handeden seyredince otomatik beğendi sanırım o siteden gelen her şey paylaşıyor otomatik kaldırdım yaaaa
özürdilerim korkuttuğum için
hay allahımmmm
hımmm niyeki yaaaaaa
virüs sanırım arkadaşlarımın hepsi uyarıldıklarında sildiler habersiz yolluyorlarmış yada facebookun bana garezi var ben normal doğurcam dedikçe bak böyle oluo dio
heyy beni neden face eklemediniz
benide faceten ekleyebilirsiniz kızlar sevgi gündoğdu gülen
benideeeee ekleyiiinnnnnn Buket Dundar Piştav
ekledim canım seni
bebeğimize neler aldık topiğinin linkini verirmisiniz kızlar
Meltem Modler | Bayilik
meltem modülerin istanbulda bayisi varmış,bahçelievler ve ikitellide. kral bebek odası takımı olarak bakabilirsin.
bir erkek daha :)) sendemi pendiktesin arkadaşım bende pendik şifada soner beye gidiyorumherkese selam, nihayet bende dün bebişimin cinsiyetini öğrendim. Bir erkek geliyor...Bu arada şunu da söliyim çin takvimi rus takvimi bioritim vs hepsi kız diyordu ama ben hamileliğimi ilk öğrendiğim günlerde rüyamda erkek görmüştüm ve hep erkek hissettim demekki o takvimlerin hepsi hikaye :)) çürüttüm hepsini , ben bildiimmm :)
Pendik bölge hastanesine gittim Oya hanıma. çok memnun kaldım kararımıda verdim kontrollerime orda devam edip doğumada orda yapmayı düşünüyorum inşallah..
herkese hayırlı doğumlar
sağol cnm bi bakayım yani sana verilen 500 tllık hediye çekini onun üstünde kullanıp 1800 tl oldu dimi bu gönderdiğim ürünlerdede her 100 tlya 20 tl hediye veriliyor ama üstünde kullanamıyorsun başka ürün alıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?