pembe var dolu her yerde... yalnız yeğenimede hazırlık yapmıştık şimdide kızıma yapıcağız hep aynı gibi oluyor sanki bana göre pembe veya mavi olunca.
ben en azından bir hatıra kalır diye mutfak havlusunu düşündüm.havlu bambu gibi küçük altınlı gümüşlü pulla işlenmiş ekru rengi aldım yarısını yarısını da beyaz rengi havluların. mevlüt şekeriyle birlikte kurdeleyle süsleyip ikram ederim diye düşündüm.
birde küçükken annem mevlütten gelirdi bize mevlüt şekerini verince çok mutlu olurdum birde tarçınlı akide şekeri denk gelirse bayılırdım.işte bu yüzden mevlüt şekeri yaptırmaya karar verdim...
artık eskisi gibi masaya kapaklanıp uyuyamıyorum ki ;Elvincim, karnım sıkışıyo nefes alamıcak gibi oluyorum. odamda koltuk da yoook, gözlerim yanıyo uykudan. offffff.
Arkanda duvar varsa şöyle geriye gidip yasla duvara sandalyeni, kafayı da azıcık daya duvara, 5-10 dk yetmez mi?
bence çok iyi düşünmüşsün nerden almıştın[/QUOTE
havluları soruyorsan mahmutpaşada havlucular var.aynı havluyu hepsinde bulabilirsin sıkı pazarlık yaparsan iyi fiyatlara alabilirsin.ben 60 tane aldım 2,5TL den 150TL verdim.
mevlüt şekerinide kabını alıcam şimdiden mevlüt yapmadan 1 gün önce şekerleri taze taze alıp doldurucam. planım öyle yani şu an için...
5-10 dakikada daha çok mayalanırım gibi geliyo yaaaa, patron da döncek, odalarımızda kameralar var, görürse hoş olmaz. biliyo gerçi hamile oldugumu ama hoş olmaz de mi ama. dayancam artık evde uyucam napim.akşam çok başım ağrıdı o yuzden hiç güzel uyuyamadım. acısı şimdi çıkıyor.
Kamera varsa o iş sakat...
bence çok iyi düşünmüşsün nerden almıştın[/QUOTE
havluları soruyorsan mahmutpaşada havlucular var.aynı havluyu hepsinde bulabilirsin sıkı pazarlık yaparsan iyi fiyatlara alabilirsin.ben 60 tane aldım 2,5TL den 150TL verdim.
mevlüt şekerinide kabını alıcam şimdiden mevlüt yapmadan 1 gün önce şekerleri taze taze alıp doldurucam. planım öyle yani şu an için...
ben her sene kayvalidem ve kayınpederime mevlüt okutup öyle şeyler dağatıyordum bu sefer bebekli süs eşyalarından düşünüyorum ama hastaneyede onlardan istiyorum yaa ikisindede çok saçma olucak çok kararsızım o konuda çoookkk
Kamera varsa o iş sakat...
ben her sene kayvalidem ve kayınpederime mevlüt okutup öyle şeyler dağatıyordum bu sefer bebekli süs eşyalarından düşünüyorum ama hastaneyede onlardan istiyorum yaa ikisindede çok saçma olucak çok kararsızım o konuda çoookkk
Mevlütte güzel küçük tülbentler içinde lokum da olabilir.
benim oda da var ama döndürdük kapıya doğru uyuyabilirm ama yastık lazım yorgan lazım yatak lazım....
hastane için gelenlere ikram etmek için mevlüt şekeri olmaz bence.çikolata ikram edebilirsin en güzeli.
benim oda da var ama döndürdük kapıya doğru uyuyabilirm ama yastık lazım yorgan lazım yatak lazım....
hastane için gelenlere ikram etmek için mevlüt şekeri olmaz bence.çikolata ikram edebilirsin en güzeli.
mevlüt şekeri değil zaten bebek figürlerinin içinde çikolatalar oluyor onlardan istiyorum
ay hiç fena olmaz elvincim...Bu kadar şey olunca yanına bi de koca lazım
valla canım bu dome kamera dönmez yani. zaten oturup izlemiyo da, telefon etcegi zaman hangi odadayız diye bakıyo ordan. bir d toplantı odasına bekledigi misafir gemlmişmi gelmemiş mi ordan bakıyo. neyse dedigin gibi konforum olmadan uyuyamıyorum artıki gece zor uyuyorum zaten. yok oram agridi yok buram..
ben begendim, ölçü oalrak da kullanım olarak da gayet yerinde bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?