aman maşallah diyelimcanım bugün misafir vardı bebişe patik örmüş çok duygulandım ya bende ekleyim oğlumun ilk cicisini becerebilirsem
evet üzerine alınmıor neyse şimdi sataşmaya başladı bana sana portakal suyu sıkayım herhalde üşüttün burnunuu çekiorsun dior algılayamadı ağladığımı bende ağlıorum dedim ozmn bnden özür dilee geçer dior hey allahım yaaaa
yok zaten bişi demior sadece son konuşmalarını hatırlatıorum ben sana en başta memnun deilsen deiştir demiştim dior o konuşmalarını kabul etmior medipolü söledim tmm git bir bak dedi
ama işte ben günlerdir evde bunları sölüordumaynen esranın başına gelenleri ya böle olursa diye anlatıordum ama kaale alınmıordum kuruntu yapmakla suçlanıordum
barış ta yok evde(kociş) maç yapıyo, o yüzden bu akşam geçe kaldık yemek yapıyorum bi yandanyetişemiyorum
derya nbr:80::80:
iyi akşamlar hoşgeldin selma
benimde kociş yok gel beraber oturalımgelinimi aç bırakma bozuşuruz yoksa
iyiyim meloş sağol teizlik yaptık eşimle yoruldum sadece sana da yazdım görmedin sanırım bugün nasıl oldun?
şişko demeyiiiinnnnnnnnn
şişko demeyiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım bugün kalabalıkmış burası maşallah
Selam hanimlar, bende eylul sonlarina dogru dogum yapicam insallah:) 18 haftalik gebeyim simdi, benide listeye ekleyin olur mu:)) ayrica 20 lik disim icin tedavi goruyorum 10 gunluk antibiyotik yazdi doktor ve bu ilaclar bitince de disi cekeriz dedi... sizinde dislerinizle ilgili sorunlariniz oldumu?
kızlar benim sol kaburgam batmaya başladı.kzımda sağ kaburgam batardı.bu soldan soldan geliyo ya.amaannn yandım daha şimdiden başlarsa batmaya. oturamam hiç artık
niye gııııı tatlı şişkoluk bizimkisi
meloş, canım
gündüz bi ara girdim, lithium problem falan mı var, tam okuyamadım işyerim malum, kötü birşeyi yok değil mi?
görmedim tatlım çok özür bugün daha iyiyim çok saol
yorma kendini canım benim
liberty canım suyu azalmış allahım herkesin yardımcısı olsun morali bozuktu canım
hiç bişey olmayacak allahın izniyle...ben inanıyorum
geçmiş olsun dünürüm antakya yaramadımı yoksa sana:)
önemli değil canım iyi olmana sevindim gece kızdım eşime neymiş de kullandığım yağların kokusundan hoşlanmıyormuş beyefendi:18: ben de ceza olarak sabah kahvaltı hazırlığından tut dipli köşeli temizliğe yardım ettirttimoh olsun gerçi üstün körü yapmak istedi ama başında talimat verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?