ya bnm hani mart sonu son 2 ctesi 2 arkadaşım doğurdu ya ikiside son hafta çatlamışlar ne üzüldüm yaa yani baştan çatlasalar bukdr üzülmezdim sanırım kaçış yok bu işten mesela bnm göğsümde ve kalçamda zaten çatlağım var amudada kalksam çatlıcam biliorum bende o yüzden gevşek davranıorumbende henuz catlama belırtısı yok ayrıca ben ozel bır bakım yapmıyorum sadece banyodan sonra sıradan nemlenrıcılerden kulllanıyorum ama bebe yagı almayı dusunuyorum. baskada bısey almam catlanacagı varsa catlanır zaten. bosuna dunyanın parasını veremem.
doktoruma hıcbır kozmetık urununun faydası yok ırsı bır durumbu dedı genlerdekı bılmem nelerden bahsettı falan. o yuzden almıycam hıcbırsey.
sabah aksam dogumunu bekleyen bır arkadasım var ozenlı bır bakım uygulamıs ama catlak ıcınde kaldı
kızlar bugün ara ara karnımda bi seğirme hissediyorum ama en sonuncu göbeğimin biraz üstündeydi samki orda olmaz gibi geldi banada acaba kızımmıydı
ya bnm hani mart sonu son 2 ctesi 2 arkadaşım doğurdu ya ikiside son hafta çatlamışlar ne üzüldüm yaa yani baştan çatlasalar bukdr üzülmezdim sanırım kaçış yok bu işten mesela bnm göğsümde ve kalçamda zaten çatlağım var amudada kalksam çatlıcam biliorum bende o yüzden gevşek davranıorum
kızlar size iyi akşamlar, benim de yarın dr randevum var. pazartesi görüşmek üzere.
hayırlı haberlerle gel canım
ya bnm hani mart sonu son 2 ctesi 2 arkadaşım doğurdu ya ikiside son hafta çatlamışlar ne üzüldüm yaa yani baştan çatlasalar bukdr üzülmezdim sanırım kaçış yok bu işten mesela bnm göğsümde ve kalçamda zaten çatlağım var amudada kalksam çatlıcam biliorum bende o yüzden gevşek davranıorum
evet sibeellll bebiş olabilir buuuuuuuu seyirme olarakta hissedilior hazır gülayy yokken ve sana gazdır o demezken hemenn mutlu ol güzelde bir bebiş fotosuna bakkk yada kendi fotona veya eşinin fotosunaa buda bir batıl inanç işte
kızlar bugün ara ara karnımda bi seğirme hissediyorum ama en sonuncu göbeğimin biraz üstündeydi samki orda olmaz gibi geldi banada acaba kızımmıydı
bencede bebişim o daha önce hiç olmamıştı böyle seyirmeler
annem geldi 1 saat oturdu gitti şimdi kapıdan çıkarkenn göbeğimi elledi bana bak dedi gözlerini şaşı yaptıı yaa bu kadın beni öldürcek yaa
siyacım kaç haftalıktın sen?
KIZIM NE ÇENE yaptınız ha
geldim melisim............
damlacım şimdi hastane işini ne yapıcan ya ay kafayı yiyicem benim için en uygun yer orasıydı of offf
meliscim yazdım fiyatlarını
18+1 olduk bugün
hoşgeldin hemşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?