2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.
Dün kontrolüm vardı 3 lü taramamı yaptırdım.
Sağlığı çok şükür iyi.
Ancak erkek çıktı bebiş.
Hayal kırıklığı gibi oldu biraz . Çok şaşkınım.

bugün biraz daha iyiyim
çok iyi dinlendim...ama yine de topalım yani...
bebeğim için katlanıcam....

canım yine mi siyatik tuttu senin yaaaa, Meloşçum benim de uyurken kalça kemiklerim çok ağrıyo normal de mi? sana da oldu mu hiiç?

Hiiiiiiiiiiiiiiiiii hayal kırıklığı ne demek tatlım yaaaaa, duymamış olayımi bebeginin gücüne gider sonraaaaa, üzülür miniğin. saglikli olsun canım, Allah onlara bir sorun vermesin de daha basindayiz, erkek de olur kız da olur önemli mi?

öncelikle test için gözünaydın canım.daha önce kız mı demişti doktorunuz? ya da siz mi kız bekliyordunuz?

kız bekleyecek zaman mı var yaş oldu 31 evde kalıyodum direkten döndüm zaten bide çocuksuzmu kalayım

ayy ben o detayı kaçırmışım,

hmm liberty miş diğer hasta olan arkadaş.inşallah iyidir.kız gülay aynen ben de her gece ama abartısız her gece saçma sapan rüyalar görüyorum film gibi.

aha bi sapık daha
bizde bi tuhaflık var canımm galibaaa , çok mu abaza kaldık nedir?

canım sağlık durumu iyi ya yeter erkek kız ne farkeder
canım yine mi siyatik tuttu senin yaaaa, Meloşçum benim de uyurken kalça kemiklerim çok ağrıyo normal de mi? sana da oldu mu hiiç?

evet canım hamilelik sonuna kadar çekmem inşallah
kalça ağrıları normal...düşün benim kalçadan aşağıya komple ağrıyor...ben kalçalarımın üstüne oturamıyorum bile........

bu ne yaa herkes dökülüyor:)) bende de kalçamın sol tarafında sanki bacağım kalçamdan oynamış gibiydi yürürken çok rahatsız ediyordu geçti arada oluyor öyle.valla bunların hepsi olacak kızlar napalım allah büyük dert vermesin bebişlere bişey olmasın da ağrı sancı kramp çekeriz artık napalım

anladım canım, benimki sanırım yan yatmaktan dolayı oluyor. sırtüstü yatınca karnım çok gerildiği için, hep sola yatıyorum, o zaman da bu ağrı oluyor. inşallah senin de bebek biraz pozisyon değiştirip yukarı çıkınca, sinirdeki baskı azalır da siyatik de geçmiş olur. zor vallah yaaaaa, geçmiş olsun çok.

evet evet daha büyük dert vermesin Allah. bebeklerimiz saglikli saglikli dursun da agri cekilir.

gülaycım benimkiler +18 değil kızz daha çok korku ve action karışımı bişeyler:)) benim +18 olmasına gerek yok biz tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…