bende de şu sıralar sanırım masa başında çalışmaktan kaynaklı sırt ağrıları var...yanlara yatamıyorum illa sırtüstü olacak....ben de özledim...az kaldı pembecim yarısı bitti sayılır...
ayyy söylemeyi unuttum bugün biz tam 4 aylık olduk
valla çok kötü yatıyorum şu sıralar yorganı tepikleyip duruyormuşum eşim sabah yorganın aşağıya düşme sebebini buldum dedi sana öyle geliyor dedim...bişey değil kocayıda hasta edicez...valla yazın daha zor olacak sanırsam...ama dediğin gibi yarıladık şaka maka...
bende sırtüstü yatamıyorum, karnım kasılıyor yaaaa...çok komiğiz vallahi...
valla çok kötü yatıyorum şu sıralar yorganı tepikleyip duruyormuşum eşim sabah yorganın aşağıya düşme sebebini buldum dedi sana öyle geliyor dedim...bişey değil kocayıda hasta edicez...
sizde de durup durup ateş basmalar oluyomu. kısa kollu bluzla gezmeye başladım. geceleri bende üstümü açıyorum. yorganı kaldırdım bile battaniye ile uyuyoruz
valla çok kötü yatıyorum şu sıralar yorganı tepikleyip duruyormuşum eşim sabah yorganın aşağıya düşme sebebini buldum dedi sana öyle geliyor dedim...bişey değil kocayıda hasta edicez...
maşallah canım ya
olmaz mı akşam kısa kolluydum ben de normal canımvalla çok kötü yatıyorum şu sıralar yorganı tepikleyip duruyormuşum eşim sabah yorganın aşağıya düşme sebebini buldum dedi sana öyle geliyor dedim...bişey değil kocayıda hasta edicez...
sizde de durup durup ateş basmalar oluyomu. kısa kollu bluzla gezmeye başladım. geceleri bende üstümü açıyorum. yorganı kaldırdım bile battaniye ile uyuyoruz
benimde bu sabah başım ağrıyor feci şekilde normal mi bilmiyorum.pazartesi ye kadar çekicem ağırırsa işten izin alıp gidemem doktora.birde göğsümün altından göbeğime kadar olan bölüm diyaframın olduğu bölüm acayip ağırıyor.sizde de oluyormu böyle şikayetler?
canım böyle şikayetler normal....
benimde bu sabah başım ağrıyor feci şekilde normal mi bilmiyorum.pazartesi ye kadar çekicem ağırırsa işten izin alıp gidemem doktora.birde göğsümün altından göbeğime kadar olan bölüm diyaframın olduğu bölüm acayip ağırıyor.sizde de oluyormu böyle şikayetler?
ben daha fena durumdayım. aslında kociş kötü durumda. sağdan sola dönerken bile merasimle dönüyorum, göbeeem acıyor hönk diye ters bi hareket yapmamak için, her defasında da kociş kalkıyor, ne oldu ? ne var? bişeyin mi var?adam uykuya dalamadan ben dönüyorum tekrar. doğurucam sanki, adam hep bi alarm durumunda!!!! arada ben onu dürtükleyim sen dön o tarafa nefesin kokuyor diyorum
kısacası yazık kocişlere yaaaaaa
olma mııııı???? ben zaten gündüzleri bile artık yarım kolluyum. yanıma gece giyeyim diye ceket falan alıyorum ama gündüz yanıyorum, hele yürürken ve yemek yerken! ateş fışkırıyo bendeeen
ben daha fena durumdayım. aslında kociş kötü durumda. sağdan sola dönerken bile merasimle dönüyorum, göbeeem acıyor hönk diye ters bi hareket yapmamak için, her defasında da kociş kalkıyor, ne oldu ? ne var? bişeyin mi var?adam uykuya dalamadan ben dönüyorum tekrar. doğurucam sanki, adam hep bi alarm durumunda!!!! arada ben onu dürtükleyim sen dön o tarafa nefesin kokuyor diyorum
kısacası yazık kocişlere yaaaaaa
pembecim sen daha insaflısın...ben döndür beni diye kaldırıyorum..ya pijamasından ya kolunda destek alıyorum....yatağın ufacık kısmınd ayatıyor karnına vururum diye....saymakla bitmez en sonunda höty derler mi demez kız benim kocam
ay olmazmı. baş ağrısı çoktandır var normal hamilelikte. birde gögüs altı ağrı şikayetin oturark çalışıyorsan oluyor bende de var. ara ara kalk yürü. otururkende dik durmaya çalış gerçi olmuyor bel bükülü veriyo koltuğa oturur oturmaz. doktoruna sor yinede magnezyum veriyo doktorlar eklem ağrıları için
ben akşam salonda mesela yattım mı, yemek günün yorgunluğu herşey birikiyor tabiii...nasıl ağırlaşıyorum, kendimi taşıyamıcak gibi oluyorum bazen. hadi yatıyoruz kalk diyo kociş ama ben kımıldayamıyorumgeliyo tutuyo beni koltuktan kaldırıyoooo...sonrada naapcaz senle 8. 9. ayda deyip gülüyo banaaaa
çok sağolun kızlar.yorumlarınız için rahatlattınız beni...aynen bütün gün oturuyorum işyerinde ondan olabilir haklısın.
bişi daha sorucam kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız.ben 4 kilo aldım.72 dim 76 oldum.
bnm 2liyi yaptırdığım dr um 4 boyutluya alalım demişti geçen cuma için üşendim gitmedim yasinin yengesi gelsin bu hafta ne zmn müsaitse gidicez inşallah odaları güzel eminceim buarada ebelerde çok güleryüzlü ve ilgili ama bir ebe var elşi çok ağır bnm damarlar gayet uluorta olmasına rağmen patlatıp duruor bir ondan korkuorum doğumdada o denk gelecek diye işin tuhaf kısmı kızda beni çok sevdi bende onu çok ilgili sıcak temiz yüzlü biri bolcak bilmiorum ama onun sonda taktığını iğne yaptığını düşünmek bile istemiorumbakmadimcanim bu sefer gittigmde aklima geldi ama...doktorum cok guleryuzlu ,hastanede eve cok yakin ama bir turlu hastane konusunda tatmin olamadim..ne bileyim icime sinmeyen birseyler var....sende de o his var mi?
simdi bir de doppler cektirecek yer ariyorum camlica erdemde yokmus tatlim cakmakda varmis. diyorum acaba baska yerleri mi arastirsam senin bildigin bir yer var mi yakinda sende gireceksin dopplere sonraki ayda seker yukleme yapacaklarmis testler yine basladi..sonra da kontroller tam bizim istedigimiz gibi 15 gunde bir olacak zaten
ayy ne güzeellllllllgünaydın güzel anneler ve bebekleri....
bugün kocişimle ilk defa bebek mağazalarını gezicez biz. nasıl heyecanlıyım. kendisi pek mağaza gezmeyi sewmez ama
valla bakıyorumda en az naz yapan benmişim herhalde ben aynen daha önceden nasılsa öyle davranıyorum.bizimkide bazen karnımı dinliyor sanki bişi duyucakmış gibi o kadar.
ama yapmak lazım bundan sonra.
çok iyisin valla ben 5-5,5 kilo aldım bana 1 kilo fazlan var dedi dr. bu ayda alırım rahat 1 kilo ben!!
ben yemiyorum ki, oğlum yiyo bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?