2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dimi cnm ya ben cicili bebek odlarını beğenmiyorum ndense bunu süslerim daha ii olur..

ben de sevmiyorum cicili bebek odalarını. yok ev şeklinde dolap, araba şeklinde yatak falan hoşuma gitmiyo. ben de bembeyaz aldım, süslicem onu mavilerle lacivertlerleeeee.

merhaba kızlar geçmişi okuyorum biraz geriden geliyorum ama bende de var o ağrı bacağım kasıyor iki gündür. ya ben bu geçmişi okuyorum okuyorum son sayfaya gelene kadar midem bulanıyooo

merhaba kızlar geçmişi okuyorum biraz geriden geliyorum ama bende de var o ağrı bacağım kasıyor iki gündür. ya ben bu geçmişi okuyorum okuyorum son sayfaya gelene kadar midem bulanıyooo

Bugünün geçmişini oku ama, geyik yaptık, komikti...

ces senin aldığın takımı anımsatıyor sanki tabi ben mobilyada kalite işinden hiç anlamam:)
ama şıkmış gerçekten

handeden seyredince otomatik beğendi sanırım o siteden gelen her şey paylaşıyor otomatik kaldırdım yaaaa
özürdilerim korkuttuğum için
hay allahımmmm

senin mobilyayı biliyorum cnm çok hoş gerçekten ama sen izmirden almıştın dimi getirtsekte 1800 vermezlerki ben o takımı istanbulda nerde bulabilirim acaba?

senin mobilyayı biliyorum cnm çok hoş gerçekten ama sen izmirden almıştın dimi getirtsekte 1800 vermezlerki ben o takımı istanbulda nerde bulabilirim acaba?

Meltem Modler | Bayilik

meltem modülerin istanbulda bayisi varmış,bahçelievler ve ikitellide. kral bebek odası takımı olarak bakabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…