2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmş olsun çok şükür bebeğin sağlığı da iyiymiş.sen de kendine dikkat et su iç dinlen.ben okulda bile merak ettim durdum bütün gün

canım çook büyük geçmiş olsun aman suyu ihmal etme korkuttun bizi allah birdaha yaşatmasın
saolun kızlar cok teswekkur edrım. bızi heer ıhtımale karsı bugun ogleden sonraya kadar hastanede yatıtdılar ondan da hemen yazamadım sıze. eve geldık dus aldık yemek yedık bıraz uyumusum bu arada 1 kez bılgısayar acma gırısımım oldu ama esım yat dınlen omu kıstı sımdı dıyınce gıremedım ancak haber verebılıyorum kusura bakmayın

gitti canım ilaç vermiş doktor egzamaymış

Aman tek okadar olsun ılaclarla kısazamanda gecer ınsalah

kızlar çok saolun ben daha fazla kalamıycam yatsam iiii olacak
herkese iii akşamlar

hepinize çokkk geçmiş olsun Allah bebeklerimizi ve bizi tüm kötülüklerden korusun

kızlar geçmişi okuyamadım özür dilerim giremedim kaç gündür. perşembe gününden beri eşimin ateşi düşmedi bi türlü fena üşütmüş iğne yiyor sabah akşam iğneye götürüyorum hastaneye. bende de biraz kırgınlık vardı neyseki ben çabuk toparladım. evde iki kişinin birden hasta olması ne kötüymüş umarım hepiniz iyisinizdir

olmadı deiştirirm cnm yaa buarada dün paladıumdaydım daha yazdım ama görmedin

ay sevkan tüm gün yreğimiz ağzımızda bekledik meloş kızcağız yorgun yoğun ve hasta hasta tüm gün bekledi seni diğer kızlar öle ben dışardaydım damla dr da 3 ümüz sürekli msjlaştık geldinmi diye aklımız gitti geldi resmen geçmişi ookusan gündem sen ve damlaydı

ama çok şükü iyi haberlerini aldık lütfen kendine dikkat et sen hep iyiyim dedin yürüyüş yaptın temizlik yaptın herşeyi yaptın azcık daha dikkat belkide bu rabbimden bir uyarıydı bilerek korkuttu seni süperman deilsin annesin diye azcık daha yavaş tatlım bizleride kendinide korkutma

buarada cidden nazarmı var kızlar dualarımızda olalım birbirimizin allah bebeklerimizi ve bizleri korusun güç kuvvet versin inşallah

melos burdamı dıye baktım ama cıkmıs.
doktor dedı kı kasılmalardan korkma. korkulacak seyler:
kanama
suyun gelmesı
yogun kahverngı yada yogun sarı su
karında gecmeyen ve can yakan sertlık
bunun dısında bırseyden korkma her kasılmanın bır sebebı vardır ama korkulacak sebepler degıl rahım buyuyor bebek buyuyor hareket alanı daralıyor donmeye calsıyor vs. gaz olabılır usutmus olabılırsın vs.melosum korkma bırsey olmaz Allahın ıznıyle

çoookk merak ettik seni çok şükür canım çok geçmiş olsuun

saol canım ya bundan sonra dıkkatedıcem zaten ben etmessem bebgım hemen uyarıyor benı.
Eskıden topıkte bukadar hastalık gormezdık arada tek tük cıkardı baksanıza rahatsız olan olana devamı gelmesın allah korusun ınsallah.

Aman nolur sızde dıkkat edın kızlar yenıden bır gergınlık yasamayalım

iyi akşamlar kızlar.deli bir gök gürültüsü ve deli bir yağmur.her an elektrik kesilebilir.

sevkana sevindim hepimiz merak etmiştik.

melis naber nasıl gidiyo şekerim ?

geçmiş olsun canım aman dikkat et sanada geçmesin
özgeeeee,

bugün gittin mi doktora?öğrendin mi cinsiyetini bebişinin.

gittim canım oğluşum oluyor kızın varsa kertelim

Son düzenleme:
özge kurt
gittim canım oğluşum oluyor kızın varsa kertelim[/QUOTE]

canım çok sevindim.erkek bebek annelerinin sayısı baya arttı.

Son düzenleme:
kızlar hepinize cooooookkkkkkk tesekkur ederım ılgınız ıcın dualarınız ıcın cok saolun

Sıze haber vermek ıcın gırmıstım sımdı cıkmalıyım malum esım evde, geldıgımen berı yatıorum masajlar meyvelr flan sımdı yıne yat dıor kızdırmadan yatayım.

Arada eslerden bunu gormek ne guzel dımı bulmuşken kacırmayayım. benımkı yapıor hep Alllah razı olsunda bugun abarttı bende tadını cıkarayım sulandıra sulandıra.
opuyorum hepınızıü hepınızı sevıyorum

kendınıze cooooookkk dıkkat edın. Allaha emanet olun.
ıyı aksamlar

Gormedim meliscim. Bidaha gelirken banada haber verirsen tanisabiliriz. Bana yurume mesafesi palladium haberin olsun. Onu dicektimmmmm

Sevkan cok sevindim bir sorun olmamasina. Dikkat et kendine. Bir daha korkutmasin allah insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…