2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim
magnezyumu neden hergün alma dedi canım

bilmiyorum diğerlerini düzenli kullan ama magnezyumu hergün içmene gerek yok dedi..Belki şikayetim yok dedim diyedir ağrın falan oluyor mu dedi yok dedim gayet iyiyim arada belim ağrıyo ama olur o kadar beni rahatsız etmiyor dedim.Belki o yüzden öyle demiştir.

ben de kullanmasammı kiiiiii

damlacım çok güzel haberlerle gelmişsin orkuna. kilo alımın da çok güzel umarım egzamalarında çabucak geçer geçmiş olsun...

valla gördüğüm kadarıyla aynı babasına benziyo koca kafalı,koca göbekli minik burunlu küçük danam beniimmm

eee üüüü keeem küüümmm yok ya fazla bişi almadık 2 tane oyuncak aldık (ilk oyuncakları bu arada) emzik aldık (hem silikon aldım hem kauçuk bakalım hangisini alırsa) aldığımız mağaza bize şapka ve eldiven hediye etti. yeğenime bişiler aldık yaa kız cicileri bambaşka delirdim görünce bende Göksuya alıyorum içimde kalmasın diye..

senin randevun kaçta yarın ayyy çokk heyecanlıyımmm gülşene gidicen di mi 4 boyutlu için?

maşallah orkanımıza doktorla anlaşabilmenize çok sevindim yoksa tekrar arayışlara girecektiniz
ıyı aksamlar kıazlra nasılsınz mınık mucızelerınz nasıl??
iyiyiz canım sen nasılsın
ya 9:30 oldu saat bu akşam hala açızz:26::26:
çok iyi olurdu gerçekten ama kociş gelmek üzere

başka zaman inşallah

yarın 11:40 ta da gülşene 11:40 da girilmez gerçi son randevusuyum yarın erken çıkcakmış bakalım kaçta olcak gülşene gidicem evet cd de vercek inşallah heyecan dorukta:18:

tamammmmmmmmmmmmmmmm
ya bi deneyelim dedik yahuuuuuuu
yarın bakıcaz artık çaresineeee
ama iyiyim şu an anlaşma yaptık oğlumla poziyon değitirecekmiş....
bu arada dönmelerini hissediyorummmm

hımmmm içime kurt düştü ben sorayım en iyisiiiiiiiii

ara sor için rahat etsin ama kurt düşücek bişi yok sonuçta bunu hamilelere veriyolar magnezyum eksikliği iyi değil herkesin bünyesi farklı bitanem senin sancın olduğuna göre alman gerekiyor.Ben domuz gibiyim göbeğim olmasa (bide oğlumun tekmeleri) hamileliği unutucam..o yüzden hergün almamı gereksiz bulmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…