2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haydaaa bi anormal rüyaları ben görüyorum yauuu, rüyanın sonunu anlatmam için +18 topikine yazmam lazım o derece..
yok yok kesin kıçım açıkta kalıyo

geçmiş olsun cnm allah miniklerimizide bizleride korusun dermansız dert vermesin

malesef cnm şikayetlerimiz gittikçe artacak gaviskon ve rennie hamilelikte güvenliymiş günde 4 kere içebilirsin dedi aklında bulunsun

geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum benimde aynı senin gibi öncedende vardı gaviskon ve rennie azda olsa fayda etti bana ama doktorunun verdiği ilacı yazarsan sevinirim

kızlar

biz geçen cumartesi HAVUZLU HANA gittik a-z bebek için herşey var fiyatlarıda dışarıya göre çok ucuz değil ama çeşit çok fazla var aklınızda bulunsun bide komik sadece kanı burnunda olanlar vardı heralde 4 aylık hamile olupta gelen tek ben vardım..

damla cım denizci uyku setleri vardı orkun aklıma geldi çok hoştu fiyatlarını soramadım ama ürünü beğendim.

geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum benimde aynı senin gibi öncedende vardı gaviskon ve rennie azda olsa fayda etti bana ama doktorunun verdiği ilacı yazarsan sevinirim

akşam yazarım tatlım yemek yiyemiyorum deyince bunu verdi zaten.

benim doktor için yemek yemekten başka önemli birşey yok

ama çok şükür çok iyiyim hep kullancaksın dedi

havuzlu han mahmutpaşadamı cnm? ben istanbulu pek bilmiyorum ama gelinliğimi ordan almıştık kürkçü handan kısmet olursa gitmek isterim bebeğim içinde

İNŞALLAH CANIM ÇOK SEVİNDİM İYİ olmana inşallah böyle olmaz bir daha...

Sevkancım çok çok büyük geçmiş olsun, ama önemli bişiyin olmamasına çok sevindim, artık bol bol su içerek o problemi de önlersin. Allah bebegine ve sana saglik versin.

Bu arada herkeslere günaydıııııııııııııııııııın.

günaydın kızlar.

sevkan geçmiş olsun iyi olmana sevindim.bir arkadaş daha hastaydı kim hatırlayamadım o noldu

hmm liberty miş diğer hasta olan arkadaş.inşallah iyidir.kız gülay aynen ben de her gece ama abartısız her gece saçma sapan rüyalar görüyorum film gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…