2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çoook sevindim inşallah 2.sonuçlarda çok güzel çıkar

geçmiş olsun canım hiçbirşeyi takma kafana

aman canım dikkat et geçmiş olsun

hoşgeldin derya nasılsın

iyiyim canım sadece yorgunum biraz eşimi çalıştırdım dipli köşeli temizlik yemek falan derken yoruldum şimdi işe gitti kafamı dinleyim bu arada size bi bakayım dedim sen nasılsın

kızlar tekrardan selam

güne gitim briaz kafam dağıldı güldüm göbek attımm eğlendimm gedim

ama eve geldim sabah ki dr krizim devam etmekte kafam çok karışık neyim ne deilim ne kadarlık hamileyim bebeğim ne durumda ben ne durumdayım herşey havada bnm için ağlamamı durduramıorum yasini bekliorum gelsin bi yeöeğini yesin dr araştıralım bnm dr umdan can havli ile kurtulan bir arkadaş hospitalıuma gidior egörünüşü erdem kadar ihtişamlı deil ama drumdan memnunum dedi

diğer can havli ile kaçan arkadaşım ise medicanaya başladı bugün ama bnm eşim o medicanaya yollamıor beni anneannesi ordavefat etti giremem oraya dior hak veriorum bende üvey babamı kaybettiğim hastaneye giremem önünden geçerken bile kafamı çeviriorum aklıma koridorlarındaki hali ve halim gelior hep eşimde aynı şeyi düşündüğü için kafadan orayıda eledik

bnm tek derdim yazın ben apt da yalnız kalıcam yani allah korusun acil bişi olsa eşim 1 saatten önce evve gelemez yakın olsunki ben hemen gidebileyim istiorum bizim burda taxi durağıda yok yani bnm tek başıma 4 kat inip yola kadar yürüyüp taxi bulacak gücü bulduktan sonra 5 dk içinde hastaneye varmam lazım tek takıntım bu

drunla ilgili durumu okudum meliscim kızlara soralım drlarından memnun olan ve ssenin bulunduğun semte yakın olan bir yer yok mu acaba

iyiyim canım sadece yorgunum biraz eşimi çalıştırdım dipli köşeli temizlik yemek falan derken yoruldum şimdi işe gitti kafamı dinleyim bu arada size bi bakayım dedim sen nasılsın
bende iyiyim canım bugün komşularım gelmişti hayırlı olsuna ilk kez geldilerde taşındığımdan beri onları gönderdim yoruldum dinleniyorum.çalışsın eşin hep bizmi çalışıcaz

canım acilen değiştir o dr u nasıl dr bu yaa hastamıdır nedir

Son düzenleme:

[QUOTE
çalıştırdım zaten sabah kahvaltısını hazırlatmakla başladım ilk .sonra işe gidene kadar yardım etti 1.5gün evde zaten yapsın değil mi ama bu arada komşularının gelmesine sevindim iyi oldu senin için nasıl kafana göre biri var mı?[/QUOTE]

oh oh iyi çalışmış maşallah canım yaşları 45 50 arası hoş sohbetliler sevdim yani birde oğluşuma patik örmüş beni kalbimden vurdular

Son düzenleme:
ay özgeee çok sevindim komşşularının gelmesine bnm gün arkadaşlarımın içindede 60 65 e kadar gidenler var çok eğlenioruz ama önemli olan yaş deil kafa

off üzülme canım ya ağlama ama bak sahilimizi de üzüyosun şimdi boş yere Allahın izniyle çok güzel sapasağlam bi kızın olucak inşallah korkakanneden bi haber var mı bugün gitmiş mi başka bi doktora yani diyorum ki akşam ki doktor abartmış olabilir mi ki durumu:44: sanmıyorum sizin doktor bu kadar bilinçsizce davransın...

medipol uzak mı canım:44:

Merhaba ben Ayşegül, benim doktorum da sadece elevit ve demir hapı verdi. En az haftada 1 kez balık yemelisin dedi. Fazlası için yapılmış bir araştırma yokmuş. Protein ağırlıklı beslen günde 4 tane ceviz ve 1 bardak süt dedi. Bu kadar :87:

Başta standart testlerden geçtik. Bir de ikili test istedi. Onun sonucu 1600 de 1 di yanılmıyorsam. İyi çıkınca ne 3 lü ne 4 lü ne de ayrıntılı ultrason istedi. Artık ayda bir gidiyoruz. En az yarım saat ultrasonda ayrıntılı olarak bakıyor.

Diğerleriyle kıyaslayınca az test yapıyor, az ilaç desteği veriyor ama yine de bana güven veriyor doktorum, seninki de daha çok tavırla alakalı olabilir belki. Aksine ıvır zıvır testleri çok istememesi bence daha iyi. Özel Göztepe'ye gidiyorum bu arada, 17+1, kız bekliyoruz

Çok üzülme, bebeğe iyi enerji vermen her şeyden mühim bence

ya bugün gitmiş medicana ya işte bebek gelişimi bizim dr un dediğinden alakasızmış oda şaşırmış neden böle önemli bir dönemde multivitamin kalsiyum falan vermediğine hemen başlatmış resmen ucuz kurtulmuşum dior esra
medipol uzak mı canım:44:

medipole nasıl gidilir bilmiırum ters ama araştırıcam orayıda sen ne yapacaksın hastane işini

internette medipolü arattırıorumda herkes ücretlerin yüksekliğinden gereksiz pahalılığından ve gereksiz tetkiklerden şikayetçi ufff bnmbir arakdaşım da orda doğum yaptı dr unu çok seviordu dr uda aile dostlarıydı galiba testlerini dışarda yaptırtmış hep dr boşa burda yaptırma demiş uff

acaba sana aracı olmazmı arkadaşın :26::26:

bazı drlar böyle işte ne güzel benimki de herşeyi yaptırttıyor diye kızmaya başladım ayrıntılı ultrasona 150 dedi 50 ye yapan yerlerde var burda. ben de gidip konuşayım açık açık diyorum gerekirse fiyatı indirsin biraz bi taraftan da nasıl söyleyeim diyorum söylemesem de içim rahat etmeyecek kafam baya karışık yaniii

kaçamak yapıcam ya perşembe medipole mi gitsem diyorum araştırdım biraz leyla altuntaşı iyi diyolar.. karar veremedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…