damlacıım hoşşgeldiiinnnnnnnnnmelis söyledi gerçi ama.. ne dedi dr?
Geldim özlemcim..Melisim anlatmış zaten.Dermotologa gittim gösterdimm ooo dedi çok ilerlemiş senin egzama nasıl durdun dedi ( MElis çemkirme bana) hafta sonu girdi araya dedim.Neyse eski ilaçlarımı söyledim ama şimdi kullanamıyorum hamile olduğum için dedim.Yeni ilaçlar yazdı biri losyonmuş digeri antibiyotik 5 aylık olduğun için zararı yok dedi.Ben yine doktoruma sorucam dedim tabi sor dedi almadım daha ilaçlarıı normalde kadın doğum randevum çarşambaydı yarına çekmeye çalışıcam müsaitse doktor. Doktora sorup ona göre ilaçlara başlıcam.Bezeler de egzamadan çıkmış olabilir dedi eğer onun yüzünden çıktıysa ilaç tedavisine başladığında geçerler dedi.Geçmezse sebebi başkadır o zaman KBB ye görün dedi.Egzamanın bebeğe zararı var mı, korkuyorum dedim korkma hiiiç bişey olmaz anneye ve bebeğe zararı yoktur dedi.
Neyse sonra annemle yine biraz alışveriş yaptıkbiz ikimiz yanyana gelince çok tehlikeli bi hal alıyoruz oğluma hastane çıkışı aldım 10 parçalı..Çok süper değil ama fiyatı uygun geldi aldım. Yİne oğluma bikaç bişi daha aldım eklerim..Sonra memelerime hiçbir sütyen olmadığından paraşüt boy yeni sütyenler aldım ;Acayip güzel bi gecelik takımı beğendim doğum için..Onu alıcam inşallah ama çok açılmamaya çalışıyorum önce şu detaylı ultrasonu da halledeyim ondan sonra bakıcam..Aslında ben bir akrep kadını olarak elim sürekli siyah danelli geceliklere gitti annemde manyak mısın sen Hasaneden taburcu etmezler bunları giyersen gelen geçen seninle ilgilenir diyince masum şeylere baktım Sonra ananeme uğradık falan geç oldu işte ancak geldik...
Özgecim gözün aydın erkekin geliyormuş çok sevindim bak seni tutturamadım hep kız diyodum seninkine..Ama İnciyi tutturucam İncinin kızı olucaaaaak
Sevkan girmemiş inşallah iyidir tüm gün aklım ondaydı..
Melis ananesinin aldıklarını koyda görelim..Bende bi ara İkeaya gidicem nevresim alıcam bikaç yumoş oyuncak alıcam ordan fiyaları da uygun oluyodu.
ayy bikaç şey daha vardı aklımda unuttum alıntı yapmadığım için..Neyse aklıma geldikçe yazarım
herkese iiii akşamlar
zor bir gün geçirdim hem yoğun hem de canım acıyarak...bacağım sinirlerimi bozdu ağırmakta ısrarcı akşam hiç uyutmadı...çocuk gibi ağladım...ama yine de aklım sevkANDA HABER VAR MI KIZLAR
merak ve endişe içindeyim..
çook geçmiş olsun tatlım kasılma gibi mi ağrı mı?benim geceleri kasılınca ağrı gibi oluyor cidden berbat oluyoor..
sevkandan haber yok maalesef bende çok merakk ettiim ama:18:
meloş damla geçmiş olsun kızlar nazaramı geldiz neaman ha dikkat edin delikanlılara
Damla ve Melahat çookk geçmiş olsun canlarım dikkat edin kendinize.Rabbim şifa versin.
Geldim özlemcim..Melisim anlatmış zaten.Dermotologa gittim gösterdimm ooo dedi çok ilerlemiş senin egzama nasıl durdun dedi ( MElis çemkirme bana) hafta sonu girdi araya dedim.Neyse eski ilaçlarımı söyledim ama şimdi kullanamıyorum hamile olduğum için dedim.Yeni ilaçlar yazdı biri losyonmuş digeri antibiyotik 5 aylık olduğun için zararı yok dedi.Ben yine doktoruma sorucam dedim tabi sor dedi almadım daha ilaçlarıı normalde kadın doğum randevum çarşambaydı yarına çekmeye çalışıcam müsaitse doktor. Doktora sorup ona göre ilaçlara başlıcam.Bezeler de egzamadan çıkmış olabilir dedi eğer onun yüzünden çıktıysa ilaç tedavisine başladığında geçerler dedi.Geçmezse sebebi başkadır o zaman KBB ye görün dedi.Egzamanın bebeğe zararı var mı, korkuyorum dedim korkma hiiiç bişey olmaz anneye ve bebeğe zararı yoktur dedi.
