2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam, nihayet bende dün bebişimin cinsiyetini öğrendim. Bir erkek geliyor... Bu arada şunu da söliyim çin takvimi rus takvimi bioritim vs hepsi kız diyordu ama ben hamileliğimi ilk öğrendiğim günlerde rüyamda erkek görmüştüm ve hep erkek hissettim demekki o takvimlerin hepsi hikaye :)) çürüttüm hepsini , ben bildiimmm :)

Pendik bölge hastanesine gittim Oya hanıma. çok memnun kaldım kararımıda verdim kontrollerime orda devam edip doğumada orda yapmayı düşünüyorum inşallah..

herkese hayırlı doğumlar

Meltem Modler | Bayilik

meltem modülerin istanbulda bayisi varmış,bahçelievler ve ikitellide. kral bebek odası takımı olarak bakabilirsin.

sağol cnm bi bakayım yani sana verilen 500 tllık hediye çekini onun üstünde kullanıp 1800 tl oldu dimi bu gönderdiğim ürünlerdede her 100 tlya 20 tl hediye veriliyor ama üstünde kullanamıyorsun başka ürün alıyosun

bir erkek daha :)) sendemi pendiktesin arkadaşım bende pendik şifada soner beye gidiyorum

ben meltemden almadım canım o yuzden meletmin kampanyasını bilemiycem. benim aldığım yerde de anı ürün üzerinde kulaanamıyodun çeki ama o çekle başka ürün alabiliyodun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…