2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla yazın daha zor olacak sanırsam...ama dediğin gibi yarıladık şaka maka...
bende sırtüstü yatamıyorum, karnım kasılıyor yaaaa... çok komiğiz vallahi...

valla yazın daha zor olacak sanırsam...ama dediğin gibi yarıladık şaka maka...
bende sırtüstü yatamıyorum, karnım kasılıyor yaaaa... çok komiğiz vallahi...
valla çok kötü yatıyorum şu sıralar yorganı tepikleyip duruyormuşum eşim sabah yorganın aşağıya düşme sebebini buldum dedi sana öyle geliyor dedim...bişey değil kocayıda hasta edicez...
ayyy söylemeyi unuttum bugün biz tam 4 aylık olduk

maşallah canım ya

benimde bu sabah başım ağrıyor feci şekilde normal mi bilmiyorum.pazartesi ye kadar çekicem ağırırsa işten izin alıp gidemem doktora.birde göğsümün altından göbeğime kadar olan bölüm diyaframın olduğu bölüm acayip ağırıyor.sizde de oluyormu böyle şikayetler?

ben daha fena durumdayım. aslında kociş kötü durumda. sağdan sola dönerken bile merasimle dönüyorum, göbeeem acıyor hönk diye ters bi hareket yapmamak için, her defasında da kociş kalkıyor, ne oldu ? ne var? bişeyin mi var? adam uykuya dalamadan ben dönüyorum tekrar. doğurucam sanki, adam hep bi alarm durumunda!!!! arada ben onu dürtükleyim sen dön o tarafa nefesin kokuyor diyorum
kısacası yazık kocişlere yaaaaaa

normal canım çok normal. tansiyonun çıkmasın yeter...
göğüs ağrısıda normal, nefes alamıcaz artık. ben mesela hem yürüyüp hem laf yetiştiremiyorum artık...nefesim yetmiyor... çok yavaş yürüyoruz kocişle... kardeşim isyanlarda zaten, benle gezmekten sıkıldı

ay olmazmı. baş ağrısı çoktandır var normal hamilelikte. birde gögüs altı ağrı şikayetin oturark çalışıyorsan oluyor bende de var. ara ara kalk yürü. otururkende dik durmaya çalış gerçi olmuyor bel bükülü veriyo koltuğa oturur oturmaz. doktoruna sor yinede magnezyum veriyo doktorlar eklem ağrıları için

pembecim sen daha insaflısın...ben döndür beni diye kaldırıyorum..ya pijamasından ya kolunda destek alıyorum....yatağın ufacık kısmınd ayatıyor karnına vururum diye....saymakla bitmez en sonunda höty derler mi demez kız benim kocam

valla bakıyorumda en az naz yapan benmişim herhalde ben aynen daha önceden nasılsa öyle davranıyorum.bizimkide bazen karnımı dinliyor sanki bişi duyucakmış gibi o kadar.
ama yapmak lazım bundan sonra.

ben akşam salonda mesela yattım mı, yemek günün yorgunluğu herşey birikiyor tabiii...nasıl ağırlaşıyorum, kendimi taşıyamıcak gibi oluyorum bazen. hadi yatıyoruz kalk diyo kociş ama ben kımıldayamıyorum geliyo tutuyo beni koltuktan kaldırıyoooo...sonrada naapcaz senle 8. 9. ayda deyip gülüyo banaaaa

çok sağolun kızlar.yorumlarınız için rahatlattınız beni...aynen bütün gün oturuyorum işyerinde ondan olabilir haklısın.
bişi daha sorucam kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız.ben 4 kilo aldım.72 dim 76 oldum.

Allah yardımcıları olsun zor valla onlar içinde

çok iyisin valla ben 5-5,5 kilo aldım bana 1 kilo fazlan var dedi dr. bu ayda alırım rahat 1 kilo ben!!
ben yemiyorum ki, oğlum yiyo bu kadar

bnm 2liyi yaptırdığım dr um 4 boyutluya alalım demişti geçen cuma için üşendim gitmedim yasinin yengesi gelsin bu hafta ne zmn müsaitse gidicez inşallah odaları güzel eminceim buarada ebelerde çok güleryüzlü ve ilgili ama bir ebe var elşi çok ağır bnm damarlar gayet uluorta olmasına rağmen patlatıp duruor bir ondan korkuorum doğumdada o denk gelecek diye işin tuhaf kısmı kızda beni çok sevdi bende onu çok ilgili sıcak temiz yüzlü biri bolcak bilmiorum ama onun sonda taktığını iğne yaptığını düşünmek bile istemiorum
günaydın güzel anneler ve bebekleri....
bugün kocişimle ilk defa bebek mağazalarını gezicez biz. nasıl heyecanlıyım. kendisi pek mağaza gezmeyi sewmez ama
ayy ne güzeellllllll
ayyy söylemeyi unuttum bugün biz tam 4 aylık olduk

maşallah oğlumuzada sanada denizciimmm

valla bakıyorumda en az naz yapan benmişim herhalde ben aynen daha önceden nasılsa öyle davranıyorum.bizimkide bazen karnımı dinliyor sanki bişi duyucakmış gibi o kadar.
ama yapmak lazım bundan sonra.

ay bende naz sıfır seviyede. işten ewe gidip ewi derleyip topluyorum yemek yapıyorum kocamın hizmetini hala ben yaparım. diyorum şimdi iyiyim ağırlaşınca sen yaparsın. pazar market alışverişi tam gaz dewam ediyo bende. ben diyorum ya iş yerinde hiç yorulmuyorum ama ewde yoruluyorum çayım suyum ayağıma geliyo. işte kalıcam ewe gelmicem diye takılıyorum eşime. o da yapma bırak diyo bu kezde içime sinmiyo

çok iyisin valla ben 5-5,5 kilo aldım bana 1 kilo fazlan var dedi dr. bu ayda alırım rahat 1 kilo ben!!
ben yemiyorum ki, oğlum yiyo bu kadar

benim doktor buna bile dikkat et dengeli beslen hızlı kilo alıyorsun dedi.doğumunu rahat yapmak istiyorsan şeker şıksın istemiyorsan dikkat et dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…