2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ev hanımı olan arkadaşlar sizler gibi olmaya çok özeniyorum özellikle hamileyken bazen sabah geçmişi okurken görüyorum damla ,melis gece 01 de sohbet etmişler ah biz o saatte malesef yatmak üzere oluyoruz neyse bizimde evde olmamıza azkaldı

evlenmeden önce ben de çalışıyodum.. şimdi mesleğimden dolayı istanbulda iş bulmak zor ama ben memnunum halimden çok evde olmak gibisi yok

valla hiç özenme çünkü özenilecek bir tarafı yok ban göre tabi.ben de diyorum keşke çalışsaydım. çünkü ev işleri ile uğraşmak çok zor bi de şuanki durumda insanın hiçbirşey yapası gelmiyor...

yaa sorma fatma bende hep üzülüordum işsiz kaldım evdeyim diye ama öle bir hamilelik geçirdimki başlarında yani dedim iyi ki çalışmamışım allah sizlere bizlerden daha çok güç kuvvet versin hep bunu sölerimm

şuanda ben hem ev işi yapıyorum hemde işe gidiyorum yani senin durumun bende dah iyi baba göre canım

Naber meliscim,
Baksana sen hic palladiuma falan gelmiyo musun?
dün ordaydım cnmmmm
bende senin gibi beyaz cibinlik alıp kelebek ve kuşlar ile süslemek istiyorum gerçekten çok güzel oluyor ama süslemek için kelebek ve kuşları nereden alabililir nerede satıyorlar bir bilgin vamı melis

ya ben yatak odamın perdelerine öle süsler iğnelemitim galiba bir 1 milyoncudan falan bulmuştum bakim haber vereyim sana olurmu nasıl olsa acelemiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…