2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çanta olayına girmedim daha hiç araştırma yapmak lazım

quantum daha pahalıdır canım yaaa, ya da quantumun da oto koltuksuz fiyatıdır o. ama arada 500 tl fark oluyo her halükarda. dur ben de bir araştırayyım.

ben 2011 modelini bebek arabasi ve oto koltugunu 1800e aldim canım. ebebekte bakıyorum da 2010 modeller set olarak 1500 tl, 2011 modeller tek araba 1500 tl.

Son düzenleme:
süpermişişşşşşşşş, çok tatlısın Pembeciim.

sağol canımcım. bebek arabasına takıldım bak şimdi sen çok düşündürüyosun ces beni.
ben 6 aya kadar baby sling kullanabilirim diye düşünüyorum. sonrada mevsim bahar olacak zaten...puset tarzı bişi mi alsam dedim hafif olur, tek başına nasıl taşırım bebek arabasını ben yaaa....
çok kararsızım

düşündürürüm canım da sen bilirsin. bir kere arabanız varsa oto koltugu almak zorundasınız cunku artık kucakta bebek taşımak yasak ceza kesiyolar ayrıca çok da güzensiz. oto koltugu alınca da bebek arabası alırsın oto koltugunun da takılabilecegi, hem araban hem de taşıma sistemin olmuş olur. bana baby sling falan sorarsan ben sevmiyorum onları, ne slingi be de kanguruyu, bebek açısından hiiiç rahat gelmiyo ama çok da kullanıcısı var bir bildikleri vardır heralde. bende boyun disklerinde kayma da var taşıyamam öyle. migrenden öte tarafı boylarım sonra.

iyiyim tatlım kerdeşime çok üzülüyorum sadece

ama canım, fıtık ameliyatı artık doktorlar için çok basitleşti, belki kesik bile yapmazlar, endoskopik olarak yaparlar. girip çıktı mı bu arada ameliyata? konuşabildin mi?

benim arkadaşlarım çok yakın zamanda kullandıkları için rahatlığını biliyorum. o yüzden taktım sling olayına. tabiii en fazla 6 aya kadar o bile zorlar...
ana kucağı için hastane çıkışında mutlaka yanımda olacak araba koltuğuyla kullanılanlardan beğendim 1-2 tane dün hello babyde. çokta uygun fiyatları. düşüncem 1 sene sonrası tabiii... 2. kış ne yapıcam? mecburen almam lazım bi bebek arabası sanırım pusetle kışın olmaz!

evet işte benim dediğim gibi oluyor bu durumda.2010 istemiyorum kesinlikle..2011 ya da quantum olsun diyorum 2011 alınca da oto koltuğuyla 2000 lirayı buluyor. quantum set olarak 2000 lira zaten

ana kucagi ile oto koltugu farkli ama canim biliyosun de mi. sen sadece oto koltugu al o zaman, sonra o oto koltugunun takılabilecegi arabasini alirsin. mesela maxi cosi oto koltuklari "bugsster" pusete takılabiliyor. çok da hafif bugsster araba. internette bir bak. ayrıyetten ana kucagına da gerek yok bence.

evet işte benim dediğim gibi oluyor bu durumda.2010 istemiyorum kesinlikle..2011 ya da quantum olsun diyorum 2011 alınca da oto koltuğuyla 2000 lirayı buluyor. quantum set olarak 2000 lira zaten

ama 2000 tl olan quanum da 2010 model bak dikkat et. istemedigin arabayı almış olcaksın sonraaaa. hem e-bebek fiyatına bakma daha uygununu bulursun mutlaka.

Son düzenleme:

bak böyle oluor dedigim araba.

bebek arabsi hali
oto koltuklu hali

Son düzenleme:

wwalllaaaa ces, bu harikaymış.... offf ben ne alacağımı bilmiyorummmmmmm, karmakarışık oldum vallahiiii. çorap bile alamadım çocuğa daha!

ama 2000 tl olan quanum da 2010 model bak dikkat et. istemedigin arabayı almış olcaksın sonraaaa. hem e-bebek fiyatına bakma daha uygununu bulursun mutlaka.

2010 dan kastım çantası küçük ve fren sistemi ayaktan olan.Quantumda da elle fren var ve çantası büyük diye biliyorum ama çok kafam karıştı en iyisi mağazaya gidip 2011 le quantumu karşılaştırmak ve fiyat olayını danışmak. e-bebek pahalı zaten başka yere bakarım diyorum..Tek cazibesi hediye çeki veriyor hello baby gibi.başka eksiklerini de alırım.Önümüzdeki ay alıcam zaten.Bu ay iyice araştırayım..

bak bakalım canım, inşallh içine sineni bulursun.
quantumun da 2010 ve 2011 diye ayrı modelleri var heralde. eski modeli 2000 tl sanki ama emin degilim.

Son düzenleme:
ama canım, fıtık ameliyatı artık doktorlar için çok basitleşti, belki kesik bile yapmazlar, endoskopik olarak yaparlar. girip çıktı mı bu arada ameliyata? konuşabildin mi?

Konuştum canım daha ameliyat olmadı sıra bekliyor Taksim ilkyardım da Annem, diğer kız kardeşim hasta kardeşim en son aradığımda geziyorlardı daha günü belli değilmiş doktoruda hava güzel gez dolaş akşam gelirsin demiş

benim bu kardeşim önceden mide ameliyatı olmuştu o yüzden çok üzülüyorum bir sürü ameliyat oldu bu yaşta bide cumartesi günü doğumgünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…