2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bnm hani mart sonu son 2 ctesi 2 arkadaşım doğurdu ya ikiside son hafta çatlamışlar ne üzüldüm yaa yani baştan çatlasalar bukdr üzülmezdim sanırım kaçış yok bu işten mesela bnm göğsümde ve kalçamda zaten çatlağım var amudada kalksam çatlıcam biliorum bende o yüzden gevşek davranıorum
kızlar bugün ara ara karnımda bi seğirme hissediyorum ama en sonuncu göbeğimin biraz üstündeydi samki orda olmaz gibi geldi banada acaba kızımmıydı

evet sibeellll bebiş olabilir buuuuuuuu seyirme olarakta hissedilior hazır gülayy yokken ve sana gazdır o demezken hemenn mutlu ol güzelde bir bebiş fotosuna bakkk yada kendi fotona veya eşinin fotosunaa buda bir batıl inanç işte

kızlar size iyi akşamlar, benim de yarın dr randevum var. pazartesi görüşmek üzere.

Aynen canım benımde gogsumde bırkac kalcamda bırkac cızgı var aynen yanı catlıcam yapacak bısey yok. o yuzden pahalı kremlere para vermeye gerek duymuyorum

iyi akşamlar kızlar,size iyi muhabbetler...bebişlerinizede benden ve bebişimden kocaman öpücükler:79::79::79:

bencede bebişim o daha önce hiç olmamıştı böyle seyirmeler

iyi akşamlar kızlar iyi tatiller biz haftasonu kızımla uyucaz bol bol sonrada temizlik yaparız biraz kendinize ve bebişlere iyi bakın

annem geldi 1 saat oturdu gitti şimdi kapıdan çıkarkenn göbeğimi elledi bana bak dedi gözlerini şaşı yaptıı yaa bu kadın beni öldürcek yaa

damlacım şimdi hastane işini ne yapıcan ya ay kafayı yiyicem benim için en uygun yer orasıydı of offf

meliscim yazdım fiyatlarını

yaa meloştaa bi türlü gelemedi doğru düzgün burayaaaa

benimde kayınbirader gelior haftasonu zor girerim buraya akşamda giremem uff neyse hafta sonu çok ilerlemiordda takip zor olmuor

buarada tmm yelizcim saoll fiyatlı olunca daha iyi oluor

kızlar hepinize iyi akşamlar ben artık çıkıyorum önce hastaneye babamı ziyarete sonra koçişle yemek yiyip ondan sonrada gezmeye gidicez öpüldünüz hepiniz

damlacım şimdi hastane işini ne yapıcan ya ay kafayı yiyicem benim için en uygun yer orasıydı of offf

meliscim yazdım fiyatlarını

çooooook kafam karıştı canım ya 1 saattir forumları okuyorum nereye gidebilirim diye? Çamlıkla ilgili bilgin var mı bi de orayı araştırıcam bakiim..Of içime sinmez ki şimdi JFK ha satıldı ha satılıcak diye((

18+1 olduk bugün

bebişindir canım..Takla atıyolar içerde sürekli ayakları yukarıya gelmiştir 1-2 defa bende karnımın yanında hissettim oğlumu ama genelde kasıktan vuruyor

damla içimdeki pipi muhabbetine bayıldım...
birinin oğlu oluyor galiba üstün körü okudum hayırlı olsun diyim....
ces kontrolde sanırım hayırlı haberlerini bekliyorum...
belizin 3000 sayfa muhabbeti çok güzeldi duygulandım
melis isimleri yazarken alperi unutmamışsın seni kocaman öpüyorummmmm canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…