canım çok sevindim
magnezyumu neden hergün alma dedi canım
bilmiyorum diğerlerini düzenli kullan ama magnezyumu hergün içmene gerek yok dedi..Belki şikayetim yok dedim diyedir ağrın falan oluyor mu dedi yok dedim gayet iyiyim arada belim ağrıyo ama olur o kadar beni rahatsız etmiyor dedim.Belki o yüzden öyle demiştir.
damlacım çok güzel haberlerle gelmişsiniyi akşamlar güzeller güzeli annişler ve dünya tatlısı kuzularımmmm
ancak girebildim doktordan sonra annemle dolaştık birazcık
öncelikle Elmacım sabah okursan geçmişi diye yazıyorum okumazsan yarın yine yazarım.Gülfem hanımla bugün buzları erittik epey bi muhabbet ettik oğlana ne isim koyucaksın bile dedi düşün artık haha
bugün doktoruma ısınmaya başladım bi dahaki ay sarılmayı planlıyorum
dün dermotologun verdiği ilaçları gösterdim kullanabilirsin hiçbir sakınca yok dedi bugün ilaçlarımı aldım ve başladım 5 günlük bi tedavi olacak insallah bezelerde geçer ve kbb ye gerek kalmaz.
Neyse 4 lü test ve kan uyuşmazlığını değerlendirdik herşey çok iyi dedi. Kullandığım ilaçların üzerinden geçtik hepsine devam et magnezyumu hergün alma dedi.Zaten hergün içmiyorum kabız oldukça ya da eklem ağrım olduğunda alıyorum. 3 hafta sonra 2.düzey için randevu alalım Utku beyden dedi tamam dedim, bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi ohooo dedim 3-4 haftadır bariz hissediyorum bu hafta ayaklarını yakalamaya başladım güldü çook iyi dedi
sonra ultrasona geçtik oğlum maşallah ekrana sığmadı tabi parça parça inceledik bi ara ağzını açıp kapattı sonra parmağını ağzına götürdü gördün mü dedi doktor bak bi daha incele dedi geri aldı tekrar izletti ağlıycaktım..Minicik burnu var dedi aha dedim babasına benzemiş benimki büyükbi ara yüzünü bize döndü o ara çıktı aldı usg den.neyse senin ufaklık önden bi gidiyodu dedi evet dedim 1 haftaya yakın önden gidiyodu evet dedi o zaman senin 2.düzeyi 2 hafta sonra yapalım iyi beslemişsin dedi 327 gram olmuş boyunu sormayı unuttum o da söylemedi. tansiyonuma bakıldı normal veeeeee tartıldım sıkı durun 57.700 cıktım yani toplamda 3 kilo 700 gram almışım bunun 2 kilo 700 gramı son 3 hafta içinde olmuş hehe doktora söyledim çok iyi dedi bundan sonra daha hızlı ve cok kilo alacaksın endişelenme kilon çok çok iyi maşallah dedi. Bu arada hastanede her gören erkek mi diye sordu karnım o kadar bariz erkek göbeği oldu ki aksi imkansız zaten..Oğlum içerden bile ben erkeğim diye ilan ediyo herkese
normalde 260 liraymış 2.düzey ama Gülfem hanım yönlendirdiği için 200 liraya bakılacakmış.Bu arada ssk m başlamış çok sevindim artık bende sgk lıyım..
Hastanenin satışını sordum doktora evet dedi satıldı.Fiyatlar nolcak dedim inan bizde bilmiyoruz maaşlarımızı bile bilmiyoruz ama acıbademle yapılan anlaşmada sgk geçicek diye anlaşmışlar o yüzden çok pahalı olmaz endişelenme dedi.Bi dahaki kontrolunde kesinleşmiş olur bilgi veririm sana dedi.
Aklıma gelenler bunlar uzun uzun yazdım kusura bakmayın.
damlaaamavi boncuksuz yazma kuzum bunları maşallahh orkanımaaa bee dana kadannn olmuşşşş
bizde yarın 4 boyutlu usg ye gircez kızımı görcem inşallahh
annemle gezdim dedin ne aldınız saklama rahat durmamışsınızdır siz ana kız
ıyı aksamlar kıazlra nasılsınz mınık mucızelerınz nasıl??
ben de kullanmasammı kiiiiii
ben de kullanmasammı kiiiiii
hoşgeldin canım biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın
sen kullan meloşum senin ağrın oluyor sana iyi gelir benim gereksiz diye hergün kullanmana gerek yok dedi.Ces te kullanıyor bildiğim kadarıyla hergün alıyor o da.
maşallah orkanımızaiyi akşamlar güzeller güzeli annişler ve dünya tatlısı kuzularımmmm
ancak girebildim doktordan sonra annemle dolaştık birazcık
öncelikle Elmacım sabah okursan geçmişi diye yazıyorum okumazsan yarın yine yazarım.Gülfem hanımla bugün buzları erittik epey bi muhabbet ettik oğlana ne isim koyucaksın bile dedi düşün artık haha
bugün doktoruma ısınmaya başladım bi dahaki ay sarılmayı planlıyorum
dün dermotologun verdiği ilaçları gösterdim kullanabilirsin hiçbir sakınca yok dedi bugün ilaçlarımı aldım ve başladım 5 günlük bi tedavi olacak insallah bezelerde geçer ve kbb ye gerek kalmaz.
