Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
haydaaa bi anormal rüyaları ben görüyorum yauuu, rüyanın sonunu anlatmam için +18 topikine yazmam lazım o derece..
yok yok kesin kıçım açıkta kalıyo
bende dr.a söyledim ama ilaç vermek istemedi, bende içmek istemedim zaten, içmicemde...yatıyorum ya, sağdan sola dönerken yine başlıyo tam bitti derken... inanılmaz bir reflü bende ki....
hem benim midemde sorun yoktur normalde...
vallahi yarıladık artık hamileliği ama yazın daha mı kötü olucaz bilmem ki?
Kızlar günaydın,
bilirsiniz hamileliğimin başından beri mide yanmaları çekiyorum hele geçen haftalarda zirve yaptı ne içersem ne yersem kulaklarım içi bile yanıyordu, cumartesi doktordaydık söyledim artık gaviskon falan fayda etmiyor zaten benim önceden reflü problemim vardı ve yemek yemezsem hiç bir sorun yok midem çok rahat dedim o zaman dedi sana bir ilaç yazağım hep bunu kullanacaksın hamileliğin boyunca dedi sabahları aç kanına alıyorum çok şükü rhiç bir şikayetim yok günlerdim ismi aklımda değil akşam evden yazarım sizlere.
geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum benimde aynı senin gibi öncedende vardı gaviskon ve rennie azda olsa fayda etti bana ama doktorunun verdiği ilacı yazarsan sevinirim
kızlar
biz geçen cumartesi HAVUZLU HANA gittik a-z bebek için herşey var fiyatlarıda dışarıya göre çok ucuz değil ama çeşit çok fazla var aklınızda bulunsun bide komik sadece kanı burnunda olanlar vardı heralde 4 aylık hamile olupta gelen tek ben vardım..
damla cım denizci uyku setleri vardı orkun aklıma geldi çok hoştu fiyatlarını soramadım ama ürünü beğendim.
melos burdamı dıye baktım ama cıkmıs.
doktor dedı kı kasılmalardan korkma. korkulacak seyler:
kanama
suyun gelmesı
yogun kahverngı yada yogun sarı su
karında gecmeyen ve can yakan sertlık
bunun dısında bırseyden korkma her kasılmanın bır sebebı vardır ama korkulacak sebepler degıl rahım buyuyor bebek buyuyor hareket alanı daralıyor donmeye calsıyor vs. gaz olabılır usutmus olabılırsın vs.melosum korkma bırsey olmaz Allahın ıznıyle
havuzlu han mahmutpaşadamı cnm? ben istanbulu pek bilmiyorum ama gelinliğimi ordan almıştık kürkçü handan kısmet olursa gitmek isterim bebeğim içinde
günaydın kızlar ve küçük minik kurabiyeler:80::80:
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
evet canım bende gelinliği kürkçü handa diktirmiştim tesadüfe bak
:)) ben yeni evliyim daha 9 aylıkgeçtiğimiz yaz diktirdim gelinliğimi orda ünsal gelinlikte
evlendiğiniz gibi çocuk mu fırtlattınız
kız az bi bekleseydiniz
günaydın cnm geçmiş olsun nasıl oldun sende rahatsızlanmışsın galiba dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?