damlanın sorununu bılıyordum da gıttımı doktora ne demıs melosa noldu.
Noluyor kızlar bıze boyle
çok geçmş olsun çok şükür bebeğin sağlığı da iyiymiş.sen de kendine dikkat et su iç dinlen.ben okulda bile merak ettim durdum bütün gün
saolun kızlar cok teswekkur edrım. bızi heer ıhtımale karsı bugun ogleden sonraya kadar hastanede yatıtdılar ondan da hemen yazamadım sıze. eve geldık dus aldık yemek yedık bıraz uyumusum bu arada 1 kez bılgısayar acma gırısımım oldu ama esım yat dınlen omu kıstı sımdı dıyınce gıremedım ancak haber verebılıyorum kusura bakmayıncanım çook büyük geçmiş olsun aman suyu ihmal etme korkuttun bizi allah birdaha yaşatmasın
gitti canım ilaç vermiş doktor egzamaymış
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
kızlar çok saolun ben daha fazla kalamıycam yatsam iiii olacak
herkese iii akşamlar
Geldim özlemcim..Melisim anlatmış zaten.Dermotologa gittim gösterdimm ooo dedi çok ilerlemiş senin egzama nasıl durdun dedi ( MElis çemkirme bana) hafta sonu girdi araya dedim.Neyse eski ilaçlarımı söyledim ama şimdi kullanamıyorum hamile olduğum için dedim.Yeni ilaçlar yazdı biri losyonmuş digeri antibiyotik 5 aylık olduğun için zararı yok dedi.Ben yine doktoruma sorucam dedim tabi sor dedi almadım daha ilaçlarıı normalde kadın doğum randevum çarşambaydı yarına çekmeye çalışıcam müsaitse doktor. Doktora sorup ona göre ilaçlara başlıcam.Bezeler de egzamadan çıkmış olabilir dedi eğer onun yüzünden çıktıysa ilaç tedavisine başladığında geçerler dedi.Geçmezse sebebi başkadır o zaman KBB ye görün dedi.Egzamanın bebeğe zararı var mı, korkuyorum dedim korkma hiiiç bişey olmaz anneye ve bebeğe zararı yoktur dedi.
Neyse sonra annemle yine biraz alışveriş yaptıkbiz ikimiz yanyana gelince çok tehlikeli bi hal alıyoruz oğluma hastane çıkışı aldım 10 parçalı..Çok süper değil ama fiyatı uygun geldi aldım. Yİne oğluma bikaç bişi daha aldım eklerim..Sonra memelerime hiçbir sütyen olmadığından paraşüt boy yeni sütyenler aldım ;Acayip güzel bi gecelik takımı beğendim doğum için..Onu alıcam inşallah ama çok açılmamaya çalışıyorum önce şu detaylı ultrasonu da halledeyim ondan sonra bakıcam..Aslında ben bir akrep kadını olarak elim sürekli siyah danelli geceliklere gitti annemde manyak mısın sen Hasaneden taburcu etmezler bunları giyersen gelen geçen seninle ilgilenir diyince masum şeylere baktım Sonra ananeme uğradık falan geç oldu işte ancak geldik...
Özgecim gözün aydın erkekin geliyormuş çok sevindim bak seni tutturamadım hep kız diyodum seninkine..Ama İnciyi tutturucam İncinin kızı olucaaaaak
Sevkan girmemiş inşallah iyidir tüm gün aklım ondaydı..
Melis ananesinin aldıklarını koyda görelim..Bende bi ara İkeaya gidicem nevresim alıcam bikaç yumoş oyuncak alıcam ordan fiyaları da uygun oluyodu.
ayy bikaç şey daha vardı aklımda unuttum alıntı yapmadığım için..Neyse aklıma geldikçe yazarım
olmadı deiştirirm cnm yaa buarada dün paladıumdaydım daha yazdım ama görmedinBen senin eski avatarini cok begeniyodum buda guzel ama onceki daha iyiydi bence
Damlacim hadi gozun aydin tahminlerimiz dogru cikti. Korkulacak bisey olmamasina sevindim. Ilaclarini kullanirsin gecer. Ama kendini bukadar yipratmaman gerekiyo demekki degilmi? Stres yapmamaya calis cogu gitti 2,5 ay falan kaldi sanirim kocisine kavusmana
Bende sevkani cok merak ediyorum ya neden girmiyo halaaaa:84:
Gecmis olsun canim sanada ama doktorun yeni verdi degilmi magnezyumu belki duzenli kullanimla etkili oluyodur. Ama dayanilmayacak gibiyse doktoruna bir telefon acip soylesen mi acaba?
