ohh şükürler olsun canım çok sevindim çoook büyük geçmişler olsun..Kızlar yazmış zaten seni çok merak ettik ama iyisin çok mutlu oldum..Kocaman öpüyorum bol bol dinlen canım
Kızlar cicileri ekledim..
ama ama ama incii senin oğlun olacak
iyi geceler canımKızlar bizde çıkıyoruz artık.Sırtım çok ağrımaya başladı uzanayım biraz.Hepinize iyi gecelerrr
iyi geceler kızlar, nasılsınız? sevkan'dan haber var mı?
var canım bebeğimiz çok iyi sevkanda iyi böbreklerinde bir sorun olmuş bol su içecek birde kanı düşmüş serum vermişler bebişini görmüş oynuormuş böbrek ağrısını psikolojik olarak kasıkta hissetmişsin demiş dr hamilelik ne tuhaf bir durum dimi yaa
bilmem artık şekerim görücezkıvırma şimdi
aranızda midesi yanan var mı kızlar? her akşam mide yanmam oluyor acaba neden oluyor ki
aranızda midesi yanan var mı kızlar? her akşam mide yanmam oluyor acaba neden oluyor ki
evet, tembelliği bi kenara bırakıp geçmişi okudum gördüm. iyi olmasına çok sevindim. ödüm patladı valla, gece oturdum ağladım
bu iyi haberdi...
Sen nasılsın, ben bugün biraz fenaydım. baş dönmesi mide bulantısı, fazlalaşan bel ağrısı falan...
ben ben ben(( bi ara geçmişti ama şimdi yine başladı mesala şu anda mide yanmasından acayip huzursuzum bide ilaç içtiğim halde...
yok canım şükür bende olmuyor inşallah en kısa zamanda geçer seninkide:26:
benim akşamları ne yersem yiyeyim midem yanıyor bide bugün herzamankinden tek farkı sanki yediklerim ağzıma kadar geliyor yani aızıcık zorlasam çıkıcak yaa.
evet çok şüküürr
ağlama amaa bizde bütün gün mahvolduk üzüntüden ama işte yapmamamız gerekior hem negatif elektirk gönderioruz mesela dün sevkana olduğu gibi
ya bel ağrısı bendede var birde çişimi yaptığımda çok ağrım oluor ama canımın içi dr um bunuda umursamıor neyse akşam akşam bu sinir harbini tekrar yaşamamak için aççmıorum konuyuuu
baş dönmesimi varr sana bir haberim varr saadetttt HAMİLESİİİNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?