dimi cnm ya ben cicili bebek odlarını beğenmiyorum ndense bunu süslerim daha ii olur..
merhaba kızlar geçmişi okuyorum biraz geriden geliyorum ama bende de var o ağrı bacağım kasıyor iki gündür. ya ben bu geçmişi okuyorum okuyorum son sayfaya gelene kadar midem bulanıyooo
sağol cnmben beğendim
ben de sevmiyorum cicili bebek odalarını. yok ev şeklinde dolap, araba şeklinde yatak falan hoşuma gitmiyo. ben de bembeyaz aldım, süslicem onu mavilerle lacivertlerleeeee.
Bugünün geçmişini oku ama, geyik yaptık, komikti...
meloooşşş face de neler paylaşıyosun öleee izlemiyorum ama gördükçe korkuyorummmm:18::18:
sağol cnm
evet cnm aynen öyle aslında bunuda çok beğendim ama pahalı yawwCaploonba | Caploonba Royal Bebek Odas | Online Bebek Marketiniz Taffy Baby
meloooşşş face de neler paylaşıyosun öleee izlemiyorum ama gördükçe korkuyorummmm:18::18:
ooooo çok pahalı buuuu, ne demek nerdeyse 4000 TL yahu, bebeklerimize ne aldın topikine bakarsan ben oraya koydum aldığım takımı. 2300'e aldım. hem de çok kaliteli (meslek icabı anlıyorum kalitesini). 500 TL de hediye çeki verdiler. 1800 TL'ye geldi taım. 4000 nere 1800 nere.
ooooo çok pahalı buuuu, ne demek nerdeyse 4000 TL yahu, bebeklerimize ne aldın topikine bakarsan ben oraya koydum aldığım takımı. 2300'e aldım. hem de çok kaliteli (meslek icabı anlıyorum kalitesini). 500 TL de hediye çeki verdiler. 1800 TL'ye geldi taım. 4000 nere 1800 nere.
handeden seyredince otomatik beğendi sanırım o siteden gelen her şey paylaşıyor otomatik kaldırdım yaaaa
özürdilerim korkuttuğum için
hay allahımmmm
o ne ki neee? merak ettim. doğımla mı ilgili?
şu doğum videosumu bu dünden beri herkesten geliyor((((((
senin mobilyayı biliyorum cnm çok hoş gerçekten ama sen izmirden almıştın dimi getirtsekte 1800 vermezlerki ben o takımı istanbulda nerde bulabilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?