2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ikincisi cnm şöyle güzel bir kolye küpe yüzük hoş olur

bu arada ilk elbiseye benzer bendede var ben çok sevıyorum o tür gömlek elbıse bence çok hoş duruyo

İyi akşamlar arkadaslar nasıl eylül anneleri ve bebişleri benim moralim cok bozuk bugun sabah kalktıgımda kahverengiye yakın akıntı gordum cok korktum doktorum bir şey yok dedi rahim agzıda kapalı bebekde sağlıklı e niye oldu simdi bu kızımda hiç durmuyor hep kucak istiyor ne yapıcam bilmiyorum progestan kullanıyorum gunde 2 tane dua edin ne olur sorun yasamayayım kızımda 9 ay boyunca yatmıstım iğne vurulmustum oğlumda rahatım derken nerden cıktı bu cok korkuyorum

dün akşam erken kapatmışız dükkanı:86: bugün erken kalkarsınız artık :86: herkeze günaydın benim gibi çalışanlarada kolay gelsinnnnnn mesai çabuk bitsin gidelim ewimize

Kızım kadıncağızı mutlu edicez diye öldürecekmişsiniz nerdeyse

günaydın bu arada...
öpüyorum herkeşii..

dün akşam erken kapatmışız dükkanı:86: bugün erken kalkarsınız artık :86: herkeze günaydın benim gibi çalışanlarada kolay gelsinnnnnn mesai çabuk bitsin gidelim ewimize

Amin

Herkeslere günaydın kızlar.

Güzel bir gün güzel bir haftasonu diliyorum tüm analara ve bebişlerine

günaydın güzel anneler ve bebekleri....
bugün kocişimle ilk defa bebek mağazalarını gezicez biz. nasıl heyecanlıyım. kendisi pek mağaza gezmeyi sewmez ama

günaydın güzel anneler:80:
iyi haftasonlar herkese bizim gibi çalışanlara allah kolaylık versin

kızlar dün yatamadım ben yaaa ondan sabahın köründe kalktım zaten...
popomun iki yanına kramp giriyo çok komik di mi... yan yatıyorum ya sürekli ağırlık demkki orda...
magnezyumda içiyorum...

kızlar dün yatamadım ben yaaa ondan sabahın köründe kalktım zaten...
popomun iki yanına kramp giriyo çok komik di mi... yan yatıyorum ya sürekli ağırlık demkki orda...
magnezyumda içiyorum...

artık kramplar olucak pembecim...magnezyum rahatlatır..benim baldırımda vardı çok iii geldi..şimdi topallamıyorum

sağa dönüyorum acıyo, sola yatıyorum acıyooo... nasıl yatacağımı bilemedim... sereserpe yatamayı özeldim benn

bende de şu sıralar sanırım masa başında çalışmaktan kaynaklı sırt ağrıları var...yanlara yatamıyorum illa sırtüstü olacak....ben de özledim...az kaldı pembecim yarısı bitti sayılır...

sağa dönüyorum acıyo, sola yatıyorum acıyooo... nasıl yatacağımı bilemedim... sereserpe yatamayı özeldim benn

banada uyurken kramp giriyor ayağıma. bu arada 21 nisanda sağlık ocağına çağırdılar tetanoz aşısı ve kontrol için. sağlık ocağıda geebe kaydı tutuyorya. ya hep diyorum sağlık ocağı doktorum para verdiklerimden çok daha ii. tekik yapalım dedi adam idrar kan testi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…