bu arada herkeslere günaydıııııııııııııııııııın.
bugün biraz daha iyiyim
çok iyi dinlendim...ama yine de topalım yani...
bebeğim için katlanıcam....
:)) ben yeni evliyim daha 9 aylıkGeçtiğimiz yaz diktirdim gelinliğimi orda ünsal gelinlikte
Günaydın kızlar.
Dün kontrolüm vardı 3 lü taramamı yaptırdım.
Sağlığı çok şükür iyi.
Ancak erkek çıktı bebiş.
Hayal kırıklığı gibi oldu biraz . Çok şaşkınım.
Günaydın kızlar.
Sağlığı çok şükür iyi.
Ancak erkek çıktı bebiş.
Günaydın kızlar.
Sağlığı çok şükür iyi.
Ancak erkek çıktı bebiş.
kız bekleyecek zaman mı var yaş oldu 31 evde kalıyodum direkten döndüm zaten bide çocuksuzmu kalayım
hmm liberty miş diğer hasta olan arkadaş.inşallah iyidir.kız gülay aynen ben de her gece ama abartısız her gece saçma sapan rüyalar görüyorum film gibi.
bende ünsal da diktirdim ama 4 yıl önce
canım sağlık durumu iyi ya yeter erkek kız ne farkederGünaydın kızlar.
Sağlığı çok şükür iyi.
Ancak erkek çıktı bebiş.
canım yine mi siyatik tuttu senin yaaaa, Meloşçum benim de uyurken kalça kemiklerim çok ağrıyo normal de mi? sana da oldu mu hiiç?
ne tesadüf :)) ama oranın gelinlikleri gerçekten çok güzel sadece bana söyledikleri gün hazır deildi gelinliğim gittiğim gün diktiler çok bekledim ona bozulmuştum
öncelikle test için gözünaydın canım.daha önce kız mı demişti doktorunuz? ya da siz mi kız bekliyordunuz?
canım sağlık durumu iyi ya yeter erkek kız ne farkeder
evet canım hamilelik sonuna kadar çekmem inşallah
kalça ağrıları normal...düşün benim kalçadan aşağıya komple ağrıyor...ben kalçalarımın üstüne oturamıyorum bile........
bu ne yaa herkes dökülüyor:)) bende de kalçamın sol tarafında sanki bacağım kalçamdan oynamış gibiydi yürürken çok rahatsız ediyordu geçti arada oluyor öyle.valla bunların hepsi olacak kızlar napalım allah büyük dert vermesin bebişlere bişey olmasın da ağrı sancı kramp çekeriz artık napalım
ayy ben o detayı kaçırmışım,
kocacımada yazık yaa evlendik vajinismus oldum 2 ay onunla uğraştık tam yendim herşey yoluna girdi derken 2buçuk ay sonra hamile kaldım yine olay bitti yasak geldi doktor tarafından valla adam beni boşamazsa iyi
ayy ben o detayı kaçırmışım,
kocacımada yazık yaa evlendik vajinismus oldum 2 ay onunla uğraştık tam yendim herşey yoluna girdi derken 2buçuk ay sonra hamile kaldım yine olay bitti yasak geldi doktor tarafından valla adam beni boşamazsa iyi
ayyy yazık kız , benim rüyaları senin görmen lazım bi karışıklık olmuş sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?