zaman sen ni face hesabı aç ama sadece bizi ekle, kimse olmasın, istersen ismini de Ces diye aç, bi resmini görelim yahuuuuu, hem sen hala göbüş de koymadın, unuttuk sanma. Şu kablo bir türlü bulunamadı
o konuda da eşimden veto yedim canım , koyma dedi ben de tamam dedim. şnternette foto paylaşımı konusunda hassastır biraz eşim de, ben de üstüne gitmiyorum o yuzden. bu konuda tartışamam onunla. sizin de affınıza sığınarak malesef foto koyamıoreum face de açamıyorum.
inci bende concord neo alıcam ama quantum alıcam. quantumda yok galiba dimi? bende biraz inceledim bugün..
canımm benimmm çook teşekkür ederim amiin.. hepimizin inşallah güzel hemşerim
eevvveeett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?