canım çoook sevindim inşallah 2.sonuçlarda çok güzel çıkar
geçmiş olsun canım hiçbirşeyi takma kafana
aman canım dikkat et geçmiş olsun
hoşgeldin derya nasılsın
kızlar tekrardan selam
güne gitim briaz kafam dağıldı güldüm göbek attımm eğlendimm gedim
ama eve geldim sabah ki dr krizim devam etmekte kafam çok karışık neyim ne deilim ne kadarlık hamileyim bebeğim ne durumda ben ne durumdayım herşey havada bnm için ağlamamı durduramıorum yasini bekliorum gelsin bi yeöeğini yesin dr araştıralım bnm dr umdan can havli ile kurtulan bir arkadaş hospitalıuma gidior egörünüşü erdem kadar ihtişamlı deil ama drumdan memnunum dedi
diğer can havli ile kaçan arkadaşım ise medicanaya başladı bugün ama bnm eşim o medicanaya yollamıor beni anneannesi ordavefat etti giremem oraya dior hak veriorum bende üvey babamı kaybettiğim hastaneye giremem önünden geçerken bile kafamı çeviriorum aklıma koridorlarındaki hali ve halim gelior hep eşimde aynı şeyi düşündüğü için kafadan orayıda eledik
bnm tek derdim yazın ben apt da yalnız kalıcam yani allah korusun acil bişi olsa eşim 1 saatten önce evve gelemez yakın olsunki ben hemen gidebileyim istiorum bizim burda taxi durağıda yok yani bnm tek başıma 4 kat inip yola kadar yürüyüp taxi bulacak gücü bulduktan sonra 5 dk içinde hastaneye varmam lazım tek takıntım bu
bende iyiyim canım bugün komşularım gelmişti hayırlı olsuna ilk kez geldilerde taşındığımdan beri onları gönderdim yoruldum dinleniyorum.çalışsın eşin hep bizmi çalışıcaziyiyim canım sadece yorgunum biraz eşimi çalıştırdım dipli köşeli temizlik yemek falan derken yoruldum şimdi işe gitti kafamı dinleyim bu arada size bi bakayım dedim sen nasılsın
kızlar tekrardan selam
ama eve geldim sabah ki dr krizim devam etmekte kafam çok karışık neyim ne deilim ne kadarlık hamileyim bebeğim ne durumda ben ne durumdayım herşey havada bnm için ağlamamı durduramıorum yasini bekliorum gelsin bi yeöeğini yesin dr araştıralım bnm dr umdan can havli ile kurtulan bir arkadaş hospitalıuma gidior egörünüşü erdem kadar ihtişamlı deil ama drumdan memnunum dedi
diğer can havli ile kaçan arkadaşım ise medicanaya başladı bugün ama bnm eşim o medicanaya yollamıor beni anneannesi ordavefat etti giremem oraya dior hak veriorum bende üvey babamı kaybettiğim hastaneye giremem önünden geçerken bile kafamı çeviriorum aklıma koridorlarındaki hali ve halim gelior hep eşimde aynı şeyi düşündüğü için kafadan orayıda eledik
bnm tek derdim yazın ben apt da yalnız kalıcam yani allah korusun acil bişi olsa eşim 1 saatten önce evve gelemez yakın olsunki ben hemen gidebileyim istiorum bizim burda taxi durağıda yok yani bnm tek başıma 4 kat inip yola kadar yürüyüp taxi bulacak gücü bulduktan sonra 5 dk içinde hastaneye varmam lazım tek takıntım bu
bende iyiyim canım bugün komşularım gelmişti hayırlı olsuna ilk kez geldilerde taşındığımdan beri onları gönderdim yoruldum dinleniyorum.çalışsın eşin hep bizmi çalışıcaz
çalıştırdım zaten sabah kahvaltısını hazırlatmakla başladım ilk .sonra işe gidene kadar yardım etti 1.5gün evde zaten yapsın değil mi amabu arada komşularının gelmesine sevindim iyi oldu senin için nasıl kafana göre biri var mı?
