2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa handeden seretmiştim sabah ben paylaşmadım yaaaaaaa
nasıl ya

Yaaaa bendedemi çıkmış o video berbat iğrenç bi görüntü izlemek ne kelime bakamıyorum bile facebook virüsleri öldürecek beni... kusura bakmayın kızlar..

Selamlar bu arada.. Sevkan geldimi kızlar?

ben meltemden almadım canım o yuzden meletmin kampanyasını bilemiycem. benim aldığım yerde de anı ürün üzerinde kulaanamıyodun çeki ama o çekle başka ürün alabiliyodun.

anladım cnm bide ben şöyle bişe yapamayı düşünüyorum benim bebek odası yapacağım yerde zaten tek kişilik bir yatak ve baza var eşimin:)) onu kullanmayı düşünüyorum ben sadece dolp ve şifonyeri alıp orayada güzel uyku seti alıp odayı süslemeyi düşünüyorum yanımda yatırmak içinde park yatak naısl olur cnm sence?

olur canım, park yatak alırsın yanında yatırmak için, bir de yatak yan korumaları var onlardan alırsın, büyüyünce biraz orda yatırırsın bebegini.

Yaaaa bendedemi çıkmış o video berbat iğrenç bi görüntü izlemek ne kelime bakamıyorum bile facebook virüsleri öldürecek beni... kusura bakmayın kızlar..

Selamlar bu arada.. Sevkan geldimi kızlar?

geldi canım böbreklerinde problem varmış o da stresten kasıklarına ağrı yapmış..bol su içmesi ve dinlenmesi gerekiyormuş şimdi. bebeği ve sevkan iyi

geldi canım böbreklerinde problem varmış o da stresten kasıklarına ağrı yapmış..bol su içmesi ve dinlenmesi gerekiyormuş şimdi. bebeği ve sevkan iyi

Hamilelikte ya böbrekler ya bağırsaklar iflas edermiş zaten.. Aman geçmiş olsun arkadaşıma..Tek çaresi böbreklerin bol su içmekmiş..

slm kıslaar.. şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldumm.. aklınızda bulunsun çok idrara çıkıodum.. sandım bebişten dolayı .. çok sık idrara çıkıyordum.. idrar kültüründe enfeksiyon çıkmış.. antibiyotiğe başlattı dr..
sizde böyle bi durumunuz varsa ihmal etmeyin kızlar dr a söyleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…