2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hanimlar, bende eylul sonlarina dogru dogum yapicam insallah:) 18 haftalik gebeyim simdi, benide listeye ekleyin olur mu:)) ayrica 20 lik disim icin tedavi goruyorum 10 gunluk antibiyotik yazdi doktor ve bu ilaclar bitince de disi cekeriz dedi... sizinde dislerinizle ilgili sorunlariniz oldumu?

hoşgeldin tatlım maşallah bebeğine
benimde diş probemim var ama zorlamıyor inş.doğumdan sonraya halledicem..ameliyatlık ben durum
geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım ilk sayfadaki bilgileri esrant a özel mesaj atarsan ekler seni

Son düzenleme:
evet üzerine alınmıor neyse şimdi sataşmaya başladı bana sana portakal suyu sıkayım herhalde üşüttün burnunuu çekiorsun dior algılayamadı ağladığımı bende ağlıorum dedim ozmn bnden özür dilee geçer dior hey allahım yaaaa

yok zaten bişi demior sadece son konuşmalarını hatırlatıorum ben sana en başta memnun deilsen deiştir demiştim dior o konuşmalarını kabul etmior medipolü söledim tmm git bir bak dedi

ama işte ben günlerdir evde bunları sölüordumaynen esranın başına gelenleri ya böle olursa diye anlatıordum ama kaale alınmıordum kuruntu yapmakla suçlanıordum

barış ta yok evde(kociş) maç yapıyo, o yüzden bu akşam geçe kaldık yemek yapıyorum bi yandan yetişemiyorum

hoşgeldin tatlım maşallah bebeğine
benimde diş probemim var ama zorlamıyor inş.doğumdan sonraya halledicem..ameliyatlık ben durum
geçmiş olsun canım

cok saol canim, sanada gecmis olsun aman ihmal etme benim gibi :)

hoşgeldin.benim de daha ilk ayda dişim parçalandı.sadece kökü kaldı yüksek ateş nedeniyle.ama hala yaptıramadım.arada kanıo ve iltihap topluo.bu nedenle fırçalamaya ve gargaraya dikkat ediyorum.doktorum listerine gargara vermişti.epey rahatlatıyor.bir süre daha devam edeceğim artık doğumdan snraya kaldı.ben düşük tehlikesi geçirdim hala kontrol oluyorum sık sık.o yüzden sonraya kalmasına karar verildi.sana da çok çok geçmiş olsun

benden özür dile geçer diyor haya bu yasinde az degilmiş hani körle yatan hesabı olmuş melisim:)

hoşgeldin aramıza Allah hepimizin yardımcısı olsun benim diş problemim olmadı şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…