2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inciii sende öğren artık ya ufffffff bi kaçak dr operasyonu yapsanaaa yaa ben çatlıycam sen bekliorusn hala

Kuzum internet sitesinde bebek odası yook.. ben mi göremedim..
ne kadardan başlıyodu fiyatları ? :82:
kuzum tam bakmadım ama mesela 2 kapılı bir gardrop var 328 tl şifonyer 200 küsür tl yatağa bakmadım ama 1000 tl yi bulmuor fiyatlar max 700 e halledilior anladığım kadarı ile

kızlar ya az önce doktorumun 4-5 aylık bbebekleri kürtaj ettiğini duydum ne yapcam ben şimdi gene ya.doktorum paracı biri anlaşılan.. bende memnun kalmıştım oysa şimdi devam etsem mi başka doktor bulsam mı kafam karıştı yaaaa

kaynak sağlamsa, bence doktoru kesinlikle değiştir, para için herşeyi yapar bunlar..

inciii sende öğren artık ya ufffffff bi kaçak dr operasyonu yapsanaaa yaa ben çatlıycam sen bekliorusn hala

evet ya avatarlarınızla siz de beni çatlatıyosunuz burda herkes girl boy öğrendi tabi artıkk
beni hiç sorma zaten çarşamba ya da perşembe gidicemmm

kaynak sağlamsa, bence doktoru kesinlikle değiştir, para için herşeyi yapar bunlar..

gülaycım ya 5.ayıma girdim bu gittiğim 4.doktordu.kaynak sağlam.gittiğimde ilgilenmişti konuşuyordu benle de esprilerde yapıyordu.offf ya hamilelikle ilgili sıkıntım olmadı da bu doktor işi beni gıcık ettii.yeni bitane bulmak lazım hemennn

bizde muhasebeci varmıydı kızlar...
şu analık parası (doğum parası ) işi ile ilgili bizi bi bilgilendirse
bi de ben hangi ay doğum iznine çıkıcam hesaplayamadım bi türlü

böyle bi adama güvenebilir misin?
ben olsam güvenmem o şimdi sen gidince gözleri $ $ bakıyordur..
napak bi dene daha doktor arıycan.. hayırlısı olsun ne diyim..

bizde muhasebeci varmıydı kızlar...
şu analık parası (doğum parası ) işi ile ilgili bizi bi bilgilendirse
bi de ben hangi ay doğum iznine çıkıcam hesaplayamadım bi türlü

gülaycım eşin işe başladı mı hayırlı olsun canım alakasız bir soruyla cevap verdim ama sana.benim herhangi bir fikrim yok

çok tatlısın kız sen bebişimizin adı sahil mi olcak?
iviitttttt sahill olcakk sen nerelerdeydin ayrıca artık sende şu avatarını deiştir yaa
canım şöle düşün elektirğin tuttuysa uğraşma sana karşı bir hatası yok sonuçta ayrıca 4 5 aylık kürtaj yapabilir sonuçta kürtaj bebek ölmedikçe karşılıklı anlaşmayla yapılan bişi
evet ya avatarlarınızla siz de beni çatlatıyosunuz burda herkes girl boy öğrendi tabi artıkk
beni hiç sorma zaten çarşamba ya da perşembe gidicemmm

git git git yuppiiiii

başladı çok şükür inşaallah bu işte istikrarlı olur..
canım benim düşünmen , aklına gelmesi ne kadar güzel..

inşallah canım bu işi kalıcı olur baba olcağından dolayı daha bir sıkı sarılır bu işe.bebek kısmetiyle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…