2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

AHAAA kilodaşıııııııııııııııııııııııım
bende 72 ile hamile kaldım, dün akşam tartıldım 77,6 çıktı, ama hiç tuvalete filan gitmemiştim, karnım toktu ve çok su içmiştim

bende 4 kilo almışım şimdiye kadar. 4 ay 4 kilo

günaydın kızlarrr

sahil hanımm coşmuş durumda dün gece göbeğimin sağ tarafında yani tam göbek deliğimin sağ tarafında belirginleşti semsert olduuu ama canımı çok yaktı ama herkes gördüü göbeğimi yasin bakamadııı ama

birde kızlar kayınbiraderim geldi ya bebeğe bişi alıyım ne alıyım dior ya birtürlü bulamıorum kıyafet ben bile almayacağım içn istemiorum ayakkabı dedi ama kankam bir patik bir bale pabucu almış hemde ilk aylar nasıl olsa giymişycek gereksiz olur diye düşünüorum aklıma başkada bişi gelmior

bir el atın fikir verinnn

benim basküle çıkma merasimim çok güzeldir. wc ye giderim önce, sonra duşuma alırım tabi o arada suyu görünce bi daha bi sıvı kaybı olur iyic ekurulanırım sonra saçlarımı da kurularım sonra basküle çıkarım veeeee öz ağırlığımız çıkmış oluyo ortaya

benim doktor buna bile dikkat et dengeli beslen hızlı kilo alıyorsun dedi.doğumunu rahat yapmak istiyorsan şeker şıksın istemiyorsan dikkat et dedi...

işte benim tek mazeretim, 3,5 ay sürekli yatmam... düşük tehlikesinden dolayı... çoook hareketsiz kaldım. ewde ki hareketle sınırlı kaldım ki, ilaçlardan yataktan çıkamadığım 1,5 ayım vardı...
böylelikle teselli ediyorum kendimi, o 1 kilo fazlada olmazdı bende ama artık dikkatliyim çok, bol bolda yürüyoruz oğlumla...

Kımıl kımıl olmaya başladılar haaa, benimkide fena oynuyo akşamları..
bence penye yada polar battaniye aldır. en çok onlar işe yarıyormuş. 3-4 tane olması gerektiğine göre aldırabilirsin bence

maddi durumu iyiyse mama sandalyesi ana kucağı olabilir hem yükünü hafifletir hem işe yarar bir hediye alır. orta halli bir hediyede ateş ölçer olabilir

dönence alsın iyisinden, yada uyku arkadaşı!!! valla kaliteliside pahalı, almışken ağanın elini tutmayın, bebeğin gelişimi için çok önemliymiş dönence!!!

günaydın canım...
ayakkabı fiyatına alt değiştirme için olan şeylerden aldır hem de battaniyesi de var....

vay be hissediyorsunuz demekki 19. haftada ben işyerinde otururken sürekli gündüz çok dikkat etmezsen duruşuma pıt pıt bişiler hissediyorum sadece.ilk hamileliğim.hiçbir karın yada gaz hareketine benzemiyor ama akşam gece hiç hissetmiyorum bişi...

sizce hissettim şey bebeğimmi ?

eğer böyle bişi atlattıysan o kilo normal canım... telafi edersin...

kilolarımız aynı evet boyumuzda aynı çıkarsa :90: benim 173cm.

yauu millet şu ateş ölçer meselesine çok takıldım kulaktan ölçenler 80 den başlıyo, diğer normaller 16 -20 tl civarı.. sizce ne alsak yauu ?

bebek telsizi aldırabilirsin.maddi durumu iyiyse.arkadaşların dediği gibi ateş ölçer aldırabilirsin.

yauu millet şu ateş ölçer meselesine çok takıldım kulaktan ölçenler 80 den başlıyo, diğer normaller 16 -20 tl civarı.. sizce ne alsak yauu ?

geçenlerde weewwll in bi ürününü söylemişti ces sanırım. 50-60 lira civarıydı, benim aklıma yattı, kulaktan ölçüyooo

kulaktan ölçen yeterli gelir bence ama o ucuz olan yani ağızdan ölçenler ile çocuğu baya bi ağlatıyorsun beklemek istemiyor ölçene kadar doğal olarak hepsiburada da var Clever Td 1112 Ateşölçer 41 tl.hem alından hem kulaktan ölçüyor...

1,70 boy, esmer(koyu kavruk), koyu kahverengi gözlerim var, 95-100-90 filan vücut ölçülerim sanırsam.. (bundan çok emin değilim tabi)

evet canım boyda da tutturduk gibi.
ben sarışınım.mavi gözlerim
ordan benzeşemedik.
yinede kilodaşız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…