2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım güle güle kullan hepsi çok cici şeyler.orkan paşa güzel günlerde sağlıklı günlerde giysin bitanem

iyi geceler kızlar, nasılsınız? sevkan'dan haber var mı?

var canım bebeğimiz çok iyi sevkanda iyi böbreklerinde bir sorun olmuş bol su içecek birde kanı düşmüş serum vermişler bebişini görmüş oynuormuş böbrek ağrısını psikolojik olarak kasıkta hissetmişsin demiş dr hamilelik ne tuhaf bir durum dimi yaa

evet, tembelliği bi kenara bırakıp geçmişi okudum gördüm. iyi olmasına çok sevindim. ödüm patladı valla, gece oturdum ağladım

bu iyi haberdi...

Sen nasılsın, ben bugün biraz fenaydım. baş dönmesi mide bulantısı, fazlalaşan bel ağrısı falan...

aranızda midesi yanan var mı kızlar? her akşam mide yanmam oluyor acaba neden oluyor ki

evet çok şüküürr

ağlama amaa bizde bütün gün mahvolduk üzüntüden ama işte yapmamamız gerekior hem negatif elektirk gönderioruz mesela dün sevkana olduğu gibi

ya bel ağrısı bendede var birde çişimi yaptığımda çok ağrım oluor ama canımın içi dr um bunuda umursamıor neyse akşam akşam bu sinir harbini tekrar yaşamamak için aççmıorum konuyuuu

baş dönmesimi varr sana bir haberim varr saadetttt HAMİLESİİİNNNNNNNNNN

ben ben ben(( bi ara geçmişti ama şimdi yine başladı mesala şu anda mide yanmasından acayip huzursuzum bide ilaç içtiğim halde...

benim akşamları ne yersem yiyeyim midem yanıyor bide bugün herzamankinden tek farkı sanki yediklerim ağzıma kadar geliyor yani aızıcık zorlasam çıkıcak yaa.

benim akşamları ne yersem yiyeyim midem yanıyor bide bugün herzamankinden tek farkı sanki yediklerim ağzıma kadar geliyor yani aızıcık zorlasam çıkıcak yaa.

senin yine iyi,benim gündüzleride oluyo bu yüzden hiçbişey yemek gelmiyo içimden.su içsem bile midem yanıyo...dr.ilaç verdi ama faydası yok benim zaten hamile kalmadan önce mide sorunlarım vardı şimdi dahada artık yatamıyorum bile boğazıma doğru bi yanma oluyo:2::2:

cıkssss hamilelik konusunda yanlışın var canım, yasaklıyıss biz

Mide yanması

Neden? Mide asidinin mideden yemek borusuna geçmesi ve burayı tahriş etmesiyle meydana gelir. Gebeliğe bağlı genel düz kas gevşemesinin mide-yemek borusu arasındaki sfinkteri (kapağı) zayıflatması temel nedendir. Özellikle gebeliğin son dönemlerinde büyüyen uterusun mideye baskı yapması da yakınmaları artırır. Yatar durumda şikayetler daha belirgin hale gelir.

ben yine kaçarrrrrrrrrrrrrr
gözümü açamıyorum uykudan
iyi geceleeerrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…