2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence çok iyi düşünmüşsün nerden almıştın

artık eskisi gibi masaya kapaklanıp uyuyamıyorum ki ;Elvincim, karnım sıkışıyo nefes alamıcak gibi oluyorum. odamda koltuk da yoook, gözlerim yanıyo uykudan. offffff.

Arkanda duvar varsa şöyle geriye gidip yasla duvara sandalyeni, kafayı da azıcık daya duvara, 5-10 dk yetmez mi?

Arkanda duvar varsa şöyle geriye gidip yasla duvara sandalyeni, kafayı da azıcık daya duvara, 5-10 dk yetmez mi?

5-10 dakikada daha çok mayalanırım gibi geliyo yaaaa, patron da döncek, odalarımızda kameralar var, görürse hoş olmaz. biliyo gerçi hamile oldugumu ama hoş olmaz de mi ama. dayancam artık evde uyucam napim.akşam çok başım ağrıdı o yuzden hiç güzel uyuyamadım. acısı şimdi çıkıyor.

Kamera varsa o iş sakat...

benim oda da var ama döndürdük kapıya doğru uyuyabilirm ama yastık lazım yorgan lazım yatak lazım....

valla canım bu dome kamera dönmez yani. zaten oturup izlemiyo da, telefon etcegi zaman hangi odadayız diye bakıyo ordan. bir d toplantı odasına bekledigi misafir gemlmişmi gelmemiş mi ordan bakıyo. neyse dedigin gibi konforum olmadan uyuyamıyorum artıki gece zor uyuyorum zaten. yok oram agridi yok buram..

Bu kadar şey olunca yanına bi de koca lazım
ay hiç fena olmaz elvincim...

hımmm...
ben de öyle gece çişe kalk suya kalk ağrım varsa dolaşıyorum
yakında tekmelere de uyanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…