2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aman maşallah diyelim canım bugün misafir vardı bebişe patik örmüş çok duygulandım ya bende ekleyim oğlumun ilk cicisini becerebilirsem

canım unut hepsini bundan sonra her şey iiii olucak de...yasin herzaman yanın olacak hadi bakem toparlan bebeğim....

kızlar benim sol kaburgam batmaya başladı.kzımda sağ kaburgam batardı.bu soldan soldan geliyo ya.amaannn yandım daha şimdiden başlarsa batmaya. oturamam hiç artık

meloş, canım

gündüz bi ara girdim, lithium problem falan mı var, tam okuyamadım işyerim malum, kötü birşeyi yok değil mi?

hoşgeldin ve hayırlı olsun bebegin bende diş problemi yaşıyorum karanfillermi karabiber mi ne kadar geçici çözüm varsa yaptım ve bu haftamıza geldik ama 20lik dişde devreye girince bu hafta sonu dişçiye gidicem sanada çok geçmiş olsun

meloş, canım

gündüz bi ara girdim, lithium problem falan mı var, tam okuyamadım işyerim malum, kötü birşeyi yok değil mi?

liberty canım suyu azalmış allahım herkesin yardımcısı olsun morali bozuktu canım
hiç bişey olmayacak allahın izniyle...ben inanıyorum

görmedim tatlım çok özür bugün daha iyiyim çok saol
yorma kendini canım benim

önemli değil canım iyi olmana sevindim gece kızdım eşime neymiş de kullandığım yağların kokusundan hoşlanmıyormuş beyefendi:18: ben de ceza olarak sabah kahvaltı hazırlığından tut dipli köşeli temizliğe yardım ettirttim oh olsun gerçi üstün körü yapmak istedi ama başında talimat verdim

liberty canım suyu azalmış allahım herkesin yardımcısı olsun morali bozuktu canım
hiç bişey olmayacak allahın izniyle...ben inanıyorum

he işte liberty, nasıl anlamış, birşey mi olmuş? su azalması içilen suyla mı alakalı? du en iyisimi nette araştiriiim, takarım kafama sonra :S

geçmiş olsun dünürüm antakya yaramadımı yoksa sana:)

saol hayatım da benimkisi hamilelikten dolayı batar. sizinkilerde batabilir dikkat edin.son aylara doğru.
valla yaramadı şu açıdan alerji olduk.çocuğun gözleri şişti kaşınıyo aksırık tıksırık amaaan antakya havası işte.

sen naapaıyosun dünür damat nasıl iyisiniz inşallah

iiii yapmışsın canım oh olsunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…