2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eşimin doğumgününde aLLAHIN İZNİYLE oğlum kucağımda olacak ama evlilik yıldönümümüzde 7 aylık hamile olacağımmm allahım izin ederse

eşimin doğumgününde aLLAHIN İZNİYLE oğlum kucağımda olacak ama evlilik yıldönümümüzde 7 aylık hamile olacağımmm allahım izin ederse

ayyy super melosumm ya oglusunla kutlarsınz babasnn dogum gununu..:)ewlılk yılk donumumuzde dogum gununden 1ay sonra hersey pespese yaaa

aslında biz benim doğumgünümde nikah yaptık temmuzda evlendik...yani 6 ay nikahlı ama ayrı yaşadık...çok komik dimi...sırf doğumgünüm nikah tarihimiz olsun diye

benim doğum günümle evlilik yıldönümümüz arka arkaya 24 ekim evilik yıldönümü 25 ekim doğum günüm. Oğluşumuzla kutlarız Allahın izniyle bu yıl ayy ne güzel yaa

aslında biz benim doğumgünümde nikah yaptık temmuzda evlendik...yani 6 ay nikahlı ama ayrı yaşadık...çok komik dimi...sırf doğumgünüm nikah tarihimiz olsun diye

ey aşk nelere kaaadirsin dicem ama doğum gününe denk getirmekle alakası olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…