gerçekçi bir ortam yaratmak istedim
incii billur birtek banamı başka bişi çağrıştırıor
:44: ne çağrıştırıyo merak ettim:44:
bi hayvanın billurlarını ayırırlar meselaa ayıp olan yerinin bağlı olduğu yerler diyim
gerçekçi bir ortam yaratmak istedim
incii billur birtek banamı başka bişi çağrıştırıor
Bende onun anlamini gecen yaz alperin adanadaki arkadaslariyla bulustugumuzda aci bir sekilde ogrendim neyseki yememistim
Bu adanalilara da et yada hayvanin herhangi bir yeri olsun yesinler bayiliyolar.
Yine bir adana seyahatinde seyi gordum dur ya neydi adi tuh unuttum ama sole diyim tipi bildigin erkek organi hani pipi falan degil bildigin buyugunden cok fenaydiiiiii
Kızlar muhabbet yine tavan yapmış tebrikler
isim konusuna değinmişken bizim kızımızın adı bellli bazılarınız biliyordur.ama yinede fikrinizi almak isterim.Dilber Hale'mizin ismi hakkında ne düşünüyorsunuz teyzeleri
çok hoşuma gitti nasıll farketmem.
ciddi ciddi benim erkeğimin ismi alper olacak gibi geliyor bana.
babamızlada hem fikiriz...
Selam Millet,
Aranıza yine gecikmeli olarak katılabiliyorum:) Ne var ne yok
Herkes iyidir umarım
Meliscim sen hala bulutlardasındır sanırım:)
iviiitttttt daha da kolay kolay inmem herhalde:)))
sen nasılsın gizemcim?
deryaaaaaa
kızlar bişey sorcam belki bilginiz vardır sigortalı çalışan bayanlar sendikada varsa eğer doğumda ve doğumdan sonraki izinlerde sendikal haklardan (ikramiye,kömür,bayram parası vs.) yararlanabiliyormu? daha erken ama merak ettim gözüm korktu valla çok para gerekecek çookk allah yardım etsin herkese
Bitkinim ayakta duracak halim yok ama sizleri çok çok özledim,o yüzden sızmadan gireyim dedim topiğe
Derya ne yaaaa,sen Sahil koymuyomuydun adını :)
Kızlar isim konusunda fikir bulamadıysanız erkek için ben erkek olursa Mete olsun diyodum,beğenirsiniz belki
Bi de bana Mete,Öyle bir geçer zamanki deki Soneri hatırlatıyo
bana göre değişik bir isim dilber amaaaaaa halenin hatice ve leventin birleşimi olması beni acayip kıskandırıor içim içime sığmıor böle olunca yaaa en büyük hayalimde ama bizde hiç olmadıı böle bişi denkleyemedik isimleri Cidden allah sizi haleyi dünyaya getirin diye yaratmışş
yok ayol deryaya selam verdimmmm ahahahah
bizim sahil yaa isim kaç senedir belli
mete mete horozoğlundan mı çağrışım yapıor hey aşallah yaa sonnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeerrrrrr mesudeden uzak dur diyerek konuyu yine diziye bağlıorum
neden bu kdr halsizsin yaaaa gizemm
Meloşum süpersin,
Benim de eşimin ismi Alper,ben de çok seviyorum o ismi
ben de alper ismini çok seviyorum ve eşimin adı alper.o yüzden biz koyamayacağız erkek olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?