2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm amacım kimseyi korkutmak deil herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben korkuyorum yinede kısmet allah ne yazdıysa onu görücez

evet iyiymiş acaba sezeryan ne kadardır bende normal istiyorum ama medicana bahçelievlere hiç gittinmi bak buda kafama yattı burdaki medicana yani beylikdüzü çok pahalı anasını satayım

korkutmayalım lütfeeeen, adı üstüne NORMAL doğum. o kanaldan geçerken bebek cigerlerindeki o sıvıyı atarak nefes almaya hazırlanıyo.

kızlar teminden beri yazdıklarınızı okuyorum bir hastane hakkında araştırma yaparken sadece normal doğum fiatlarına bakmayıçünkü normal doğum son anda sezeryana bile dönebilir ben bu güne kadar 1000 den fazla doğum görmüş birisiyim ayrıca doğum yaıcanız hastanenin bebek yoğun bakımı varmı ve nasıl kaç ventilatörü var bunlarıda dikkate aln, bazen normal doğumla zamanında doğan bebek bile bebek yoğun bakıma girebiliyor inşalllah hiç birimizin bebeği girmez oraya ama bunlar önemli çünkü doğmuş bir bebeği malesef kolay kolay hiç bir hastane kabul etmiyor

Kızlar zaman geldi,bana müsaade.
Akşamları da giremem bir süre,eşimin kız kardeşi de kursa geliyor.
3 hafta bizde kalacak,kurs bize çok yakın olduğu için..
Öpüyorum hepinizi.

Yarın doktor randevum var.
Güzel haberlerle döneceğim inşallah

:79::79::79::79::79::79::79::79:

cnm bende çok istiyorum normal doğum inş.herşey istediğim gibi olur bende çok kurcalamıyorum nede olsa böyle şeyleri bilmemek en iyisi bu doğumunu nerde ypmıştın?Allah analı babalı büyütsün yavrunu ve ikinci yavrunu cnm..

güle güle esracımgüzel haberlerini bekliyoruz

Kızım Yenibosna hastanesinde doğmuştu.
Sağol canım hepimizin melekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah.

O Yüzden diyorum canım allahtan biz hayırlısını dileyelim, nasip neyse onu yaşıycaz..
dün bi abi anlattı hastahanede yatıyordu,
kocaeli üniversite araştırma hastahanesinde, doğumda bi bebeğin kolunu omzundan kırmışlar, kafasına da hasar vermişler, 1-2 aylık bebek beyin ameliyatı olmak zorunda kalmış..
allah hepimizi korusun..
normal doğumdan değilde birinin hatasıyla bi problem yaşamaktan çok korkuyorum ama, allaha emanetiz ne yapalım..
özel veya devlet hastahanesi hiiiç farketmez.. Allah hepimizi ve bebklerimiz korusun kızlar..

amin cnm allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun kimseye kötü kader yazmasın rabbim

kızlar selam annem geldi beni ikeaya sürükledide gittim geldim bebişimeee ççooookkkkk önemli olan parmak kuklalarından aldı sırf onların hayali için ikeaya gittik malum ne biberon ne hastane çıkışı ne yatak en önemlisi parmak kuklaları annem alem kadın ama bebişe bir sürü şey almış inşallah eklerim nevresim takımı oyuncaklar oda süsleri cibinlik falan herşey var

buarada damlacım dr a gitti ama annesi babasına yemek yapacağı için önce annesinin evine geçtiler geç girer buraya dr antibiyotik ve losyon vermiş egzama demiş eğer bezelerde bunlarla geçmezse ozmn kbb ye yönlendircem seni demiş oda ilaçları kendi druna soracaktı öle başlayacaktı

ama onunda meloşumunda bnmde aklımız sevkanda

Bizimki de ondaaaaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…