kızlar selam annem geldi beni ikeaya sürükledide gittim geldim bebişimeee ççooookkkkk önemli olan parmak kuklalarından aldı sırf onların hayali için ikeaya gittik malum ne biberon ne hastane çıkışı ne yatak en önemlisi parmak kuklalarıannem alem kadın ama bebişe bir sürü şey almış inşallah eklerim nevresim takımı oyuncaklar oda süsleri cibinlik falan herşey var
buarada damlacım dr a gitti ama annesi babasına yemek yapacağı için önce annesinin evine geçtiler geç girer buraya dr antibiyotik ve losyon vermiş egzama demiş eğer bezelerde bunlarla geçmezse ozmn kbb ye yönlendircem seni demiş oda ilaçları kendi druna soracaktı öle başlayacaktı
ama onunda meloşumunda bnmde aklımız sevkanda
geçmişi okuyayımmm dedim ama olmadı kızlar amaaa özgemin oğluşu oluormuş onuuu öğrendimmmmmçok sevindimmmm miniğimin minik oğlunaaaa
kızlar selam annem geldi beni ikeaya sürükledide gittim geldim bebişimeee ççooookkkkk önemli olan parmak kuklalarından aldı sırf onların hayali için ikeaya gittik malum ne biberon ne hastane çıkışı ne yatak en önemlisi parmak kuklalarıannem alem kadın ama bebişe bir sürü şey almış inşallah eklerim nevresim takımı oyuncaklar oda süsleri cibinlik falan herşey var
buarada damlacım dr a gitti ama annesi babasına yemek yapacağı için önce annesinin evine geçtiler geç girer buraya dr antibiyotik ve losyon vermiş egzama demiş eğer bezelerde bunlarla geçmezse ozmn kbb ye yönlendircem seni demiş oda ilaçları kendi druna soracaktı öle başlayacaktı
ama onunda meloşumunda bnmde aklımız sevkanda
geçmişi okuyayımmm dedim ama olmadı kızlar amaaa özgemin oğluşu oluormuş onuuu öğrendimmmmmçok sevindimmmm miniğimin minik oğlunaaaa
Hoşgeldin Melis bu arada Sahil geliyormuşş çokk sevindim gözün aydın canım.Özge seninde oğluşunu tebrik ederim bu arada şimdi Melisten öğrendim.:81:
ben alem deilim deryaa annem böle bir kadın beni öldürüor nerde lüzumsuz şey var annem orda ya ben kime çekmişim bukdr akıllı mantıklı para harcayan biri olarak bilmiorum buarada hala erkek olayı içinde nasıl yara ettiyse baya erkek gibi oyuncaklar almış sonra bebek süsleri almış 2 erkek 1 kız lı doğana kadar umudumu yitirmem dior yaaa hey yarabbimmhoşgeldin meliscim alemsinaldıklarınızı güle güle kullansın sahilcik :)
şu fotonu deiştir bakalımmm bir erkek fotosu paklar seniayyy canm çok teşekkür ederim
Hoşgeldin Melis bu arada Sahil geliyormuşş çokk sevindim gözün aydın canım.Özge seninde oğluşunu tebrik ederim bu arada şimdi Melisten öğrendim.:81:
saol canım bizde bugün öğrendik
ben alem deilim deryaa annem böle bir kadın beni öldürüor nerde lüzumsuz şey var annem orda ya ben kime çekmişim bukdr akıllı mantıklı para harcayan biri olarak bilmiorum buarada hala erkek olayı içinde nasıl yara ettiyse baya erkek gibi oyuncaklar almış sonra bebek süsleri almış 2 erkek 1 kız lı doğana kadar umudumu yitirmem dior yaaa hey yarabbimm
şu fotonu deiştir bakalımmm bir erkek fotosu paklar seni
saoll cnm bnm sahilciğimde öper ellerinden
saol bebeğeemmmhoşgeldiin kuzuu..sahil hanım güle güle giysin kullansın cicileriini..
ciciler yok cici almıoruz annem yeterince erkek zıbını doldurduğu için evioh oh ne güzel gezmişsiniz bugün anneanne-anne-kız şeklindeçok sevindim.. ay merak ettim şimdi en kısa zamanda ekle meliscim sahilin yeni cicilerini
damlacıma çok geçmiş olsuninşallah bezeler de en kısa zamanda geçer
sevkanı ben de çok merak ediyorum bu saat oldu hala hiç haber yok Allahım inşallah kötü bişey yoktur
:18:
aldıklarınızı en kısa zamanda bizde görmek isteriz canım bende inşallah artık kızıma bişeyler almaya başlıyacağım çok heycanlıyım
bende çok sevindim canımbende yeni öğrendiim çook sevindim canıımmm
saol bebeğeemmm
ciciler yok cici almıoruz annem yeterince erkek zıbını doldurduğu için evibiz kıyafet almama kararı aldık nasıl olsa hediyede gelecek diye
fatmaa benden hiçç umutlanma cnm yaa bnm kızım olcak ama kız eşyası gibi eşya alan kimse yok sinir oluorum dün ilk defa pembe bir zıbın hediye geldi çok heyecanlandım buarada sizli bizli konuşmasaakk olurmuuu ben ztn öle konuşmuorumda sende ölee demesennn lütfeennn
saol bebeğeemmm
ciciler yok cici almıoruz annem yeterince erkek zıbını doldurduğu için evibiz kıyafet almama kararı aldık nasıl olsa hediyede gelecek diye
fatmaa benden hiçç umutlanma cnm yaa bnm kızım olcak ama kız eşyası gibi eşya alan kimse yok sinir oluorum dün ilk defa pembe bir zıbın hediye geldi çok heyecanlandım buarada sizli bizli konuşmasaakk olurmuuu ben ztn öle konuşmuorumda sende ölee demesennn lütfeennn
Bi yandan yazdıklarınızı okuyorum bi yandanda yemek yapıyorum.Size bakayım derken yandı soğanlarım
olsun nevresim takımı, cibinlik falan da cici sayılır:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?