2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinizede bebişlerede iyi bakın

geçmişi okuyayımmm dedim ama olmadı kızlar amaaa özgemin oğluşu oluormuş onuuu öğrendimmmmm çok sevindimmmm miniğimin minik oğlunaaaa

hoşgeldin meliscim alemsin aldıklarınızı güle güle kullansın sahilcik :)

Hoşgeldin Melis bu arada Sahil geliyormuşş çokk sevindim gözün aydın canım.Özge seninde oğluşunu tebrik ederim bu arada şimdi Melisten öğrendim.:81:

oh oh ne güzel gezmişsiniz bugün anneanne-anne-kız şeklinde çok sevindim.. ay merak ettim şimdi en kısa zamanda ekle meliscim sahilin yeni cicilerini
damlacıma çok geçmiş olsun inşallah bezeler de en kısa zamanda geçer
sevkanı ben de çok merak ediyorum bu saat oldu hala hiç haber yok Allahım inşallah kötü bişey yoktur

:18:
geçmişi okuyayımmm dedim ama olmadı kızlar amaaa özgemin oğluşu oluormuş onuuu öğrendimmmmm çok sevindimmmm miniğimin minik oğlunaaaa

aldıklarınızı en kısa zamanda bizde görmek isteriz canım bende inşallah artık kızıma bişeyler almaya başlıyacağım çok heycanlıyım

hoşgeldin meliscim alemsin aldıklarınızı güle güle kullansın sahilcik :)
ben alem deilim deryaa annem böle bir kadın beni öldürüor nerde lüzumsuz şey var annem orda ya ben kime çekmişim bukdr akıllı mantıklı para harcayan biri olarak bilmiorum buarada hala erkek olayı içinde nasıl yara ettiyse baya erkek gibi oyuncaklar almış sonra bebek süsleri almış 2 erkek 1 kız lı doğana kadar umudumu yitirmem dior yaaa hey yarabbimm
ayyy canm çok teşekkür ederim
şu fotonu deiştir bakalımmm bir erkek fotosu paklar seni
Hoşgeldin Melis bu arada Sahil geliyormuşş çokk sevindim gözün aydın canım.Özge seninde oğluşunu tebrik ederim bu arada şimdi Melisten öğrendim.:81:

saoll cnm bnm sahilciğimde öper ellerinden

haklısın canım değiştireyim

saoll cnm bnm sahilciğimde öper ellerinden[/QUOTE]

Oyy yerim benn onu el öpenleri çok olsun Sahilimizin

hoşgeldiin kuzuu..sahil hanım güle güle giysin kullansın cicileriini..
saol bebeğeemmm
ciciler yok cici almıoruz annem yeterince erkek zıbını doldurduğu için evi biz kıyafet almama kararı aldık nasıl olsa hediyede gelecek diye
:18:

aldıklarınızı en kısa zamanda bizde görmek isteriz canım bende inşallah artık kızıma bişeyler almaya başlıyacağım çok heycanlıyım

fatmaa benden hiçç umutlanma cnm yaa bnm kızım olcak ama kız eşyası gibi eşya alan kimse yok sinir oluorum dün ilk defa pembe bir zıbın hediye geldi çok heyecanlandım buarada sizli bizli konuşmasaakk olurmuuu ben ztn öle konuşmuorumda sende ölee demesennn lütfeennn

Bi yandan yazdıklarınızı okuyorum bi yandanda yemek yapıyorum.Size bakayım derken yandı soğanlarım

tamam canım valla benimde daha kimse bişey almadı ama ben çok güzel kız kıyafetleri görüyorum hele birde bazı hastne çıkışları car süper inşallah alıcam alıncada buraya koyarım hepiniz görürsünüz

olsun nevresim takımı, cibinlik falan da cici sayılır:86:

olsun nevresim takımı, cibinlik falan da cici sayılır:86:

olaya bak dğz beyaz cibinlik almış süsleriz dior bende düşünorum kelebkler kuşlar asarız diye annem gitmiş ikeada mavi yeşiil hayvanlar alıor bir bağırdımmmm ya kızımın bişiyide kıza benzesin yaaaa diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…