oh oh iyi çalışmış maşallahcanım yaşları 45 50 arası hoş sohbetliler sevdim yani birde oğluşuma patik örmüş beni kalbimden vurdular
öylemi. gerçekten güzel bir davranış ne güzel
yok inci yaaa bi kan hapı birde elevit vermişti daha yeni hamileyken malum ben hiçbişi içemedim her gittiğimde söledim kanla ilgili problemimde olmasına rağmen ama hiç bişi yapmadı son gittiimde hiçbişi yemediğimi bilior içmediğimi bilior yediklerimin içtiklerimin listesini verdim yine umursamadı balık hapını damladan duydumda yazdırdım düşün ben ısrar etmesem onu bile yazmıordu
ha şöle olsa ben haftada 1 2 balık yesem hergün süt içsem ceviz yesem meyve yesem bana bişi vermesinde bunların hiçbirini yapamazken bunları vermemesi sinirlerimi bozuor
eşimle aramda kan uyuşmazlığı var bunun bir testi varmış
afp diorlar yani biz dünyadan bihaber yaşıoruz bu kadının aklına uyarsak meğersem 4. ayda bebeğin kemikleri oluşuormış omiriliğindeki aralıklar doluormuş iyi beslenen birine bile kalsiyum verilebilirmiş kan ile ilgili geç kalınmış olabilirmiş eee ben 5 aylık hamileyim neredeyse kadına bunu bile anlatamadım bir türlü ikna edemedim yani hatırlasana 2 li testin bile son 2 gününe yetişmişim ama ona göre ben 2liye erken gitmiştim ya bugün güne gittim çok eğlendim ama eve geldim başladım yine ağlamaya sinirlerim çok bozuldu
kızlar tekrardan selam
öylemi. gerçekten güzel bir davranış ne güzel
evet canım ya çok mutlu oldum
yok inci yaaa bi kan hapı birde elevit vermişti daha yeni hamileyken malum ben hiçbişi içemedim her gittiğimde söledim kanla ilgili problemimde olmasına rağmen ama hiç bişi yapmadı son gittiimde hiçbişi yemediğimi bilior içmediğimi bilior yediklerimin içtiklerimin listesini verdim yine umursamadı balık hapını damladan duydumda yazdırdım düşün ben ısrar etmesem onu bile yazmıordu
ha şöle olsa ben haftada 1 2 balık yesem hergün süt içsem ceviz yesem meyve yesem bana bişi vermesinde bunların hiçbirini yapamazken bunları vermemesi sinirlerimi bozuor
eşimle aramda kan uyuşmazlığı var bunun bir testi varmış
afp diorlar yani biz dünyadan bihaber yaşıoruz bu kadının aklına uyarsak meğersem 4. ayda bebeğin kemikleri oluşuormış omiriliğindeki aralıklar doluormuş iyi beslenen birine bile kalsiyum verilebilirmiş kan ile ilgili geç kalınmış olabilirmiş eee ben 5 aylık hamileyim neredeyse kadına bunu bile anlatamadım bir türlü ikna edemedim yani hatırlasana 2 li testin bile son 2 gününe yetişmişim ama ona göre ben 2liye erken gitmiştim ya bugün güne gittim çok eğlendim ama eve geldim başladım yine ağlamaya sinirlerim çok bozuldu
evet canım bunu bugün 1 kez daha anladım inşallah sık sık gelirler artıkay özgeee çok sevindim komşşularının gelmesine bnm gün arkadaşlarımın içindede 60 65 e kadar gidenler var çok eğlenioruz ama önemli olan yaş deil kafa
ya bugün gitmiş medicana ya işte bebek gelişimi bizim dr un dediğinden alakasızmış oda şaşırmış neden böle önemli bir dönemde multivitamin kalsiyum falan vermediğine hemen başlatmış resmen ucuz kurtulmuşum dior esraoff üzülme canım ya ağlama ama bak sahilimizi de üzüyosun şimdi boş yereAllahın izniyle çok güzel sapasağlam bi kızın olucak inşallah korkakanneden bi haber var mı bugün gitmiş mi başka bi doktora yani diyorum ki akşam ki doktor abartmış olabilir mi ki durumu:44: sanmıyorum sizin doktor bu kadar bilinçsizce davransın...
medipol uzak mı canım:44:
kızlar ya kimin doktoru millet vekili adayıydı hatırlayamadım inşallah seçilememiştir
internette medipolü arattırıorumda herkes ücretlerin yüksekliğinden gereksiz pahalılığından ve gereksiz tetkiklerden şikayetçi ufff bnmbir arakdaşım da orda doğum yaptı dr unu çok seviordu dr uda aile dostlarıydı galiba testlerini dışarda yaptırtmış hep dr boşa burda yaptırma demiş uff
internette medipolü arattırıorumda herkes ücretlerin yüksekliğinden gereksiz pahalılığından ve gereksiz tetkiklerden şikayetçi ufff bnmbir arakdaşım da orda doğum yaptı dr unu çok seviordu dr uda aile dostlarıydı galiba testlerini dışarda yaptırtmış hep dr boşa burda yaptırma demiş uff
ya bugün gitmiş medicana ya işte bebek gelişimi bizim dr un dediğinden alakasızmış oda şaşırmış neden böle önemli bir dönemde multivitamin kalsiyum falan vermediğine hemen başlatmış resmen ucuz kurtulmuşum dior esra
medipole nasıl gidilir bilmiırum ters ama araştırıcam orayıda sen ne yapacaksın hastane işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?