2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bissürü ameliyat oldum Mehtapçım, Allah dermansız dert vermesin, 15-20 dakikada çıkar eminim. ben 7 saat ameliyat oldum universite 2'de sakatlıktan döndüm canım, fıtık Allahtan ki caresi olan ve kolay bişi,. galiba bazı insanlarda boyle ameliyatlar üst üste gelebiliyo ama dedigim gibi yeter ki caresi olsun. Şimdiden geçmiş olsun içini ferah tut ki pozitif enerjin ulaşsın kardeşine.

Mehtapçım kaçırmışım ben geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin en kısa zamanda kardeşine

Sağol canım benim valla iyiki varsınız.....

sanada çokkkk geçmiş olsun tatlım inşallah böyle şeyle rbir daha yaşamazsın

Sağol canım benim valla iyiki varsınız.....

sanada çokkkk geçmiş olsun tatlım inşallah böyle şeyle rbir daha yaşamazsın

Amin canım inşallah hiçbirimiz yaşamayız. olacağım 1 operasyon kaldı o da doğum Allahın izniyle :) onu da inşallah normal yoldan yapabilirim.

arkadaşlar bunlardan kulllanann tanıdığınız varmı hiç bana biraz kullanışsız gibi geldi nebileyim kaldırıma inerken çıkarken merdiven çıkarken kafam karıştı:18:

bu araba en hafif bebek arabası canım , her arabayla kaldırım çıkarken zorlanırsın ama bunla asla. gerçi ben bundan degil başka araba aldım ama ikinci terciim de buydu hafif ve manevrası çok güzel oldugu icin.

Ben de çıkıyorum hanımlar, herkese iyi akşamlar, yarın haftanın son gününde görüşmekk üzereeeee.

ohhh çok sevindimm özlemcim amniyosentezinde temiz çıkacak buarada elbiseler elinde patladııııı yolla damlayaaa
ben giritliyim cesssss kuzu kulağı şevketi bostanı çok severim ama kuzu etli yaparlar bizde ben et yemem etlerini ayırırım onun kendinden olan ekşimtrak tadını çok severim buarada kocamda sivaslı o yemez ama onlarında otları var ordanda sevdiğim şeyler vardır beni bırak sırf otla beslenirim ama işte et yememenin cemeresini şimdi çekiorumm

mm turp otu olsa da şimdi yağlayıp limonlayıp yesemm
ufff turp otuuuuuuuuu inci fenerbahçede girit mezecisi var istersen bigün gidelim hepberaber yasin yemez ama kocanı bilmem olmadı biz alır yeriz
55 kilooo 600 graaaammm boyumda 168 bebişim naabbeeeeeerrr şişkoyum oğlum ben
bezelye yutmuş solucanım bnmmmm
damlaaa kader arkadaşımm
varmı başka İzmir'li olup İstanbul'da yaşayan Eylül annesi??
ben ben ben karşıyakalıyım bendeeeeeeee
Ces,
O zaman sen ni face hesabı aç ama sadece bizi ekle, kimse olmasın, istersen ismini de Ces diye aç, bi resmini görelim yahuuuuu, hem sen hala göbüş de koymadın, unuttuk sanma. Şu kablo bir türlü bulunamadı
olumm cesss erkek benceee valla bu konulara hakim olmasa şüphelenilebilir ama her konuda bilgisi var ordan yırtıor
:18:

canım hiç telaşlanma benim kız boşda dün dr gittim tipinide gördüm maşallah mısssssss turkeyyyyyyyyyyyyyyy kujummm

ay sevgi beni öldürdünnnnnn

ay gidelim valla kocam da sever benim salatacı ve mezeciyiz biz

ay gidelim valla kocam da sever benim salatacı ve mezeciyiz biz

temem ben yerini araştırayım ben babamdan rica etmiştim bigün gelde götür beni sonuçta o herşeyi bilior ve tanıor ben gidip aval aval bakarım diye çekiniorum ama saolsun adamın beni göresi yok eskiden yılda 2 görüşürdük yılda 1 e incek galiba

tamam meliscim en kısa zamanda öğrenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…