2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben kendimi bildiğim için bakamam canım. inş.hepimizinki kolay olur...

annen ilk doğumunu kaç yaşında yapmış canım?

mesela benim annem ilk doğumunu 15 yaşında ebelerin zoruyla yapmış. ittire kaktıra doğurtturmuşlar, kadın hastalığından kurtulamamı anacığım. hala sıkıntısını çeker...

eski zamanla şuanki zaman aynı değildir bence..

ya orda kesi başka göbüş te başkaa:18: orayı kesiceklerine göbüşümü kessinlerr daha iiyi diye düşünüyorumm daha da karar vermedim ya hayırlısı olsunnn

ya hayatım özeller pahalı tabi.yani demek istediğim neden devlet düşünmüyosunuz... devlet hastaneleri de mi pahalı sizin oraladrda _?

Benim bildiğim bir tek Yenimahalle kadın doğum evi var.
Orayada 5-6 yıl evvel gitmiştim Rabbim düşmanımı düşürmesin
Elbetteki herkez bütçesine uygun bir yerde doğuracak.

Oohh bu gazla hemencik doğururuz biz

evet ya kaç kadın aynı anda doğum yapıyoor.. onların bağrışından sancı gidiyormuş geri korkudan.. bende istememm

Keşke düzenli,tertipli olsa da devletin imkanlarından faydalansak.
Ben korkuyorum ama tabii ki çok güzel devlet hastaneleri varsa düşünülebilir.
Tercihe bağlı..

benim arkadaşım özel umut hastanesinde yaptı doğumu isteğe bağlı sezeryan old. için 350 ödedi. normal ücretsizmiş. zorunlu sezeryan da 200 felanmış.

ya orda kesi başka göbüş te başkaa:18: orayı kesiceklerine göbüşümü kessinlerr daha iiyi diye düşünüyorumm daha da karar vermedim ya hayırlısı olsunnn

öyle deme, karnındaki kesikte kaslar kesiliyo, 7 farklı doku kesiliyomuş (yanlış biliyosam özür) ama aşağıdaki kesikte kas falan yok o yuzden hemen iyileşiyooo.

esrantcığımm
topiğimizin en başından beri sıkı takipcisiyim listeye eklenmek için 2-3 kez yazdım ama çıkmış oldun felan gözden kaçtı yani
benide ekleyi ver be canım
tekirdağ - 26 kasım - 2 eylül -63,5 kilo - erkek annesi

İşte epizyodan benim gibi korkan biri daha:18:
Ben genel olarak tüm kesilerden korkuyorum.
Bu nedenle en doğalından istiyorum doğumu inşallah

öyle deme, karnındaki kesikte kaslar kesiliyo, 7 farklı doku kesiliyomuş (yanlış biliyosam özür) ama aşağıdaki kesikte kas falan yok o yuzden hemen iyileşiyooo.

Doğru cesscim,insan karnı 7 kat derler ya hep..

Ben daha evvel Medicana-Düzgün beye gidiyordum son 2 randevumda JFK ya döndüm
gayet güzel bir hastane en kötü oraya devam.
doktor nasıldı bende düşünebilirim cnm
ya hayatım özeller pahalı tabi.yani demek istediğim neden devlet düşünmüyosunuz... devlet hastaneleri de mi pahalı sizin oraladrda _?

ay ben devlet hastaneleinden korkarım yaaa

haklısın cnm konuşmam gerek çünkü benim korkum gerçekten lafta deil biran önce yenmem lazımki kızımı kucağıma alayım

Seladım liste için gerekli olan tüm bilgilerini özel mesajla yazar mısın bana?
Şimdi çıkmam gerekiyor da burda arada kaynamasın mesajın.
Nick,yaş,sat,tahmini doğum,kilo,cinsiyet ve isim,şehir,son durum..

Bence karar verme hakkının hastada olması çok yanlış bu konuda.
Herşeyin doğalı iyidir bence, hem o sacıyla bütün günahlarımız silinecekmiş.. (öyle ümit ediyorum)
anneliği dahada bi iyi anlarız bence..
ne bilim kolayına kaçmayalım bence, bide herşeyin hayırlısını istemek var...
ablamda normal doğum istiyordu böbrek büyümesi yüzünden sezeryan olmak zorunda kaldı..

İşte epizyodan benim gibi korkan biri daha:18:
Ben genel olarak tüm kesilerden korkuyorum.
Bu nedenle en doğalından istiyorum doğumu inşallah

Doğru cesscim,insan karnı 7 kat derler ya hep..

kızlar merak etmeyin orası sancıdan uyuştuğu için kesi felan hissetmiyosunuz.hem çok kesmiyolar.

Oooo kızlar ya alınıyorum vallahi.
Burada topiğin en kıdemlisi olaraktan laf anlatıyorum size amaaaaa duyan yok.
Kızlar 12 yıl evvel kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.
Üstelik kızım 7.aylık 2.300 gr geldi dünyaya (prematüre)
5 saat suni sancı çektim ve çatır,çatır doğurdum.
Yaşım 18 di ve doğumun d sini bilmezdim en iyisi çok bilmemek ve çok kurcalamamak
Şimdi eğer bir problem çıkmaz ise normal doğum istiyorum.

SİZLERDE KENDİNİZİ ÇOK YIPRATMAYIN OLAYI AKIŞINA BIRAKIN BENCE

20 yaşında doğurmuş beni ve annemde ebe mağduru kardeşimide benide ebeler doğurtmuş eskiden erkek doktora gitmek ayıpmış götürmemişler kadın ölümlerden dönmüş valla kardeşim çok iriymiş çok zor doğmuş ve doğarken kardeşimin kolunda zedelenme olmuş ilk doğduğunda kolu tutmuyodu 1 ay askıda kaldı sonra düzeldi ama o korku babamada babaannemede yetti çok ağladılar kardeşimin kolu öyle kalacak diye allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…