Birde calisiyosun ya ayagin butun gun sallaniyo belki gun icinde uzatip dinlensen bukadar agrili olmaz ama is iste napicaksin.
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
melos burdamı dıye baktım ama cıkmıs.
doktor dedı kı kasılmalardan korkma. korkulacak seyler:
kanama
suyun gelmesı
yogun kahverngı yada yogun sarı su
karında gecmeyen ve can yakan sertlık
bunun dısında bırseyden korkma her kasılmanın bır sebebı vardır ama korkulacak sebepler degıl rahım buyuyor bebek buyuyor hareket alanı daralıyor donmeye calsıyor vs. gaz olabılır usutmus olabılırsın vs.melosum korkma bırsey olmaz Allahın ıznıyle
ay sevkan tüm gün yreğimiz ağzımızda bekledik meloş kızcağız yorgun yoğun ve hasta hasta tüm gün bekledi seni diğer kızlar öle ben dışardaydım damla dr da 3 ümüz sürekli msjlaştık geldinmi diye aklımız gitti geldi resmen geçmişi ookusan gündem sen ve damlaydı
ama çok şükü iyi haberlerini aldık lütfen kendine dikkat et sen hep iyiyim dedin yürüyüş yaptın temizlik yaptın herşeyi yaptın azcık daha dikkat belkide bu rabbimden bir uyarıydı bilerek korkuttu seni süperman deilsin annesin diye azcık daha yavaş tatlım bizleride kendinide korkutma
buarada cidden nazarmı var kızlar dualarımızda olalım birbirimizin allah bebeklerimizi ve bizleri korusun güç kuvvet versin inşallah
geçmiş olsun canım aman dikkat et sanada geçmesinkızlar geçmişi okuyamadım özür dilerim giremedim kaç gündür. perşembe gününden beri eşimin ateşi düşmedi bi türlü fena üşütmüşiğne yiyor sabah akşam iğneye götürüyorum hastaneye. bende de biraz kırgınlık vardı neyseki ben çabuk toparladım. evde iki kişinin birden hasta olması ne kötüymüş umarım hepiniz iyisinizdir
özgeeeee,
bugün gittin mi doktora?öğrendin mi cinsiyetini bebişinin.
geçmiş olsun canım aman dikkat et sanada geçmesin
özge kurt
gittim canım oğluşum oluyorkızın varsa kertelim
teşekkür ederim canım valla dikkat ediyorum bebeğim de annesini hiç üzmüyo ki babamıza bakabiliyoruz yoksa halimiz kötü olurdu
olmadı deiştirirm cnm yaa buarada dün paladıumdaydım daha yazdım ama görmedin
ay sevkan tüm gün yreğimiz ağzımızda bekledik meloş kızcağız yorgun yoğun ve hasta hasta tüm gün bekledi seni diğer kızlar öle ben dışardaydım damla dr da 3 ümüz sürekli msjlaştık geldinmi diye aklımız gitti geldi resmen geçmişi ookusan gündem sen ve damlaydı
ama çok şükü iyi haberlerini aldık lütfen kendine dikkat et sen hep iyiyim dedin yürüyüş yaptın temizlik yaptın herşeyi yaptın azcık daha dikkat belkide bu rabbimden bir uyarıydı bilerek korkuttu seni süperman deilsin annesin diye azcık daha yavaş tatlım bizleride kendinide korkutma
buarada cidden nazarmı var kızlar dualarımızda olalım birbirimizin allah bebeklerimizi ve bizleri korusun güç kuvvet versin inşallah
saol canım ya bundan sonra dıkkatedıcem zaten ben etmessem bebgım hemen uyarıyor benı.
Eskıden topıkte bukadar hastalık gormezdık arada tek tük cıkardı baksanıza rahatsız olan olana devamı gelmesın allah korusun ınsallah.
Aman nolur sızde dıkkat edın kızlar yenıden bır gergınlık yasamayalım
gittim canım oğluşum oluyorKızın varsa kertelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?