canım ben bugün çok kısa bir doğum izledim tamamına bakmak istemedim korktuğum için ama kadın öyle kolay doğuruyordu ki heveslendim normal doğum için..keşke videonun tamamına baksaydım pişman oldum valla.sonrada baktım bulamadıım:85:
valla onu doğuranlara sormak lazımmesela benim annemde bizi normal doğurmuş ama kadında ne bel kaldı ne rahim miyomları var aşırı kanaması vardı yani anlayacağın kadın hastalıklarından çok çekti hala çekiyor anlayacağın normal doğum herkese göre deil kişinin yapısıyla alakalı. neyse doktorlarımız en doğru kararı verir herhalde
YA Bİ MSJ YAZIYORUM HEMEN MÜŞTERİ GELİYO OKUYAMADAN CEVAPLARINIZI KIL OLDUMMMM
kız kesi olmasa diyorsunda sezeryanda göbişini boydan boya kesiyolar.. :44:
bu zamana kadar normal doğuranlar nasıl doğurmuş yauuu?
Bu arada şu an benim gittiğim özel hastanede görümcem geçen sene mayıs ayında normal doğum 400 tl yaptı.Ben hastanedende doktorumdanda çok memnunum çok şükür.Başından beri aynı doktora geliyorum hiç değiştirmedim.
evet ya kaç kadın aynı anda doğum yapıyoor.. onların bağrışından sancı gidiyormuş geri korkudan.. bende istememm
ya hayatım özeller pahalı tabi.yani demek istediğim neden devlet düşünmüyosunuz... devlet hastaneleri de mi pahalı sizin oraladrda _?
kııızzzzllarrrr ooohhhh heerrkess doğursuun çatır çatır anam.kadın değilmisiniz anam.uleeenn zavalı hayvanlar bilem normal doğum yapıyo hemde kimsenin yardımı olmadann dimi yani. korkak olmayın hadi hadii
evet ya kaç kadın aynı anda doğum yapıyoor.. onların bağrışından sancı gidiyormuş geri korkudan.. bende istememm
ay çok saçma ya.kızlar dediğim gibi bütün işi siz yapıyosunuz ama paraları onlar alıyo.valla bu tuzaklara düşmeyin derim.doğumevlerinde 350 400 e kapatırsınız bu işi belkide daha azdır sigortalılara.
ya orda kesi başka göbüş te başkaa:18: orayı kesiceklerine göbüşümü kessinlerr daha iiyi diye düşünüyorummdaha da karar vermedim ya hayırlısı olsunnn
ya orda kesi başka göbüş te başkaa:18: orayı kesiceklerine göbüşümü kessinlerr daha iiyi diye düşünüyorummdaha da karar vermedim ya hayırlısı olsunnn
öyle deme, karnındaki kesikte kaslar kesiliyo, 7 farklı doku kesiliyomuş (yanlış biliyosam özür) ama aşağıdaki kesikte kas falan yok o yuzden hemen iyileşiyooo.
doktor nasıldı bende düşünebilirim cnmBen daha evvel Medicana-Düzgün beye gidiyordum son 2 randevumda JFK ya döndüm
gayet güzel bir hastane en kötü oraya devam.
ya hayatım özeller pahalı tabi.yani demek istediğim neden devlet düşünmüyosunuz... devlet hastaneleri de mi pahalı sizin oraladrda _?
bence bahset canım.ona göre davranııır ben de aynı dra devem ettiğim için biliyor durumumu ve çok en iyi hastamsın diyerek gaza getiriyor benibenim vaji olayımı bi bilsen gülersin bana. o kadar abarttıp uç noktalarda yaşadım ki... o yüzden aynı durumu kendimize yaşatmayalım çünkü biz iyileştiik güzel düşünelim güzel olsun her şey...
esrantcığımm
topiğimizin en başından beri sıkı takipcisiyim listeye eklenmek için 2-3 kez yazdım ama çıkmış oldun felan gözden kaçtı yani
benide ekleyi ver be canım
tekirdağ - 26 kasım - 2 eylül -63,5 kilo - erkek annesi
İşte epizyodan benim gibi korkan biri daha:18:
Ben genel olarak tüm kesilerden korkuyorum.
Bu nedenle en doğalından istiyorum doğumu inşallah
Doğru cesscim,insan karnı 7 kat derler ya hep..
öyle deme, karnındaki kesikte kaslar kesiliyo, 7 farklı doku kesiliyomuş (yanlış biliyosam özür) ama aşağıdaki kesikte kas falan yok o yuzden hemen iyileşiyooo.
annen ilk doğumunu kaç yaşında yapmış canım?
mesela benim annem ilk doğumunu 15 yaşında ebelerin zoruyla yapmış. ittire kaktıra doğurtturmuşlar, kadın hastalığından kurtulamamı anacığım. hala sıkıntısını çeker...
eski zamanla şuanki zaman aynı değildir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?