cnm tabi sen bnm hamilelik geçmişimi bilmediğin için böle balık yee ceviz ye yeter diyiorsunMerhaba ben Ayşegül, benim doktorum da sadece elevit ve demir hapı verdi. En az haftada 1 kez balık yemelisin dedi. Fazlası için yapılmış bir araştırma yokmuş. Protein ağırlıklı beslen günde 4 tane ceviz ve 1 bardak süt dedi. Bu kadar :87:
Başta standart testlerden geçtik. Bir de ikili test istedi. Onun sonucu 1600 de 1 di yanılmıyorsam. İyi çıkınca ne 3 lü ne 4 lü ne de ayrıntılı ultrason istedi. Artık ayda bir gidiyoruz. En az yarım saat ultrasonda ayrıntılı olarak bakıyor.
Diğerleriyle kıyaslayınca az test yapıyor, az ilaç desteği veriyor ama yine de bana güven veriyor doktorum, seninki de daha çok tavırla alakalı olabilir belki. Aksine ıvır zıvır testleri çok istememesi bence daha iyi. Özel Göztepe'ye gidiyorum bu arada, 17+1, kız bekliyoruz
Çok üzülme, bebeğe iyi enerji vermen her şeyden mühim bence
acaba sana aracı olmazmı arkadaşın :26::26:
meliscim sgk lı 45 tl imiş muayene ücreti. sezeryan da 1750 tl
meliscim sgk lı 45 tl imiş muayene ücreti. sezeryan da 1750 tl
hepiciğinize iyi akşamlar
minik bıdık kuubalar size de iii akşamlar:121::121:
inci tamam gidelim bu kadına daha fazla araştırıp beynimi bulandırmak istemiorum herhalde taxiyle 10 15 dk da gidebilirm buraya trafik olmazsa inşallah yani
kızlar cvplarınıza bri ayzıorum bir yazmıorum kusura bakmayın olurmu sinirlerim bozuldu kendimi tutamıorum üstüne bu konu yüzünden yasinle ilk bağırmalı kavgamızıda yaptık tahminen apt duymuştur sesimizi yarın sülaleyede reklam oluruz
hoşgeldin meloşum ve minik alperihepiciğinize iyi akşamlar
minik bıdık kuubalar size de iii akşamlar:121::121:
kızlar cvplarınıza bri ayzıorum bir yazmıorum kusura bakmayın olurmu sinirlerim bozuldu kendimi tutamıorum üstüne bu konu yüzünden yasinle ilk bağırmalı kavgamızıda yaptık tahminen apt duymuştur sesimizi yarın sülaleyede reklam oluruz
hoşgeldin meloşum ve minik alperi
canım yasin abide azıcık anlayışlı olsun:26::26:üzmeyin birbirinizi tek hastane orası değil sonuçta
cnm tabi sen bnm hamilelik geçmişimi bilmediğin için böle balık yee ceviz ye yeter diyiorsun
ben zaten yazdım bunu bunları yiyebilseydim ve yiyebildiğim halde ilaç yükleseydi ozmnda kızardım ama ben hamileiğimin başından beri 6 kilo verdim sürekli kustuğum için ne folicasit ne elevti ne kan hapı içemedim hala daha haftada 1 bardak suyu ancak içiorum içtiğim şeyler kola fanta soda içemiorum başka bişi içmeyi geç görmeye tahammülüm yok
ceviz balık süt bnm için en uzak ihtimaller daha 2 3 haftadır iştahım açıldı ama ondada birileri getirirse salata yiyebiliorum birde eşimin kolayına öyle geldiği için çikolata birde kahvaltı hazırlayan olursa kahvaltı ediorum ama olmazsa açma poğaça ile gün geçiriorum yani bebeğime yararlı hiçbişi yok bunların içinde
birde bnm kan ile ilgili sorunum var bu yüzden hamileiğmin başından beri 1 tüp kan bile vermedim ha pardon ikili hariç yeri gelmişken ikilimide özel göztepeden gülşen barçınlı yaptı normalde gittiğim dr um du kendisi ama hastanedeki doğum fiyatları yüksek geldiği için bu hastaneye gittim ama önemli testlerde gülşen hanıma gidiorum yarında 4 boyutlu usg ye alacak beni bnm gözümü ilk açanda oydu ama uatndım kadına bunların hiçbirini anlatamadım o bnm düzenli oalrak kanımın kontrol altında tutulduğunu idrar testlerimin yapıldığını falan sanıor
