tuğba çabuk kızımın fotosu var profilimde şöle ayakta kırmızı bi badi var
tuğba sen bizi eklesen ne kadar çok adaşın varmış facebookta:)
aaaaa handeden seretmiştim sabah ben paylaşmadım yaaaaaaa
nasıl ya
ben meltemden almadım canım o yuzden meletmin kampanyasını bilemiycem. benim aldığım yerde de anı ürün üzerinde kulaanamıyodun çeki ama o çekle başka ürün alabiliyodun.
anladım cnm bide ben şöyle bişe yapamayı düşünüyorum benim bebek odası yapacağım yerde zaten tek kişilik bir yatak ve baza var eşimin:)) onu kullanmayı düşünüyorum ben sadece dolp ve şifonyeri alıp orayada güzel uyku seti alıp odayı süslemeyi düşünüyorum yanımda yatırmak içinde park yatak naısl olur cnm sence?
tuğba çabuk kızımın fotosu var profilimde şöle ayakta kırmızı bi badi var
olur canım, park yatak alırsın yanında yatırmak için, bir de yatak yan korumaları var onlardan alırsın, büyüyünce biraz orda yatırırsın bebegini.
Yaaaa bendedemi çıkmış o videoberbat iğrenç bi görüntü izlemek ne kelime bakamıyorum bile facebook virüsleri öldürecek beni... kusura bakmayın kızlar..
Selamlar bu arada.. Sevkan geldimi kızlar?
kızlar şu facedeki isimlere forumdaki takma adları yazsakda tanısak yahu :) karman çorman oldu
geldi canım böbreklerinde problem varmış o da stresten kasıklarına ağrı yapmış..bol su içmesi ve dinlenmesi gerekiyormuş şimdi. bebeği ve sevkan iyi
ben inci
bende bundan almayı düşünüyorum çook hoş..baska bir ile tasınacagımız icin ben sadece yatak alacagim idareten.. 6-7 ay kadar kullansın bebem.. sonra odasını gittigimiz yerde alalim diyoruz. yatak odam uyan kahve krem modelin siparisini vermeyi dusunuyoz.. bakın nasi?
Babyhope 900 ki ekmeceli Bebek Beii | | Bebefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?