gizem özlemim sevgilisevgim kızlar bi görüşelim
Yine de çok su iç İncicim. Yarına devam ederse de tekrar ara doktorunu bence, ihmal etme...
inci canım geçmiş olsun....zordur yaaaaa
CANIMMMMMMben burdayım yanlız çok yoğunum çokkkk
ben de o kadar fark var diye hatırlıyorum, ben deymeyecegini düşündügüm için almamıştım ama tam set de iyi sonuçta, çantası tek başında 140-150 TL zaten.
çok teşekkür ederim canım hiç sorma valla şıkırşıkır çiş yapmayı ösledimmmmm:26::26:
ben de quantum almıycam ya çantasını da beğenmedim zaten
2011 kasa canim, freni elle ve alttaki cantasi buyuk.
yoğunluğu bırak kızım yaaaa bi kız bulamadım
herkes kızları kapmış.senin kızın olcak ne dersin....
keşke bilsem de yardımcı olsam canım ya, benim bebegin yaptığı baskı ortadan kalkınca çişimi yapma problemim de gidiyo, bebek aşağıdaysa çok sıkıştırıyo ama, öyle bişi olbilr mi inci, ama olsa doktorun söylerdi zaten.
ces sence ben hangisini almalıyım çok kararsız kaldım,2011 kasa alıp diğerlerini gerekirse mi alsam(sineklik,vs) quantum alıp bi defa da mı versem o parayı?
ultrasonda falan da bakmadı kigerçi değildir heralde 4 gündür böleyim ben
belki sana çok iğrenç gelecek ama...
ayakta yap ,zorlama ,temiz bez açık konuşamıyorum.
Kızlar,
Pembenin göbüşüne bakınnnn
bence semsiyeye gerek yok bir kere, zaten yagmurlugu var, sineklige de gerek oldugunu dusunmuyorum, güzel havada cikarinca bebegin onune bisi germek sacma geliyo, soguk havada da zaten sinek olmuyo, cantasini da inciyle de konustugumuz gibi sık bulmadim ben, postaci cantalarina benziyo,
bence 2011 modelini al (hem elden frenli hem de alttaki sepeti cok cok buyuk 2010'a gore) bir de en begendiginden bir siyah ya da concordu ne renk alıcaksan ona uygun bebek bakım cantasi alırsın tamam olur. quantumun siyah olması güzel ama elzem degil.
Kızlar,
Pembenin göbüşüne bakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?