Neyse 4 lü test ve kan uyuşmazlığını değerlendirdik herşey çok iyi dedi. Kullandığım ilaçların üzerinden geçtik hepsine devam et magnezyumu hergün alma dedi.Zaten hergün içmiyorum kabız oldukça ya da eklem ağrım olduğunda alıyorum. 3 hafta sonra 2.düzey için randevu alalım Utku beyden dedi tamam dedim, bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi ohooo dedim 3-4 haftadır bariz hissediyorum bu hafta ayaklarını yakalamaya başladım güldü çook iyi dedi
sonra ultrasona geçtik oğlum maşallah ekrana sığmadı tabi parça parça inceledik bi ara ağzını açıp kapattı sonra parmağını ağzına götürdü gördün mü dedi doktor bak bi daha incele dedi geri aldı tekrar izletti ağlıycaktım..Minicik burnu var dedi aha dedim babasına benzemiş benimki büyükbi ara yüzünü bize döndü o ara çıktı aldı usg den.neyse senin ufaklık önden bi gidiyodu dedi evet dedim 1 haftaya yakın önden gidiyodu evet dedi o zaman senin 2.düzeyi 2 hafta sonra yapalım iyi beslemişsin dedi 327 gram olmuş boyunu sormayı unuttum o da söylemedi. tansiyonuma bakıldı normal veeeeee tartıldım sıkı durun 57.700 cıktım yani toplamda 3 kilo 700 gram almışım bunun 2 kilo 700 gramı son 3 hafta içinde olmuş hehe doktora söyledim çok iyi dedi bundan sonra daha hızlı ve cok kilo alacaksın endişelenme kilon çok çok iyi maşallah dedi. Bu arada hastanede her gören erkek mi diye sordu karnım o kadar bariz erkek göbeği oldu ki aksi imkansız zaten..Oğlum içerden bile ben erkeğim diye ilan ediyo herkese
normalde 260 liraymış 2.düzey ama Gülfem hanım yönlendirdiği için 200 liraya bakılacakmış.Bu arada ssk m başlamış çok sevindim artık bende sgk lıyım..
Hastanenin satışını sordum doktora evet dedi satıldı.Fiyatlar nolcak dedim inan bizde bilmiyoruz maaşlarımızı bile bilmiyoruz ama acıbademle yapılan anlaşmada sgk geçicek diye anlaşmışlar o yüzden çok pahalı olmaz endişelenme dedi.Bi dahaki kontrolunde kesinleşmiş olur bilgi veririm sana dedi.
Aklıma gelenler bunlar uzun uzun yazdım kusura bakmayın.
iyiyiz canım sen nasılsınıyı aksamlar kıazlra nasılsınz mınık mucızelerınz nasıl??
ya 9:30 oldu saat bu akşam hala açızz:26::26:
çok iyi olurdu gerçekten ama kociş gelmek üzere
sen kullan meloşum senin ağrın oluyor sana iyi gelir benim gereksiz diye hergün kullanmana gerek yok dedi.Ces te kullanıyor bildiğim kadarıyla hergün alıyor o da.
valla gördüğüm kadarıyla aynı babasına benziyo koca kafalı,koca göbekli minik burunluküçük danam beniimmm
eee üüüü keeem küüümmmyok ya fazla bişi almadık 2 tane oyuncak aldık (ilk oyuncakları bu arada) emzik aldık (hem silikon aldım hem kauçuk bakalım hangisini alırsa) aldığımız mağaza bize şapka ve eldiven hediye etti. yeğenime bişiler aldık yaa kız cicileri bambaşka delirdim görünce bende Göksuya alıyorum içimde kalmasın diye..
senin randevun kaçta yarın ayyy çokk heyecanlıyımmm gülşene gidicen di mi 4 boyutlu için?
maşallah orkanımızadoktorla anlaşabilmenize çok sevindim yoksa tekrar arayışlara girecektiniz
iyiyiz canım sen nasılsın
başka zaman inşallah
yahu seninle damla bir mi sen ağrı çekiorsun çözüm bulalım dioruz sen ilacı bıraksammı diorsun meloşş senilacını kullan aynı andada başka dr mu kendi dr unmu olcak artık onu ayarla yoksa çekicen bu acıyı
tesekkur ederım canım bızde ıyıız paşamla......
hımmmm içime kurt düştü ben sorayım en iyisiiiiiiiii
karanfilcim ne olur kız şu profil resmini değiştir.her gördüğümde canım çekiyo ya...
kızlar esının dogum gununde plaket yaptıran kımdı yaaa unutmuusm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?