senin yine iyi,benim gündüzleride oluyo bu yüzden hiçbişey yemek gelmiyo içimden.su içsem bile midem yanıyo...dr.ilaç verdi ama faydası yok benim zaten hamile kalmadan önce mide sorunlarım vardı şimdi dahada artık yatamıyorum bile boğazıma doğru bi yanma oluyo:2::2:
Her donemin sorunlari farkli oluyor daha neler gorucez kimbilir?
Bana doktorum ilk kontrolumde anlatiyo iste sole yapicaz sole olucak vs. Vs. Ama dedi hamileligin her doneminde agrilar,sancilar, vb sorunlar oluyor, hamile bir insanin sorunlarini dinlesek ve hamile oldugunu bilmesek bir suru ve kotu teshis konur.
Yani hepimizde turlu turlu sikintilar olucak ama onemli olan bunlari en az hasarla atlatabilmek...
hepinize iyi geceler kızlar bebişlerinizle beraber tatlı rüyalarmidem çok fena yanmaya başladı en iyisi uyumak,hepinizi öpüyorumm:80::80:
seninki daha zor güzelim inşallah biran önce geçer yaa.çok fena bişe bu yanmaneyse ki benimki akşamdan akşama oluyor puffff bben ilaçta kullanmıyorum
aranızda midesi yanan var mı kızlar? her akşam mide yanmam oluyor acaba neden oluyor ki
cnm bende çok oluyor yanma ve mide ağrısı doktorum gaviskon şurup verdi bide rennie biraz fayda etti bu ilaçlar. hamilelikte mide yanması oluyomuş 5. aydan sonra artmaya başlayacak şikayetler mide iyice sıkışacak ve sürekli yemek borusuna asit kaçağı olacak o yüzden az ve sık sık yemek yemeliyiz bide akşamları yatmadan önce yemek yememek gerek uyurken 2 yastık kullanmakta fayda ediyor
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bende hamileliğin başından beri başladı bu yanma şikayeti. yüksek yastık faydalı ama hakikaten.... birde elma bastırıyor benim midemi herkeste aynı olmayabilir ama...
günaydın kızlaaaarrrr,
sevkan iyiymiş çok sevindim.. libertyninde güzel haberlerini alırız inşaallah. o evde yatıyordu yanlış hatırlamıyorsam..
ayyy gece öyle facia rüyalar gördümkü hala sersem gibiyim..
rüyamda erkektim veeee 2 tane kız vardı yanımda
günaydın kızlaaaarrrr,
sevkan iyiymiş çok sevindim.. libertyninde güzel haberlerini alırız inşaallah. o evde yatıyordu yanlış hatırlamıyorsam..
ayyy gece öyle facia rüyalar gördümkü hala sersem gibiyim..
rüyamda erkektim veeee 2 tane kız vardı yanımda
geçmiş olsun cnm çok zor gerçekten benim eskiden beri vardır mide bağırsak şikayetlerim hamilelikte iyice arttı malum ilaçta içemiyorum bi ara yutkunamaz hale gelmiştim boğazımdan yemek boruma mideme kadar ağrı yanma oluyodu şimdi azaldı gibi çok şükür şuruplar fayda edecek belki ama çok fazla içmek istemiyorum inş. yine artmaz şikayetlerim allah hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?