2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gozun aydin damlacim, eski yataginin nesi vardi peki?

sağol tatlım..Eski yatagımız viscoydu cok yumusacık bi yataktı ama tasınırken nakliyeciler visco yatagı rulo yapıp yuklemişler bizde görmedik...Agzı burnu kaydı yatagın bi süre idare ettik ben yumusak yatak cok seviyorum diye ama hamilelik yüzünden yumusak yatakta yatamıyorum şimdi..O yüzden eşim gittiğinden beri koltukta yatıyodum. Hafta sonu gittim yeni yatak aldım bugün geldi inşallah rahat edicem artık.

iyi olmuş canım güle güle kullan memnun kalırsın inş.

sağol canım inşallah kocamda gelince beğenir. Tek başına yatak seçmek ne zormuş..şu anki rahatımı düşünüp aldım bişey..

kızlar iyi akşamlar hepinize..geçmişi okuyamadım pek keyfim yok rahatsızım...ayrıca bugün bütün gün bebeğim oynamadı normalmi acaba ne dersiniz..sizin durumlar nasıl..?:2:

merhaba kızlar nasılsınız? mutluluğumu paylaşmak istedim.
dün doktora gittim
1- bebeğim 256 gr olmuş
2- dörtlü testtimiz süper çıkmış
3- kızım kıpır kıpırdı her yerini gördük
4- tüm taramalarımız temiz çıktı
5- dünden beri hissetmeye başladım

çok mutluyum çoooookkkkk
inşallah darısı hepinzin başına.

ayyy gozun aydın cnmm hareketlerını hısstme acısından darısı basıma

canımm masaalh yaa cok ttalı
saol tatlm

ay çok güzel haber

ayyy gozun aydın cnmm hareketlerını hısstme acısından darısı basıma

inşallah canım çok yakında sen de hissedersin ama çok değişik bir hismiş. hiç de öyle gazla falan karışacak gibi değil. sanki içinde köpükten balonlar patlıyor gibi. küçük küçük öpücükler konduruyor bebişlerimiz allah isteyen herkese bizim yaşadığımız hisleri yaşamayı nasip etsin.

selam kızlar nasılsınız?

nette sorun var gıremedım bı turlu umarım keyifler iyidir

kızlar bugünlerde yine bebek fuarı var dediler duydunuzmu?

bugn erkenden durgunlaştı topic cuma diyemi yaa erken tatil modunamı girildi acabaaa

emineeee sen erdemdeki odalara baktınmı hiç?

bakmadimcanim bu sefer gittigmde aklima geldi ama...doktorum cok guleryuzlu ,hastanede eve cok yakin ama bir turlu hastane konusunda tatmin olamadim..ne bileyim icime sinmeyen birseyler var....sende de o his var mi?

simdi bir de doppler cektirecek yer ariyorum camlica erdemde yokmus tatlim cakmakda varmis. diyorum acaba baska yerleri mi arastirsam senin bildigin bir yer var mi yakinda sende gireceksin dopplere sonraki ayda seker yukleme yapacaklarmis testler yine basladi..sonra da kontroller tam bizim istedigimiz gibi 15 gunde bir olacak zaten

kızlar bugün ara ara karnımda bi seğirme hissediyorum ama en sonuncu göbeğimin biraz üstündeydi samki orda olmaz gibi geldi banada acaba kızımmıydı
canim rahimin en ust kismi 20.haftada gobek deligi hizasina geliyormus...sonra da her hafat 1cm yukari cikiyormus..7.aydan sonrada geri inmeye basliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…