özgecim:80::80::80::80:
Selam hanimlar, bende eylul sonlarina dogru dogum yapicam insallah:) 18 haftalik gebeyim simdi, benide listeye ekleyin olur mu:)) ayrica 20 lik disim icin tedavi goruyorum 10 gunluk antibiyotik yazdi doktor ve bu ilaclar bitince de disi cekeriz dedi... sizinde dislerinizle ilgili sorunlariniz oldumu?
Selam hanimlar, bende eylul sonlarina dogru dogum yapicam insallah:) 18 haftalik gebeyim simdi, benide listeye ekleyin olur mu:)) ayrica 20 lik disim icin tedavi goruyorum 10 gunluk antibiyotik yazdi doktor ve bu ilaclar bitince de disi cekeriz dedi... sizinde dislerinizle ilgili sorunlariniz oldumu?
:80:bugün nasılsın canım
bugün daha iyiyim canım...maşallah diyim valla korkuyorum
sen nasılsın minik oğlumuz nasıl
evet üzerine alınmıor neyse şimdi sataşmaya başladı bana sana portakal suyu sıkayım herhalde üşüttün burnunuu çekiorsun dior algılayamadı ağladığımı bende ağlıorum dedim ozmn bnden özür dilee geçer dior hey allahım yaaaacanım erkeklerin çoğu böyle benim eşimde beni bazen çileden çıkarıyor ama hiç üzerine alınmıyor sonrasında.sen sıkma canını güzel bir hastane bul sonrasında söylerin yasin abiye madem o anlamıyor ağlama lütfen biz seni ve sahili çok seviyoruz ve çok iyi anlıyoruz
melisim canım benim lütfen böyle yapma ağlamakta nerden çıktı...
her şey yoluna girecek tatlım benim....yasin sana kıyamaz merak etme...sen doktor araştırmanı yap buna gidicez de yeter bak bir şey diyor mu.sen moralini yüksek tut.
sahil:
benim güzel annem ben çok iyiyim ağlama olur mu
hadi iyi bir doktor seçelim....
melisim onları üzmeye hakkımız yok...hadi toparlan bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin tatlım maşallah bebeğine
benimde diş probemim var ama zorlamıyor inş.doğumdan sonraya halledicem..ameliyatlık ben durum
geçmiş olsun canım
hoşgeldin canım ilk sayfadaki bilgileri esrant a özel mesaj atarsan ekler seni
evet üzerine alınmıor neyse şimdi sataşmaya başladı bana sana portakal suyu sıkayım herhalde üşüttün burnunuu çekiorsun dior algılayamadı ağladığımı bende ağlıorum dedim ozmn bnden özür dilee geçer dior hey allahım yaaaa
yok zaten bişi demior sadece son konuşmalarını hatırlatıorum ben sana en başta memnun deilsen deiştir demiştim dior o konuşmalarını kabul etmior medipolü söledim tmm git bir bak dedi
ama işte ben günlerdir evde bunları sölüordumaynen esranın başına gelenleri ya böle olursa diye anlatıordum ama kaale alınmıordum kuruntu yapmakla suçlanıordum
iyi akşamlar hoşgeldin selmaiyi akşamlar taş gibi anne adayları
biz geldiiikkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?