2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi tane uyku seti takım aldım bi tanede linensten nevresim takımı aldım zaten ama ikeadakilerin fiyatları uygun oluyor değiştirmelik 1-2 takım daha alalım diyorum bol bol kusup çiş yapıcak ne de olsa:)) Engilish home dan da bakarım ama pahalıdır sanırım orası..Ne kadara aldın sen? Bi de eklememişsin cici bölümüne göremedim ya da ? Eklemediysen ekle de bakimm canımcım..

inşallah canım insanları bakışları bile canımı acıtıyor...
yılmaz giyindiriyor işe yaramaz biri oldum çıktım canım sıkkın

aaa o nasııl söz öyle Meloş..Hepimizden çok işe yarıyosun sen aşk olsun.Şımarıklığından yapmıyosun ya. Ben de geçen gün anneme dedim (göbeğim çok büyüyor artık ayakkabı giyerken şekilden şekle girmeye başladım) napçam ben 2 ay sonra dedim,sen durucan ben giydiricem kızım dedi.Bi tuhaf geldi ama öyle yani yapıcak bişi yok geçici bi süre bu sonuçta..Üzme kendini..

canım çok geçmiş olsun inşallah ilaç fayda ederde hemen geçer.sizin bebişe arkadaş geliyor şaşırttı hepimizi bizimki
İnşallah Özgecim valla şaşırttı bizi senin oğluşun maşallah

evet canım valla kontrol günleri hiç gelmiyor ama diğer günler çabuk geçiyor.inciyede hakkında ne hayırlıysa allah onu nasip etsin.sen nasılsın bakalım

ben iyi olmaya çalışıyorum erken sanki ama sırt agrısı arttı onun dışında cuma günü 3lü test için kan verdik ogluşumu gördüm 210gr 18 cm miş beyefendi parmagını emiyordu diger eliylede el salladı ellerini açıp kapadı çok güzeldi yaa hala cd yi izliyorum ne mucizevi bişey..bugün ocaga gebelik testi için bir kadın geldi orta yaşta bende sandımki çocugu vardır meger 9 yıldır olmuyormuş güzel bir haber vermeyi çok isterdim ama hamile degildi nasıl titriyordu heyecandan o an anladım ki bizler gerçekten çok şanslıyız sırtımda agrısın ne olacak ki dedim bende kendi kendime

ayy canım kıyamam ya allah isteyen dileyen herkese verin inşallah ben çok üzülüyorum yamaşallah bebişineyatantan falanmı ağrıyor acaba sırtın :44:

Son düzenleme:
bakim bende becerebilmişmiyimmmmm ay elimden gelse alnıma yazcam its a girl diye

Ben senin eski avatarini cok begeniyodum buda guzel ama onceki daha iyiydi bence

Damlacim hadi gozun aydin tahminlerimiz dogru cikti. Korkulacak bisey olmamasina sevindim. Ilaclarini kullanirsin gecer. Ama kendini bukadar yipratmaman gerekiyo demekki degilmi? Stres yapmamaya calis cogu gitti 2,5 ay falan kaldi sanirim kocisine kavusmana

Bende sevkani cok merak ediyorum ya neden girmiyo halaaaa:84:

çok saolun kızlar yürüyemeyecek kadar ağrı kasılma gibi
sinirlerim çok bozuk...magnezyum işe yaramıyor

Gecmis olsun canim sanada ama doktorun yeni verdi degilmi magnezyumu belki duzenli kullanimla etkili oluyodur. Ama dayanilmayacak gibiyse doktoruna bir telefon acip soylesen mi acaba?
Birde calisiyosun ya ayagin butun gun sallaniyo belki gun icinde uzatip dinlensen bukadar agrili olmaz ama is iste napicaksin.

ayy canım kıyamam ya allah isteyen dileyen herkese verin inşallah ben çok üzülüyorum yamaşallah bebişineyatantan falanmı ağrıyor acaba sırtın :44:

işte yoruluyorum haliyle eve gel birde ev işi derken sırtıma vuruyor tabi ama sırt üstü yatınca dinleniyor neyseki artık daha çok dua ediyorum bizlere ve bebek sahibi olmak isteyenlere

Ayyy çok güzel bi haber...bak ne güzel kalp atışınıda duymuşsun....çok sevindim...Allah kucağına almayı nasip eder hepimizin inşallah:)))

çook teşekkür ederim canım

ay canım benim hatırladım seni, çok mutlu oldum güzel haberine, Allahım iyilikler güzellikler nasip etsin sana, herşey gönlünce olsun bu kez. bizi haberdar et gelişmelerden tamam mı?

çok saol canımmm , haberdar ederim tabii, ara ara uğruyorum topiğe, bi yanım burda kalmış nedense
herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inş

kızlar çok saolun ben daha fazla kalamıycam yatsam iiii olacak
herkese iii akşamlar

meloşumm dr unu arayıp sorarmısın ilaçları düzenli kullandığım halde neden ağrım geçmior diye sonuçta bu senin en doğal hakkın böle ağrı çekip alperi içerde daha fena yapmaktansa çözüme daha hızlı yaklaşmak daha iyi

damlaaa bakk senin tembelliğin yüzünden ilerlemiş ve bunlar bi hafta sonunda olcak iş deill yaniii neysee en azından ne olduğunu ve zararı var mı yokmu onu bilioruz bunada şükür

Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.

Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar

damlanın sorununu bılıyordum da gıttımı doktora ne demıs melosa noldu.
Noluyor kızlar bıze boyle

çok geçmş olsun çok şükür bebeğin sağlığı da iyiymiş.sen de kendine dikkat et su iç dinlen.ben okulda bile merak ettim durdum bütün gün

canım çook büyük geçmiş olsun aman suyu ihmal etme korkuttun bizi allah birdaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…