ah yavrum benim arıyormu annesini kıyamam ben ona
eşimin doğumgününde aLLAHIN İZNİYLE oğlum kucağımda olacak ama evlilik yıldönümümüzde 7 aylık hamile olacağımmm allahım izin ederse
kızlar ben uzanıcam ok. kburgam batıyo oturmaktan.hadi öptüm iyi geceler
canım şu lınkı tekrar atarmısınn
ılk 2gun anne anne dedı ama sımdı cok ıyı benım pesımden ayrılmıyoo okadr akıllıkı ablası daha 2bucuk yasaında .....yaaa ewımz neselendı resmn muthıs bıseyyy cocuklu eww
benim doğum günümle evlilik yıldönümümüz arka arkaya 24 ekim evilik yıldönümü 25 ekim doğum günüm. Oğluşumuzla kutlarız Allahın izniyle bu yıl ayy ne güzel yaa
aslında biz benim doğumgünümde nikah yaptık temmuzda evlendik...yani 6 ay nikahlı ama ayrı yaşadık...çok komik dimi...sırf doğumgünüm nikah tarihimiz olsun diye
aslında biz benim doğumgünümde nikah yaptık temmuzda evlendik...yani 6 ay nikahlı ama ayrı yaşadık...çok komik dimi...sırf doğumgünüm nikah tarihimiz olsun diye
benim doğum günümle evlilik yıldönümümüz arka arkaya 24 ekim evilik yıldönümü 25 ekim doğum günüm. Oğluşumuzla kutlarız Allahın izniyle bu yıl ayy ne güzel yaa
ay maşallah onaçocuklu ev başkadır
ooo damlacıgım senınkıde ıstesen oyle denk gelmz hıc ara wermeden 2gun kutlama yapınnn
haha sorma eşim 24ü gece 12 de hediye vericem tek hediyeyle yırtıcam diye düşündü nikah gününü alırken ama yemezlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?