2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekçi bir ortam yaratmak istedim

incii billur birtek banamı başka bişi çağrıştırıor

Bende onun anlamini gecen yaz alperin adanadaki arkadaslariyla bulustugumuzda aci bir sekilde ogrendim neyseki yememistim
Bu adanalilara da et yada hayvanin herhangi bir yeri olsun yesinler bayiliyolar.
Yine bir adana seyahatinde seyi gordum dur ya neydi adi tuh unuttum ama sole diyim tipi bildigin erkek organi hani pipi falan degil bildigin buyugunden cok fenaydiiiiii

oha demek istiorummmm öyle bir geçer zaman ki nin fragmanını izledinizmi

alikaptan gemisiyle balıkçının klübesine dalıorrrr

Kızlar muhabbet yine tavan yapmış tebrikler
isim konusuna değinmişken bizim kızımızın adı bellli bazılarınız biliyordur.ama yinede fikrinizi almak isterim.Dilber Hale'mizin ismi hakkında ne düşünüyorsunuz teyzeleri

gerçektenmiiiiiiii olabilir yaaa inanırım bi ne kadar otçuysak doğuya gittikçe okdr etçiler

Selam Millet,
Aranıza yine gecikmeli olarak katılabiliyorum:) Ne var ne yok
Herkes iyidir umarım
Meliscim sen hala bulutlardasındır sanırım:)

bana göre değişik bir isim dilber amaaaaaa halenin hatice ve leventin birleşimi olması beni acayip kıskandırıor içim içime sığmıor böle olunca yaaa en büyük hayalimde ama bizde hiç olmadıı böle bişi denkleyemedik isimleri Cidden allah sizi haleyi dünyaya getirin diye yaratmışş

kızlar ben geldim
karnımızı doyuralım geliyorum
bu akşam göbek cici şhow yapıcammm
beni bekleyin anacım

geçmişi unutmadım...okuycam

iviiitttttt daha da kolay kolay inmem herhalde:)))

sen nasılsın gizemcim?

deryaaaaaa

Bitkinim ayakta duracak halim yok ama sizleri çok çok özledim,o yüzden sızmadan gireyim dedim topiğe
Derya ne yaaaa,sen Sahil koymuyomuydun adını :)
Kızlar isim konusunda fikir bulamadıysanız erkek için ben erkek olursa Mete olsun diyodum,beğenirsiniz belki
Bi de bana Mete,Öyle bir geçer zamanki deki Soneri hatırlatıyo

doğum iznindeyken şirketinizmaaş vermiorsa sigortadan alabiliyorsunz ssk primi doğrultusunda.ayrıca doğum parası var 75 tl ile 150 tl arasında eşlerin çalışma durumuna göre.babaya da 3 ile 5 gün ücretli izin hakkı veriliyor

yok ayol deryaya selam verdimmmm ahahahah

bizim sahil yaa isim kaç senedir belli
mete mete horozoğlundan mı çağrışım yapıor hey aşallah yaa sonnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeerrrrrr mesudeden uzak dur diyerek konuyu yine diziye bağlıorum

neden bu kdr halsizsin yaaaa gizemm

Ayy Melisim çok duygulandırdın beniiii
son cümlene bayıldım deli kızzzz.Çok saol canım benim içime su serpildi ve çok beğenerek karar verdiğimiz isimden birkez daha emin oldum sayende
Dilberde benim güzel babannemin ismi.Allah uzun ömürler versin çok severim kendisini.Bu ismi seçmemin bir hikayesi var elbet
Zamanın birinde ben henüz 12 yaşında bir cimcimeyken ninem yeni doğan kuzenime kendi babasınına adını vermek ister.saolasıca dedeciğiminde huysuzluğu tutar ve kendi sülalesinden bir isim koyar.buna darılan ninemi teselli etmekte bana düşer ve taa o gün söz veririm kendisine."söz babannecim büyüdüğümde eğer oğlum olursa senin babanın adını, kızım olursada senin adını koyacağım" derim ve banada bugün bir kız kısmet olur işte
sözümde duruyorum ve güzel ninenim güzel ismini yine güzel olmasını umduğum kızıma koyuyorummmmm

Kızlar ya bizim babannenin adı pakize naciye meserret falan olsaymış o zaman ne halt yermişim ben
Allahtan ismide güzelmiş heee
Dilberimmm Halemmmm

Son düzenleme:

Deryaaa kim beaaa,çok fransız kaldım topiğe
Evet evet ondan yapıyo çağrışım,tam bi salon erkeği
Yaa hep mesaideydim paso bu hafta ,bayılcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…