Neyse sonra annemle yine biraz alışveriş yaptıkbiz ikimiz yanyana gelince çok tehlikeli bi hal alıyoruz oğluma hastane çıkışı aldım 10 parçalı..Çok süper değil ama fiyatı uygun geldi aldım. Yİne oğluma bikaç bişi daha aldım eklerim..Sonra memelerime hiçbir sütyen olmadığından paraşüt boy yeni sütyenler aldım ;Acayip güzel bi gecelik takımı beğendim doğum için..Onu alıcam inşallah ama çok açılmamaya çalışıyorum önce şu detaylı ultrasonu da halledeyim ondan sonra bakıcam..Aslında ben bir akrep kadını olarak elim sürekli siyah danelli geceliklere gitti annemde manyak mısın sen Hasaneden taburcu etmezler bunları giyersen gelen geçen seninle ilgilenir diyince masum şeylere baktım Sonra ananeme uğradık falan geç oldu işte ancak geldik...
Özgecim gözün aydın erkekin geliyormuş çok sevindim bak seni tutturamadım hep kız diyodum seninkine..Ama İnciyi tutturucam İncinin kızı olucaaaaak
Melis ananesinin aldıklarını koyda görelim..Bende bi ara İkeaya gidicem nevresim alıcam bikaç yumoş oyuncak alıcam ordan fiyaları da uygun oluyodu.
ayy bikaç şey daha vardı aklımda unuttum alıntı yapmadığım için..Neyse aklıma geldikçe yazarım
çok saolun kızlar yürüyemeyecek kadar ağrı kasılma gibi
sinirlerim çok bozuk...magnezyum işe yaramıyor
iyi akşamlar kızçeler demek özgeninde ogluşu oluyor mu he hey gidim hey özgecim tebrik ederim geçmişi okuyamadım ama hemen kız aramaya başla derim
heh aklıma geldi Sevalcim Allah kavuştursun gitmiş sizinkiler. Neyse biz özlemiştik seni hoşgeldin..
Meloşum inşallah en kısa zamanda geçer şu ağrıların kuzum ya üzülüyorum valla.
onun tek kurtuluşu belinin arkasına yastık uzat ayağını dinlen benim de ayakttaysam berbat oluyor canım kesinlikle dinlenmelisiinn
çok saol canım ya kız kıtlığı var ama inci ile anlaştık onunki bir kesinleşsinde ona göre söz falan yaparız artık aramızda
canım çok geçmiş olsun inşallah ilaç fayda ederde hemen geçer.sizin bebişe arkadaş geliyor şaşırttı hepimizi bizimkiGeldim özlemcim..Melisim anlatmış zaten.Dermotologa gittim gösterdimm ooo dedi çok ilerlemiş senin egzama nasıl durdun dedi ( MElis çemkirme bana) hafta sonu girdi araya dedim.Neyse eski ilaçlarımı söyledim ama şimdi kullanamıyorum hamile olduğum için dedim.Yeni ilaçlar yazdı biri losyonmuş digeri antibiyotik 5 aylık olduğun için zararı yok dedi.Ben yine doktoruma sorucam dedim tabi sor dedi almadım daha ilaçlarıı normalde kadın doğum randevum çarşambaydı yarına çekmeye çalışıcam müsaitse doktor. Doktora sorup ona göre ilaçlara başlıcam.Bezeler de egzamadan çıkmış olabilir dedi eğer onun yüzünden çıktıysa ilaç tedavisine başladığında geçerler dedi.Geçmezse sebebi başkadır o zaman KBB ye görün dedi.Egzamanın bebeğe zararı var mı, korkuyorum dedim korkma hiiiç bişey olmaz anneye ve bebeğe zararı yoktur dedi.
ayy canım kıyamam ya çok geçmiş olsun benimde arada ağrıyor ve geçiyor çok şiddetli değil allahtan.inşallah en yakın zamanda geçerherkese iiii akşamlar
zor bir gün geçirdim hem yoğun hem de canım acıyarak...bacağım sinirlerimi bozdu ağırmakta ısrarcı akşam hiç uyutmadı...çocuk gibi ağladım...ama yine de aklım sevkANDA HABER VAR MI KIZLAR
merak ve endişe içindeyim..
özgecim maşallah oğluşa çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?