2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

babannen ne dedi kızım olcak adıda dilber hale diyince ay ne büyük onur ve gurur
Deryaaa kim beaaa,çok fransız kaldım topiğe
Evet evet ondan yapıyo çağrışım,tam bi salon erkeği
Yaa hep mesaideydim paso bu hafta ,bayılcam artık

derya derus cnm yaa hamileyim diyippp yırtamıormusun mesaidennnn

iyi akşamlar kızlar 2 gündür ne çok konuşmuşsunuz yetişemiyorum valla okumaya herkes iyidir umarım
sen nasılsın melis topikte önemli bir durum yok değil mi okumam yarım kaldı

babannen ne dedi kızım olcak adıda dilber hale diyince ay ne büyük onur ve gurur

derya derus cnm yaa hamileyim diyippp yırtamıormusun mesaidennnn

Ah sorma meliscim.cinsiyet belli olunca babacım vermiş haberi.annecim senin adaşın geliyor dilberimiz geliyor deyince benim 85 yaşındaki babannem önce sevinçten ağlıyor sonra heycandan titriyor derken hopp tansiyon tavan yapıyor.10 dk içinde acilde.perişan oldum haberi alınca.ismini koyduğuma koyacağıma pişman oldum hatta.kaş yapayım derken göz çıkarıyordum az daha((
düşün yani canım.kadın okadar sevinmişki konuşamamış bile.bide şey demiş.Ben öldükten sonra elbet birisi koyardı adımı biliyorum tabi, ama hayatteyken görmek ne güzel olucak demiş canım benimm canımmmm
son günlerde de aldığım duyumlara göre telefon başından kalkmayarak herkesi tüm sülaleyi tek tek aratarak bu haberi veriyormuş.Haticenin kızınına benim adımı vermişler diye
Yani bu aralar sülalecek hepimiz pek mutluyuz pekkkk

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar 2 gündür ne çok konuşmuşsunuz yetişemiyorum valla okumaya herkes iyidir umarım
sen nasılsın melis topikte önemli bir durum yok değil mi okumam yarım kaldı
yok cnmm yaaa önemli bişi zaten cinsiyetler 2 günde bir güncellenior onun dışında yok

ayyy kıyamam ben onaa allah onada dilber halemizede sağlık sıhhat versinnnn

Meloooş senin de içinde pipi vaaar

çarşamba kontrole gidicem sorucam garanti veremeyiz gak guk derse değiştiricem sanırım poff..

yaa ben gördüm melisim ama o ara benim salak ötesi bilgisayarım kitlendi zaten 3000. sayfaya Beliz de yazamadım kitlendiği için sonra da yattım biraz tansiyon yüzünden sonra da unuttummm.. Orkanın ismini görünce çoook mutlu olduk teyzoş teşekkür ediyoruz

oha demek istiorummmm öyle bir geçer zaman ki nin fragmanını izledinizmi

alikaptan gemisiyle balıkçının klübesine dalıorrrr

öküz öküüüüzz.bu hafta yine senin sayfandan takip edelim senin arkadaşlarınla hahah çok eğlendik geçen hafta

kızlar ben geldim
karnımızı doyuralım geliyorum
bu akşam göbek cici şhow yapıcammm
beni bekleyin anacım

geçmişi unutmadım...okuycam

oleeeeyyyyy

ay haticeden başka kimse merak etmemiş mi
aman tanrım

Canım etmezlermi. hepimiz merak etmişiz o gün baksana.en az 10 kişi yazmıştır belki güzel haberlerle dön inş diye.sen yanlışmı okudun acaba:44:

damla canımsın

Son düzenleme:
Canım etmezlermi. hepimiz merak etmişiz o gün baksana.en az 10 kişi yazmıştır belki güzel haberlerle dön inş diye.sen yanlışmı okudun acaba:44:

hatice beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın

ciciler ve göbek yahuuu

temem tememm ö b g z geceleri yapalım ozmnnn ahaha
kızım ciciler ve göbeğimi paylaşıcam dedim
beni atladınız küstük biz size

hiii pardonnn koşuom hemennn

hatice beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın

ciciler ve göbek yahuuu

Ahahaha bende yanlış anlamışım hakketten
ah melim kafa bende 1 ton şuanda.
Leo yani sevgili kocam spora başladı, bazı akşamlar geç gelecek benim kıskançlık krizlerim depreşti bu birrrrrrrrrrrr...
Az önce sevgili görümcem arayıp hamileyim müjdesi verdi pişkin pişkin.Yaptığım herşeyi yapmak zorundamı bu kızz yaaa.buda ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
iyi değilim yani canım.istanbula ailemin yanına kaçmak istiyorum.seni yanlışda olsa anladığıma dua et sen bu kafayla:44:buda üçççççççç

Son düzenleme:
kızlarbiliyor muzunuz 2 gündür bebeğimi net hissediyorum çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…