çok sağolun kızlar.yorumlarınız için rahatlattınız beni...aynen bütün gün oturuyorum işyerinde ondan olabilir haklısın.
bişi daha sorucam kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız.ben 4 kilo aldım.72 dim 76 oldum.
çok sağolun kızlar.yorumlarınız için rahatlattınız beni...aynen bütün gün oturuyorum işyerinde ondan olabilir haklısın.
bişi daha sorucam kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız.ben 4 kilo aldım.72 dim 76 oldum.
AHAAA kilodaşıııııııııııııııııııııııım
bende 72 ile hamile kaldım, dün akşam tartıldım 77,6 çıktı, ama hiç tuvalete filan gitmemiştim, karnım toktu ve çok su içmiştim
benim doktor buna bile dikkat et dengeli beslen hızlı kilo alıyorsun dedi.doğumunu rahat yapmak istiyorsan şeker şıksın istemiyorsan dikkat et dedi...
günaydın kızlarrr
sahil hanımm coşmuş durumda dün gece göbeğimin sağ tarafında yani tam göbek deliğimin sağ tarafında belirginleşti semsert olduuu ama canımı çok yaktı ama herkes gördüü göbeğimi yasin bakamadııı ama
birde kızlar kayınbiraderim geldi ya bebeğe bişi alıyım ne alıyım dior ya birtürlü bulamıorum kıyafet ben bile almayacağım içn istemiorum ayakkabı dedi ama kankam bir patik bir bale pabucu almış hemde ilk aylar nasıl olsa giymişycek gereksiz olur diye düşünüorum aklıma başkada bişi gelmior
bir el atın fikir verinnn
günaydın kızlarrr
sahil hanımm coşmuş durumda dün gece göbeğimin sağ tarafında yani tam göbek deliğimin sağ tarafında belirginleşti semsert olduuu ama canımı çok yaktı ama herkes gördüü göbeğimi yasin bakamadııı ama
birde kızlar kayınbiraderim geldi ya bebeğe bişi alıyım ne alıyım dior ya birtürlü bulamıorum kıyafet ben bile almayacağım içn istemiorum ayakkabı dedi ama kankam bir patik bir bale pabucu almış hemde ilk aylar nasıl olsa giymişycek gereksiz olur diye düşünüorum aklıma başkada bişi gelmior
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
eğer böyle bişi atlattıysan o kilo normal canım... telafi edersin...işte benim tek mazeretim, 3,5 ay sürekli yatmam... düşük tehlikesinden dolayı... çoook hareketsiz kaldım. ewde ki hareketle sınırlı kaldım ki, ilaçlardan yataktan çıkamadığım 1,5 ayım vardı...
böylelikle teselli ediyorum kendimi, o 1 kilo fazlada olmazdı bende ama artık dikkatliyim çok, bol bolda yürüyoruz oğlumla...
AHAAA kilodaşıııııııııııııııııııııııım
bende 72 ile hamile kaldım, dün akşam tartıldım 77,6 çıktı, ama hiç tuvalete filan gitmemiştim, karnım toktu ve çok su içmiştim
günaydın kızlarrr
yauu millet şu ateş ölçer meselesine çok takıldım kulaktan ölçenler 80 den başlıyo, diğer normaller 16 -20 tl civarı.. sizce ne alsak yauu ?
1,70 boy, esmer(koyu kavruk), koyu kahverengi gözlerim var, 95-100-90 filan vücut ölçülerim sanırsam..kilolarımız aynı evet boyumuzda aynı çıkarsa :90: benim 173cm.
yauu millet şu ateş ölçer meselesine çok takıldım kulaktan ölçenler 80 den başlıyo, diğer normaller 16 -20 tl civarı.. sizce ne alsak yauu ?
1,70 boy, esmer(koyu kavruk), koyu kahverengi gözlerim var, 95-100-90 filan vücut ölçülerim sanırsam..(bundan çok emin değilim tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?