saol canım sayendetatlım seniin ki de hariikaaaa!!!
bakim bende becerebilmişmiyimmmmm ay elimden gelse alnıma yazcam its a girl diye
bugün ikea ya gittim ya çok güzel çocuk odaları var internetten bir bak istersen aklıma sen geldin fiyatlarda uyguna gelior
kuzum tam bakmadım ama mesela 2 kapılı bir gardrop var 328 tl şifonyer 200 küsür tl yatağa bakmadım ama 1000 tl yi bulmuor fiyatlar max 700 e halledilior anladığım kadarı ileKuzum internet sitesinde bebek odası yook.. ben mi göremedim..
ne kadardan başlıyodu fiyatları ? :82:
bakim bende becerebilmişmiyimmmmm ay elimden gelse alnıma yazcam its a girl diye
kızlar ya az önce doktorumun 4-5 aylık bbebekleri kürtaj ettiğini duydum ne yapcam ben şimdi gene ya.doktorum paracı biri anlaşılan..bende memnun kalmıştım oysa şimdi devam etsem mi başka doktor bulsam mı kafam karıştı yaaaa
inciii sende öğren artık ya ufffffff bi kaçak dr operasyonu yapsanaaa yaa ben çatlıycam sen bekliorusn hala
kaynak sağlamsa, bence doktoru kesinlikle değiştir, para için herşeyi yapar bunlar..
gülaycım ya 5.ayıma girdim bu gittiğim 4.doktordu.kaynak sağlam.gittiğimde ilgilenmişti konuşuyordu benle de esprilerde yapıyordu.offf ya hamilelikle ilgili sıkıntım olmadı da bu doktor işi beni gıcık ettii.yeni bitane bulmak lazım hemennn
özgee çok şeker olmuuşşavatarınnnn
özlemm saoll kuşum yaaa yuppiriiiikkkkuuuuu
bizde muhasebeci varmıydı kızlar...
şu analık parası (doğum parası ) işi ile ilgili bizi bi bilgilendirse
bi de ben hangi ay doğum iznine çıkıcam hesaplayamadım bi türlü
gülaycım eşin işe başladı mı hayırlı olsun canım alakasız bir soruyla cevap verdim ama sana.benim herhangi bir fikrim yok
özgee çok şeker olmuuşşavatarınnnn
özlemm saoll kuşum yaaa yuppiriiiikkkkuuuuu
iviitttttt sahill olcakk sen nerelerdeydin ayrıca artık sende şu avatarını deiştir yaaçok tatlısın kız sen bebişimizin adı sahil mi olcak?
canım şöle düşün elektirğin tuttuysa uğraşma sana karşı bir hatası yok sonuçta ayrıca 4 5 aylık kürtaj yapabilir sonuçta kürtaj bebek ölmedikçe karşılıklı anlaşmayla yapılan bişikızlar ya az önce doktorumun 4-5 aylık bbebekleri kürtaj ettiğini duydum ne yapcam ben şimdi gene ya.doktorum paracı biri anlaşılan..bende memnun kalmıştım oysa şimdi devam etsem mi başka doktor bulsam mı kafam karıştı yaaaa
evet ya avatarlarınızla siz de beni çatlatıyosunuz burdaherkes girl boy öğrendi tabi artıkk
beni hiç sorma zaten çarşamba ya da perşembe gidicemmm
başladı çok şükür inşaallah bu işte istikrarlı olur..
canım benim düşünmen , aklına gelmesi ne kadar güzel..
ben çıkıyorum kızlar hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum.. allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?