babannen ne dedi kızım olcak adıda dilber hale diyince ay ne büyük onur ve gururAyy Melisim çok duygulandırdın beniiii
son cümlene bayıldım deli kızzzz.Çok saol canım benim içime su serpildi ve çok beğenerek karar verdiğimiz isimden birkez daha emin oldum sayende
Dilberde benim güzel babannemin ismi.Allah uzun ömürler versin çok severim kendisini.Bu ismi seçmemin bir hikayesi var elbet
Zamanın birinde ben henüz 12 yaşında bir cimcimeyken ninem yeni doğan kuzenime kendi babasınına adını vermek ister.saolasıca dedeciğiminde huysuzluğu tutar ve kendi sülalesinden bir isim koyar.buna darılan ninemi teselli etmekte bana düşer ve taa o gün söz veririm kendisine."söz babannecim büyüdüğümde eğer oğlum olursa senin babanın adını, kızım olursada senin adını koyacağım" derim ve banada bugün bir kız kısmet olur işte
sözümde duruyorum ve güzel ninenim güzel ismini yine güzel olmasını umduğum kızıma koyuyorummmmm
Kızlar ya bizim babannenin adı pakize naciye meserret falan olsaymış o zaman ne halt yermişim ben
Allahtan ismide güzelmiş heee
Dilberimmm Halemmmm
Deryaaa kim beaaa,çok fransız kaldım topiğe
Evet evet ondan yapıyo çağrışım,tam bi salon erkeği
Yaa hep mesaideydim paso bu hafta ,bayılcam artık
derya derus cnm yaa hamileyim diyippp yırtamıormusun mesaidennnn
babannen ne dedi kızım olcak adıda dilber hale diyince ay ne büyük onur ve gurur
derya derus cnm yaa hamileyim diyippp yırtamıormusun mesaidennnn
yok cnmm yaaa önemli bişi zaten cinsiyetler 2 günde bir güncellenior onun dışında yokiyi akşamlar kızlar 2 gündür ne çok konuşmuşsunuz yetişemiyorum valla okumaya herkes iyidir umarım
sen nasılsın melis topikte önemli bir durum yok değil mi okumam yarım kaldı
Ah sorma meliscim.cinsiyet belli olunca babacım vermiş haberi.annecim senin adaşın geliyor dilberimiz geliyor deyince benim 85 yaşındaki babannem önce sevinçten ağlıyor sonra heycandan titriyor derken hopp tansiyon tavan yapıyor.10 dk içinde acilde.perişan oldum haberi alınca.düşün yani canım.kadın okadar sevinmişki konuşamamış bile.bide şey demiş.Ben öldükten sonra elbet birisi koyardı adımı biliyorum tabi, ama hayatteyken görmek ne güzel olucak demiş canım benimm canımmmm
son günlerde de aldığım duyumlara göre telefon başından kalkmayarak herkesi tüm sülaleyi tek tek aratarak bu haberi veriyormuş.Haticenin kızınına benim adımı vermişler diye
Yani son günlerde hepimiz pek mutluyuz pekkkk
ay haticeden başka kimse merak etmemiş mi
aman tanrım
damla içimdeki pipi muhabbetine bayıldım...
birinin oğlu oluyor galiba üstün körü okudum hayırlı olsun diyim....
ces kontrolde sanırım hayırlı haberlerini bekliyorum...
belizin 3000 sayfa muhabbeti çok güzeldi duygulandım
melis isimleri yazarken alperi unutmamışsın seni kocaman öpüyorummmmm canımsın
ya damla bunu drunuzla konuşsanıza fiyatlar oynayacaksa gelmeyelim de teminat versinler size yazılı ben olsam öle yapardım ki yaparım iş hakkımın yenmesiyse yıkarım dünyayı
yaa meloşummmmm bi sen çıktın bunların arasında bunu farkeden yaaa bu danaların hiçbiri yaptığım jesti görmedide anlamadı da bir tek miracle oda neden demiri yazmadın dedi
oha demek istiorummmm öyle bir geçer zaman ki nin fragmanını izledinizmi
alikaptan gemisiyle balıkçının klübesine dalıorrrr
kızlar ben geldim
karnımızı doyuralım geliyorum
bu akşam göbek cici şhow yapıcammm
beni bekleyin anacım
geçmişi unutmadım...okuycam
kim neyi merak etmemişmiii nee dionnnn meloşşş
ay haticeden başka kimse merak etmemiş mi
aman tanrım
Meloooş senin de içinde pipi vaaar
çarşamba kontrole gidicem sorucam garanti veremeyiz gak guk derse değiştiricem sanırım poff..
yaa ben gördüm melisim ama o ara benim salak ötesi bilgisayarım kitlendi zaten 3000. sayfaya Beliz de yazamadım kitlendiği için sonra da yattım biraz tansiyon yüzünden sonra da unuttummm.. Orkanın ismini görünce çoook mutlu olduk teyzoş teşekkür ediyoruz
öküz öküüüüzz.bu hafta yine senin sayfandan takip edelim senin arkadaşlarınla hahah çok eğlendik geçen hafta
oleeeeyyyyy
Canım etmezlermi. hepimiz merak etmişiz o gün baksana.en az 10 kişi yazmıştır belki güzel haberlerle dön inş diye.sen yanlışmı okudun acaba:44:
kızım ciciler ve göbeğimi paylaşıcam dedim
beni atladınız küstük biz size
benim alkışlarımı görmedin mi
temem tememm ö b g z geceleri yapalım ozmnnn ahahaMeloooş senin de içinde pipi vaaar
çarşamba kontrole gidicem sorucam garanti veremeyiz gak guk derse değiştiricem sanırım poff..
yaa ben gördüm melisim ama o ara benim salak ötesi bilgisayarım kitlendi zaten 3000. sayfaya Beliz de yazamadım kitlendiği için sonra da yattım biraz tansiyon yüzünden sonra da unuttummm.. Orkanın ismini görünce çoook mutlu olduk teyzoş teşekkür ediyoruz
öküz öküüüüzz.bu hafta yine senin sayfandan takip edelim senin arkadaşlarınla hahah çok eğlendik geçen hafta
oleeeeyyyyy
kızım ciciler ve göbeğimi paylaşıcam dedim
beni atladınız küstük biz size
hatice beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın
ciciler ve göbek yahuuu
kızlarbiliyor muzunuz 2 gündür bebeğimi net hissediyorumçok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?