2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

seninki daha zor güzelim inşallah biran önce geçer yaa.çok fena bişe bu yanmaneyse ki benimki akşamdan akşama oluyor puffff bben ilaçta kullanmıyorum

Her donemin sorunlari farkli oluyor daha neler gorucez kimbilir?
Bana doktorum ilk kontrolumde anlatiyo iste sole yapicaz sole olucak vs. Vs. Ama dedi hamileligin her doneminde agrilar,sancilar, vb sorunlar oluyor, hamile bir insanin sorunlarini dinlesek ve hamile oldugunu bilmesek bir suru ve kotu teshis konur.

Yani hepimizde turlu turlu sikintilar olucak ama onemli olan bunlari en az hasarla atlatabilmek...

hepinize iyi geceler kızlar bebişlerinizle beraber tatlı rüyalar midem çok fena yanmaya başladı en iyisi uyumak,hepinizi öpüyorumm:80::80:

pelin sen Concord neo almış mıydın yanlış mı hatırlıyorum

seninki daha zor güzelim inşallah biran önce geçer yaa.çok fena bişe bu yanmaneyse ki benimki akşamdan akşama oluyor puffff bben ilaçta kullanmıyorum

selam kızlar nasılsınız? bu yanma bende de var boğazım yanıyo resmen ve şuan soda içiyorum iyi geldi tavsiye ederim.:90:

arkadaşlar selamlar ben her zaman giremiyorum özel mesaj da atamıyorum esrant'a iletir misiniz benim de oğlum olacak :) bir de yaşadığım şehri de yazmamışım listede yok o da yalova. teşekkürler şimdiden

aranızda midesi yanan var mı kızlar? her akşam mide yanmam oluyor acaba neden oluyor ki

cnm bende çok oluyor yanma ve mide ağrısı doktorum gaviskon şurup verdi bide rennie biraz fayda etti bu ilaçlar. hamilelikte mide yanması oluyomuş 5. aydan sonra artmaya başlayacak şikayetler mide iyice sıkışacak ve sürekli yemek borusuna asit kaçağı olacak o yüzden az ve sık sık yemek yemeliyiz bide akşamları yatmadan önce yemek yememek gerek uyurken 2 yastık kullanmakta fayda ediyor

bende hamileliğin başından beri başladı bu yanma şikayeti. yüksek yastık faydalı ama hakikaten.... birde elma bastırıyor benim midemi herkeste aynı olmayabilir ama...

günaydın kızlaaaarrrr,
sevkan iyiymiş çok sevindim.. libertyninde güzel haberlerini alırız inşaallah. o evde yatıyordu yanlış hatırlamıyorsam..
ayyy gece öyle facia rüyalar gördümkü hala sersem gibiyim..
rüyamda erkektim veeee 2 tane kız vardı yanımda

bende hamileliğin başından beri başladı bu yanma şikayeti. yüksek yastık faydalı ama hakikaten.... birde elma bastırıyor benim midemi herkeste aynı olmayabilir ama...

geçmiş olsun cnm çok zor gerçekten benim eskiden beri vardır mide bağırsak şikayetlerim hamilelikte iyice arttı malum ilaçta içemiyorum bi ara yutkunamaz hale gelmiştim boğazımdan yemek boruma mideme kadar ağrı yanma oluyodu şimdi azaldı gibi çok şükür şuruplar fayda edecek belki ama çok fazla içmek istemiyorum inş. yine artmaz şikayetlerim allah hepimize yardım etsin

:2:
oooo gündüz işte gece alemlerdesin haaa. rüyada olsa alem alemdir canım. tadını çıkarsaydınn

bende kocaman bir tahtakurusunu hallettim... sonrada kocaman kafeslerde rengarenk muhabbet kuşları ve papağanlar gördüm. annemde bekarmışım. kalkıp onlara kızıyorum, del,i misiniz bu hayvanları ewde nasıl tutuyorsunuz diye
tabiii rüyamdaaaa....

Kızlar günaydın,

bilirsiniz hamileliğimin başından beri mide yanmaları çekiyorum hele geçen haftalarda zirve yaptı ne içersem ne yersem kulaklarım içi bile yanıyordu, cumartesi doktordaydık söyledim artık gaviskon falan fayda etmiyor zaten benim önceden reflü problemim vardı ve yemek yemezsem hiç bir sorun yok midem çok rahat dedim o zaman dedi sana bir ilaç yazağım hep bunu kullanacaksın hamileliğin boyunca dedi sabahları aç kanına alıyorum çok şükü rhiç bir şikayetim yok günlerdim ismi aklımda değil akşam evden yazarım sizlere.

bende dr.a söyledim ama ilaç vermek istemedi, bende içmek istemedim zaten, içmicemde...yatıyorum ya, sağdan sola dönerken yine başlıyo tam bitti derken... inanılmaz bir reflü bende ki....
hem benim midemde sorun yoktur normalde...
vallahi yarıladık artık hamileliği ama yazın daha mı kötü olucaz bilmem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…