2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yarın 11:40 ta da gülşene 11:40 da girilmez gerçi son randevusuyum yarın erken çıkcakmış bakalım kaçta olcak gülşene gidicem evet cd de vercek inşallah heyecan dorukta:18:

ay aman minik kuzumuzu mu göreceksin ay heyecan yaptımmmmmmm

hımmmm yarın dr gidebiliriz sorarım olmazsa canım benim

tamammmmmmmmmmmmmmmm
ya bi deneyelim dedik yahuuuuuuu
yarın bakıcaz artık çaresineeee
ama iyiyim şu an anlaşma yaptık oğlumla poziyon değitirecekmiş....
bu arada dönmelerini hissediyorummmm
annaammm ne güzelll aferin onaaaa dönsn dursunnn
kızlar esının dogum gununde plaket yaptıran kımdı yaaa unutmuusm

perle inciii yanii

anaammmm inci hocaaa hastaaaa garibim mete bitti şmdi

ya bana dr m kan ılacı dısında bısey wermedı magnezyum ws neden kı acaba:44:

benim magnezyum hikayem çok önceye dayanıyor canım kabızlık yüzünden vermişti doktorum rahatsızlık yaşadıkça iç demişti hergün kullanmıyorum duruma göre alıyorum eklem ağrılarına falan çok iyi geliyo rahatsızlığın oluyorsa doktora söylediğinde yazıyor zaten. ben de kan ilacı almıyorum mesela herkesin bünyesine göre veriliyor ilaçlar..Ben demir ilacı,multivitamin ve omega 3 içiyorum düzenli olarak.

yarın 11:40 ta da gülşene 11:40 da girilmez gerçi son randevusuyum yarın erken çıkcakmış bakalım kaçta olcak gülşene gidicem evet cd de vercek inşallah heyecan dorukta:18:

ayyy çok heyecanlı yaa ben nasıl dayanıcam 2 hafta..Fotosunu da çeksin öyle sarı haliyle baktığı zaman bizde görelim kime benziyor Sahilim..Hamileliğin başından beri bunu bekliyorum heryerini görebilmek harika olacak inşallahh bi yere gitme yarın doktordan sonra çatlarım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…