valla ben de yemek yapıcam ama kalkamıyorum bi türlü
valla ben de yemek yapıcam ama kalkamıyorum bi türlü
olaya bak dğz beyaz cibinlik almış süsleriz dior bende düşünorum kelebkler kuşlar asarız diye annem gitmiş ikeada mavi yeşiil hayvanlar alıor bir bağırdımmmm ya kızımın bişiyide kıza benzesin yaaaa diyee
ev hanımı olan arkadaşlar sizler gibi olmaya çok özeniyorum özellikle hamileyken bazen sabah geçmişi okurken görüyorum damla ,melis gece 01 de sohbet etmişler ah biz o saatte malesef yatmak üzere oluyoruz neyse bizimde evde olmamıza azkaldı
ev hanımı olan arkadaşlar sizler gibi olmaya çok özeniyorum özellikle hamileyken bazen sabah geçmişi okurken görüyorum damla ,melis gece 01 de sohbet etmişler ah biz o saatte malesef yatmak üzere oluyoruz neyse bizimde evde olmamıza azkaldı
cessss elmaaaaaa gülaayyyy pelinnnnnnnnn
Aynen canım bende öyle kalkmak o kadar zor geldi ki.Ama baktım ki açlık galip geldi mecbur kaldırdık totoşu zorlaaa
cessss elmaaaaaa gülaayyyy pelinnnnnnnnn
Naber meliscim,
Baksana sen hic palladiuma falan gelmiyo musun?
Ay bi de benim bilgisayar masa üstü mekik dokuyorum valla mutfakla bilgisayar arasında git gel
valla hiç özenme çünkü özenilecek bir tarafı yok ban göre tabi.ben de diyorum keşke çalışsaydım. çünkü ev işleri ile uğraşmak çok zor bi de şuanki durumda insanın hiçbirşey yapası gelmiyor...
yaa sorma fatma bende hep üzülüordum işsiz kaldım evdeyim diye ama öle bir hamilelik geçirdimki başlarında yani dedim iyi ki çalışmamışım allah sizlere bizlerden daha çok güç kuvvet versin hep bunu sölerimm
şuanda ben hem ev işi yapıyorum hemde işe gidiyorum yani senin durumun bende dah iyi baba göre canım
heyy ben çok geliyorumm
dün ordaydım cnmmmmNaber meliscim,
Baksana sen hic palladiuma falan gelmiyo musun?
bende senin gibi beyaz cibinlik alıp kelebek ve kuşlar ile süslemek istiyorum gerçekten çok güzel oluyor ama süslemek için kelebek ve kuşları nereden alabililir nerede satıyorlar bir bilgin vamı melis
benimde kalkıp birşeyler hazırlamam lazım ama canım hiç istemiyor herşeyi yapayım ama yemek cıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?