2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de quantum almıycam ya çantasını da beğenmedim zaten

5m migroslarda çok uyguna bebek bakım çantaları var, ben begendim simsiyah alıcam concorda da uyucak. hem de 50 TL idi. benim gibi bebek bakım çantasına 150-200 TL vermek istemeyenlere duyurulur.

bu arada concordun cantasi pek güzel degil gerçekten, postacı cantası gibi, ama arabaya cok uyuyo o da ayrı konu.

Son düzenleme:

ultrasonda falan da bakmadı ki gerçi değildir heralde 4 gündür böleyim ben

ces sence ben hangisini almalıyım çok kararsız kaldım,2011 kasa alıp diğerlerini gerekirse mi alsam(sineklik,vs) quantum alıp bi defa da mı versem o parayı?

bence semsiyeye gerek yok bir kere, zaten yagmurlugu var, sineklige de gerek oldugunu dusunmuyorum, güzel havada cikarinca bebegin onune bisi germek sacma geliyo, soguk havada da zaten sinek olmuyo, cantasini da inciyle de konustugumuz gibi sık bulmadim ben, postaci cantalarina benziyo,

bence 2011 modelini al (hem elden frenli hem de alttaki sepeti cok cok buyuk 2010'a gore) bir de en begendiginden bir siyah ya da concordu ne renk alıcaksan ona uygun bebek bakım cantasi alırsın tamam olur. quantumun siyah olması güzel ama elzem degil.

ultrasonda falan da bakmadı ki gerçi değildir heralde 4 gündür böleyim ben

yok canım degildir o zaman. doktor 2 güne geçer dediyse geçer sen merak etme. hem telaş yapma telaşlandıka problemler büyüyo biliyosun.

siyah gövde çok elzem değil dediğin gibi..diğerlerinin de çok gerekeceğini sanmıyorum gerekirse de alıbilir şeyler sonuçta parçaları satılıyor. Ama aklıma şu takıldı fiyatlara bakıyorum ben burda e-bebekte de baktım 2011 kasa puset fiyatı 1.469 (ikili set değil) ana kucağını da aldığında 2000 liraya yakın bi fiyat çıkıyor. e bu durumda quantum daha ucuza gelmiş oluyor.Ben mi yanlış bakıyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…