ikiside güzel o şifon gibi olan olabılır
İlki mi ikinci mi yani, ikisi de şifon da
ikincisi cnm şöyle güzel bir kolye küpe yüzük hoş olur
bu arada ilk elbiseye benzer bendede var ben çok sevıyorum o tür gömlek elbıse bence çok hoş duruyo
Ah sorma meliscim.cinsiyet belli olunca babacım vermiş haberi.annecim senin adaşın geliyor dilberimiz geliyor deyince benim 85 yaşındaki babannem önce sevinçten ağlıyor sonra heycandan titriyor derken hopp tansiyon tavan yapıyor.10 dk içinde acilde.perişan oldum haberi alınca.ismini koyduğuma koyacağıma pişman oldum hatta.kaş yapayım derken göz çıkarıyordum az daha((
düşün yani canım.kadın okadar sevinmişki konuşamamış bile.bide şey demiş.Ben öldükten sonra elbet birisi koyardı adımı biliyorum tabi, ama hayatteyken görmek ne güzel olucak demiş canım benimm canımmmm
son günlerde de aldığım duyumlara göre telefon başından kalkmayarak herkesi tüm sülaleyi tek tek aratarak bu haberi veriyormuş.Haticenin kızınına benim adımı vermişler diye
Yani bu aralar sülalecek hepimiz pek mutluyuz pekkkk
dün akşam erken kapatmışız dükkanı:86: bugün erken kalkarsınız artık :86: herkeze günaydın benim gibi çalışanlarada kolay gelsinnnnnn mesai çabuk bitsin gidelim ewimize
kızlar dün yatamadım ben yaaa ondan sabahın köründe kalktım zaten...
popomun iki yanına kramp giriyo çok komik di mi... yan yatıyorum ya sürekli ağırlık demkki orda...
magnezyumda içiyorum...
artık kramplar olucak pembecim...magnezyum rahatlatır..benim baldırımda vardı çok iii geldi..şimdi topallamıyorum
sağa dönüyorum acıyo, sola yatıyorum acıyooo... nasıl yatacağımı bilemedim... sereserpe yatamayı özeldim benn
sağa dönüyorum acıyo, sola yatıyorum acıyooo... nasıl yatacağımı bilemedim... sereserpe yatamayı özeldim benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?