neyse hiç test yapılmadı tmm kanım yok kan alınamadı ama akıntım var dememe rağmen idrar testide yapmadı yani yorum yapmak ihtiyacı bile hissetmior buarada hem kanımla ilgili sorunum var hem kan hapımı içemiorum meğersem bunun bin çeşit yolu varmış ben başlarda sürekli serum yiyordum ozmn bana kan iğneside yapılabilirmiş ama 5 aylık hamileyim hiçbir teşebbüste bulunamadı
gülşen hanım 2 4 gün geriden gidiorsun buda normaldir beslenemiorsun olabilri derken bnm drum 2 3 hafta geç gidiorsun dedi ilk başta ve bana hiç sat ımı bile sormadı kaç kere uyarmama rağmen kendi usg sini savundu
şimdi bu mu iyi dr luk bende küçük deilim 30 yaşındayım haftalardır inanılmaz başağrısı çekiorum drum bunu nedenini aramak yerine minoset al geçer dedi minosetin içinde anemisi olanlar almasın diye ibare var dedim senin okdr önemli bişiyin yok dedi e yoksa nie bana hiç test yapılmıor ozmn ama oan sinirmden bunu sormadım bile ve içmedimde minoset ben başağrımı çekiorum yine yeterki bebeğe abuk subuk bişi yüklemeyeyim diye
kusura bakma biraz fazla uzun yazdım ama cidden sinir bozucu bir gün geçiriorum
inci çok yoğunmuş randevuları okudunmu eğer bu haftaya randevu bulamazsan ve haftaya gideceksen bnm içinde randevu alırmısın saat gün bnm için farketmez senin arkandaki saate uyarım ay ne çok ekşidim başına akşam akşam
Yok iyi yapmışsın uzun yazmakla
Haklısın sonuçta sen onun hizmetini alıyorsun. Senin şikayetlerini de dikkate almak zorunda.
Ben sadece her testi yaptırmak, her vitamini almak zorundaymışsın gibi davranan doktorlardan değilse takılıp kendini üzme diye söylemiştim. Yoksa durum hakikaten pek hoş gelişmemiş. İnşallah tez zamanda iştahın açılır. Kan değerlerin normale döner.
Zaten benim doktorun dediği bebek alacağını alır, sen kendini düşün şeklinde. Hiç düzgün beslenemeyen insanların çocukları sapasağlam doğuyor. Öyle düşünmeye çalışsan.
Misal ben de göz seğirmesi var son 2-3 haftadır. Psikopat gibiOkudum magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. Doktora sordum ne diyorsunuz diye, dedi ki hayırlara gitsin diyorum Halbuki destek olarak hap verebilirdi, vermedi. Kemik erimesi var biraz üstelik. Ne yapayım dedim geçtim, işin enterasanı seğirmede geçti. Ben de 31 yaşında sayılırım. Uzun yıllar et yemeyince erimeler başlamış bile.
Yani canını sıkma, stres kötü. Umarım ihtiyaçlarına yanıt verecek bir doktora rastlarsın.
Ben Fatih Bey' e gidiyorum. Normal doğum istediğim için araştırınca karşıma çıkan 2 isimden biriydi. İlk ona gittim, sonra başka doktorla da kaçamak yapmadım. Ama Gülşen Hanım'ın da bahsini duydum.
Bak bana dört boyutluyu belki daha sonra, siz görün diye kullanabiliriz dedi.
Neyse çok uzun sürede yazıyorum kusura bakma, ilk kez bir foruma yazıyorum da
öle deme melisim naptım ki ben yakeşke çok çok yardımcı olabilsem sana evet o benim de aklıma geldi yoğunsa 1 gün önceden bana randevu zor haftaya alırsam da 1 hafta daha beklerim gibime geliyo çünkü randevum 27 sinde benim de :44: ayy kafam karıştıı
oda ben sana başta dedim gideceksen git başka hastaneye dior yahu diorum son 3 konuşmamızda bunlar olmadımı ben en başta teklifimi yaptım sana dior dr varmjı başka yok dior ya bi yardım et beynim durdu işte bak kendi seçtiğim dr olmadı kötü çıktı beceremedim diorum şuan konumuzda ne halde olduğumuzu bilmememiz diorum ama o hala başka yerden alıor konuyu en son ben anlamam dedi sıyrıldı işin içinden uyuyor bende apmaya devam ediorum ha şimdi uyandı noldu üşüttünmü burnun akıor dior ne beyinsiz bu erkekler yaaa ulan sabahtan beri aplıorum kendide bilior şuandada yüzüme baksa görür ama ona bile kafası çalışmıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?