bak sen desene işimiz duaya kaldı incinin kızı olsuuun:)şaka gibi ya zaman ne kadar çabuk geçiyor
ilk önce geçmiş olsun canım en kısa zaman sıkıntılarından kurtulursun...
güle güle kullanır bebişin inşallah aldıklarını:))bu arada nevresimleri english homedanda bakabilirsin ben hafta sonu aldım,bide hastane çıkışı aldım çok tatlı şeyler...bi bak derim
inşallah canım insanları bakışları bile canımı acıtıyor...
yılmaz giyindiriyor işe yaramaz biri oldum çıktım canım sıkkın
İnşallah Özgecim valla şaşırttı bizi senin oğluşun maşallahcanım çok geçmiş olsun inşallah ilaç fayda ederde hemen geçer.sizin bebişe arkadaş geliyor şaşırttı hepimizi bizimki
evet canım valla kontrol günleri hiç gelmiyor ama diğer günler çabuk geçiyor.inciyede hakkında ne hayırlıysa allah onu nasip etsin.sen nasılsın bakalım
Kızlar ben yemek yemeye kaçıyorum kk açık..Yemekten sonra gelirim cicileri de eklerim.Mujuu
inşallah canım insanları bakışları bile canımı acıtıyor...
yılmaz giyindiriyor işe yaramaz biri oldum çıktım canım sıkkın
ben iyi olmaya çalışıyorum erken sanki ama sırt agrısı arttı onun dışında cuma günü 3lü test için kan verdik ogluşumu gördüm 210gr 18 cm miş beyefendi parmagını emiyordu diger eliylede el salladı ellerini açıp kapadı çok güzeldi yaa hala cd yi izliyorum ne mucizevi bişey..bugün ocaga gebelik testi için bir kadın geldi orta yaşta bende sandımki çocugu vardır meger 9 yıldır olmuyormuş güzel bir haber vermeyi çok isterdim ama hamile degildi nasıl titriyordu heyecandan o an anladım ki bizler gerçekten çok şanslıyız sırtımda agrısın ne olacak ki dedim bende kendi kendime
bakim bende becerebilmişmiyimmmmm ay elimden gelse alnıma yazcam its a girl diye
Geldim özlemcim..Melisim anlatmış zaten.Dermotologa gittim gösterdimm ooo dedi çok ilerlemiş senin egzama nasıl durdun dedi ( MElis çemkirme bana) hafta sonu girdi araya dedim.Neyse eski ilaçlarımı söyledim ama şimdi kullanamıyorum hamile olduğum için dedim.Yeni ilaçlar yazdı biri losyonmuş digeri antibiyotik 5 aylık olduğun için zararı yok dedi.Ben yine doktoruma sorucam dedim tabi sor dedi almadım daha ilaçlarıı normalde kadın doğum randevum çarşambaydı yarına çekmeye çalışıcam müsaitse doktor. Doktora sorup ona göre ilaçlara başlıcam.Bezeler de egzamadan çıkmış olabilir dedi eğer onun yüzünden çıktıysa ilaç tedavisine başladığında geçerler dedi.Geçmezse sebebi başkadır o zaman KBB ye görün dedi.Egzamanın bebeğe zararı var mı, korkuyorum dedim korkma hiiiç bişey olmaz anneye ve bebeğe zararı yoktur dedi.
Neyse sonra annemle yine biraz alışveriş yaptıkbiz ikimiz yanyana gelince çok tehlikeli bi hal alıyoruz oğluma hastane çıkışı aldım 10 parçalı..Çok süper değil ama fiyatı uygun geldi aldım. Yİne oğluma bikaç bişi daha aldım eklerim..Sonra memelerime hiçbir sütyen olmadığından paraşüt boy yeni sütyenler aldım ;Acayip güzel bi gecelik takımı beğendim doğum için..Onu alıcam inşallah ama çok açılmamaya çalışıyorum önce şu detaylı ultrasonu da halledeyim ondan sonra bakıcam..Aslında ben bir akrep kadını olarak elim sürekli siyah danelli geceliklere gitti annemde manyak mısın sen Hasaneden taburcu etmezler bunları giyersen gelen geçen seninle ilgilenir diyince masum şeylere baktım Sonra ananeme uğradık falan geç oldu işte ancak geldik...
Özgecim gözün aydın erkekin geliyormuş çok sevindim bak seni tutturamadım hep kız diyodum seninkine..Ama İnciyi tutturucam İncinin kızı olucaaaaak
Sevkan girmemiş inşallah iyidir tüm gün aklım ondaydı..
Melis ananesinin aldıklarını koyda görelim..Bende bi ara İkeaya gidicem nevresim alıcam bikaç yumoş oyuncak alıcam ordan fiyaları da uygun oluyodu.
ayy bikaç şey daha vardı aklımda unuttum alıntı yapmadığım için..Neyse aklıma geldikçe yazarım
çok saolun kızlar yürüyemeyecek kadar ağrı kasılma gibi
sinirlerim çok bozuk...magnezyum işe yaramıyor
ayy canım kıyamam ya allah isteyen dileyen herkese verin inşallah ben çok üzülüyorum yamaşallah bebişine yatantan falanmı ağrıyor acaba sırtın :44:
Ayyy çok güzel bi haber...bak ne güzel kalp atışınıda duymuşsun....çok sevindim...Allah kucağına almayı nasip eder hepimizin inşallah:)))
ay canım benim hatırladım seni, çok mutlu oldum güzel haberine, Allahım iyilikler güzellikler nasip etsin sana, herşey gönlünce olsun bu kez. bizi haberdar et gelişmelerden tamam mı?
çook teşekkür ederim canım
çok saol canımmm, haberdar ederim tabii, ara ara uğruyorum topiğe, bi yanım burda kalmış nedense
herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inş
kızlar çok saolun ben daha fazla kalamıycam yatsam iiii olacak
herkese iii akşamlar
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?