cnm ya kendimi okdr alıştırmıştımki ben doğumumu orda yapıcam diye bir arkadaşım ali utku beyde oldu sezeryan çok memnunmuş ya ben şimdi ne diyicem kocişe oda sıkıldı artık doktor konusunda nneyse hayırlısıçooooook kafam karıştı canım ya 1 saattir forumları okuyorum nereye gidebilirim diye? Çamlıkla ilgili bilgin var mı bi de orayı araştırıcam bakiim..Of içime sinmez ki şimdi JFK ha satıldı ha satılıcak diye((
bebişindir canım..Takla atıyolar içerde sürekli ayakları yukarıya gelmiştir 1-2 defa bende karnımın yanında hissettim oğlumu ama genelde kasıktan vuruyor
hoşbuldum tatlım face krizi aşılmamış daha...olsun sen kocanın dediğini yap..nasılsa biz gördük seni...
ya damla bunu drunuzla konuşsanıza fiyatlar oynayacaksa gelmeyelim de teminat versinler size yazılı ben olsam öle yapardım ki yaparım iş hakkımın yenmesiyse yıkarım dünyayıçooooook kafam karıştı canım ya 1 saattir forumları okuyorum nereye gidebilirim diye? Çamlıkla ilgili bilgin var mı bi de orayı araştırıcam bakiim..Of içime sinmez ki şimdi JFK ha satıldı ha satılıcak diye((
bebişindir canım..Takla atıyolar içerde sürekli ayakları yukarıya gelmiştir 1-2 defa bende karnımın yanında hissettim oğlumu ama genelde kasıktan vuruyor
damla içimdeki pipi muhabbetine bayıldım...
birinin oğlu oluyor galiba üstün körü okudum hayırlı olsun diyim....
ces kontrolde sanırım hayırlı haberlerini bekliyorum...
belizin 3000 sayfa muhabbeti çok güzeldi duygulandım
melis isimleri yazarken alperi unutmamışsın seni kocaman öpüyorummmmm canımsın
cnm ya kendimi okdr alıştırmıştımki ben doğumumu orda yapıcam diye bir arkadaşım ali utku beyde oldu sezeryan çok memnunmuş ya ben şimdi ne diyicem kocişe oda sıkıldı artık doktor konusunda nneyse hayırlısı
öyle yapıyorum cnm ne yapalım birazcık böyle devam eder
ya damla bunu drunuzla konuşsanıza fiyatlar oynayacaksa gelmeyelim de teminat versinler size yazılı ben olsam öle yapardım ki yaparım iş hakkımın yenmesiyse yıkarım dünyayı
yaa meloşummmmm bi sen çıktın bunların arasında bunu farkeden yaaa bu danaların hiçbiri yaptığım jesti görmedide anlamadı da bir tek miracle oda neden demiri yazmadın dedi
çok hoşuma gitti nasıll farketmem.
ciddi ciddi benim erkeğimin ismi alper olacak gibi geliyor bana.
babamızlada hem fikiriz...
bana hiç danışmadınız kocanada teessüflerimi iletiorum bana alper 80lerden kalma bir isimmiş gibi gelior meselaaaa ben izin vermedim henüüzzz allah allah yaaaaa
niye gııııııı danışmadık mı?
açığız hala önerilere...akşam seni anlattım zaten..dedim sahili bize vermiyor diye...niye benim oğlumdan iiiyisini mi bulacak dedi...ben de yasin karadenizlilere versek mi demiş dedim...gülüştük...
hem senin kızının olmasına çok sevindi....çok iii olmuş dedi.
isim konusunda ciddiyim...yardımcı olursan sevinirim
kuzenim kuzey koydu...kendi isminide ekledişaka yapıorum yaa ben karadenizli olsam kuzey koyardım ama kuzenlerde var demiştin birde erkek ismine bnm kafam basmıor yaa cidden bu konuda büyük bir özrüm var
ben mirsat dedim ama eşim beğenmedi bizde mertte karar kıldık
alper bencede güzel bir isim hemşerim
bana hiç danışmadınız kocanada teessüflerimi iletiorum bana alper 80lerden kalma bir isimmiş gibi gelior meselaaaa ben izin vermedim henüüzzz allah allah yaaaaa
kuzenim kuzey koydu...kendi isminide ekledi
kuzey bülent
yılmazla iki akşamdır araştırıyoruz kafayı yiycez sonunda....
eften püften isim olsun istemiyoruz...erkek isim konusunda bizimde kafa basmıyor.
güzel mi çok karışık bu isim işleri ya...
mirsat anlamı ne canım
benim koca kafalı kocam kızın adını ömür koyalım diyo..
kıza baba adı diycekler ömür diycek
ömür kızı ömür ...... evlenmeyi kabul ediyo musun?
sevgilisinin adıda ömür olur muş..
pööööööh ne olur ama
babanın adı ne ömür, senin adın ne ömür, kocanın adı ne ömür.. hay ben senin
yok yok olmaz öyle
püüüüü sana nankörrrrrr sana esma müstehak zatennnnnnnMeloş sen buna bakma benimde aile saadetimle oynadı bu,
tutturmuş bahar yada yağmur koy diye..
kocişim de beğenemedi birini
şimdi hala kızımın ismi yok
püüüüü sana nankörrrrrr sana esma müstehak zatennnnnnn
melis koy melisa koy kardeşim mis gibi isim işte ben bahar ve yağmurada bayılmıorumki verdiğin listedeki engüzel isimlerdi ondan diorum ama yookkkk sizee esma lazımmm anne adı gülay baba adı ömür gibi güzel isimler olan bir esmaaaa
gerçekçi bir ortam yaratmak istedimahahahahahah tepkiye bakk..
sanki tanımdasın da yüzüme tükürükler sıçramış gibi oldu
billur nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?