5m migroslarda çok uyguna bebek bakım çantaları var, ben begendim simsiyah alıcam concorda da uyucak. hem de 50 TL idi. benim gibi bebek bakım çantasına 150-200 TL vermek istemeyenlere duyurulur.
bu arada concordun cantasi pek güzel degil gerçekten, postacı cantası gibi, ama arabaya cok uyuyo o da ayrı konu.
ya sorma tuvaletten çıkamıyorum hala
siyah gövde çok elzem değil dediğin gibi..diğerlerinin de çok gerekeceğini sanmıyorum gerekirse de alıbilir şeyler sonuçta parçaları satılıyor. Ama aklıma şu takıldı fiyatlara bakıyorum ben burda e-bebekte de baktım 2011 kasa puset fiyatı 1.469 (ikili set değil) ana kucağını da aldığında 2000 liraya yakın bi fiyat çıkıyor. e bu durumda quantum daha ucuza gelmiş oluyor.Ben mi yanlış bakıyorum acaba?
süpermişişşşşşşşş, çok tatlısın Pembeciim.
sağol canımcım. bebek arabasına takıldım bak şimdi sen çok düşündürüyosun ces beni.
ben 6 aya kadar baby sling kullanabilirim diye düşünüyorum. sonrada mevsim bahar olacak zaten...puset tarzı bişi mi alsam dedim hafif olur, tek başına nasıl taşırım bebek arabasını ben yaaa....
çok kararsızım
Hayri abiden
herkeslere merhaba
AAAAbim hoşgeldin abim. Nasılsın Mehtapçım?
iyiyim tatlım kerdeşime çok üzülüyorum sadece
düşündürürüm canım da sen bilirsin. bir kere arabanız varsa oto koltugu almak zorundasınız cunku artık kucakta bebek taşımak yasak ceza kesiyolar ayrıca çok da güzensiz. oto koltugu alınca da bebek arabası alırsın oto koltugunun da takılabilecegi, hem araban hem de taşıma sistemin olmuş olur. bana baby sling falan sorarsan ben sevmiyorum onları, ne slingi be de kanguruyu, bebek açısından hiiiç rahat gelmiyo ama çok da kullanıcısı var bir bildikleri vardır heralde. bende boyun disklerinde kayma da var taşıyamam öyle. migrenden öte tarafı boylarım sonra.
quantum daha pahalıdır canım yaaa, ya da quantumun da oto koltuksuz fiyatıdır o. ama arada 500 tl fark oluyo her halükarda. dur ben de bir araştırayyım.
ben 2011 modelini bebek arabasi ve oto koltugunu 1800e aldim canım. ebebekte bakıyorum da 2010 modeller set olarak 1500 tl, 2011 modeller tek araba 1500 tl.
benim arkadaşlarım çok yakın zamanda kullandıkları için rahatlığını biliyorum. o yüzden taktım sling olayına. tabiii en fazla 6 aya kadar o bile zorlar...
ana kucağı için hastane çıkışında mutlaka yanımda olacak araba koltuğuyla kullanılanlardan beğendim 1-2 tane dün hello babyde. çokta uygun fiyatları. düşüncem 1 sene sonrası tabiii... 2. kış ne yapıcam? mecburen almam lazım bi bebek arabası sanırım pusetle kışın olmaz!
evet işte benim dediğim gibi oluyor bu durumda.2010 istemiyorum kesinlikle..2011 ya da quantum olsun diyorum 2011 alınca da oto koltuğuyla 2000 lirayı buluyor. quantum set olarak 2000 lira zaten
ana kucagi ile oto koltugu farkli ama canim biliyosun de mi. sen sadece oto koltugu al o zaman, sonra o oto koltugunun takılabilecegi arabasini alirsin. mesela maxi cosi oto koltuklari "bugsster" pusete takılabiliyor. çok da hafif bugsster araba. internette bir bak. ayrıyetten ana kucagına da gerek yok bence.
ana kucagi ile oto koltugu farkli ama canim biliyosun de mi. sen sadece oto koltugu al o zaman, sonra o oto koltugunun takılabilecegi arabasini alirsin. mesela maxi cosi oto koltuklari "bugsster" pusete takılabiliyor. çok da hafif bugsster araba. internette bir bak. ayrıyetten ana kucagına da gerek yok bence.
ama 2000 tl olan quanum da 2010 model bak dikkat et. istemedigin arabayı almış olcaksın sonraaaa. hem e-bebek fiyatına bakma daha uygununu bulursun mutlaka.
ama 2000 tl olan quanum da 2010 model bak dikkat et. istemedigin arabayı almış olcaksın sonraaaa. hem e-bebek fiyatına bakma daha uygununu bulursun mutlaka.
2010 dan kastım çantası küçük ve fren sistemi ayaktan olan.Quantumda da elle fren var ve çantası büyük diye biliyorum ama çok kafam karıştı en iyisi mağazaya gidip 2011 le quantumu karşılaştırmak ve fiyat olayını danışmak. e-bebek pahalı zaten başka yere bakarım diyorum..Tek cazibesi hediye çeki veriyor hello baby gibi.başka eksiklerini de alırım.Önümüzdeki ay alıcam zaten.Bu ay iyice araştırayım..
ama canım, fıtık ameliyatı artık doktorlar için çok basitleşti, belki kesik bile yapmazlar, endoskopik olarak yaparlar. girip çıktı mı bu arada ameliyata? konuşabildin mi?
bak bakalım canım, inşallh içine sineni bulursun.
quantumun da 2010 ve 2011 diye ayrı modelleri var heralde. eski modeli 2000 tl sanki ama emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?