evet tatlım yaaaaaahiç unutulmayacak birgün işte meloşş aynı şehirdemiydiniz peki?
ey aşk nelere kaaadirsin dicem ama doğum gününe denk getirmekle alakası olmıcak
yeme zaten canımm hem esınde yapmaz senın gıbı bulmus guzl anneyı her gece hedıye werır
hemde nasıl canım...hele esım oyle guzel ılgılenıyokıı yaa super baba olacak benım kocısımm
teşekkür ederimmmmm canımm
evet tatlım yaaaaaa
yılmaz eve bırakırdı beni ayrılmak zor geliyor böyle derdiii
bizde tarihler çok önemli mesela biz 10 nisanda çıkmaya başladık her ayın 10 unda tek gül yollar bana....hiç unutmaz
inşallah canım ya kendi çocuğu dahada tatlı gelir
evet tatlım yaaaaaa
yılmaz eve bırakırdı beni ayrılmak zor geliyor böyle derdiii
bizde tarihler çok önemli mesela biz 10 nisanda çıkmaya başladık her ayın 10 unda tek gül yollar bana....hiç unutmaz
rıca edrım cnmm gordum facede resımlerını hossun yanı
osman ezilecekti mutlu aiile tablosu hep böyle olsalar
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere:80::80::80:
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere:80::80::80:
hımm evde 2 günlük taze bi gül var desene..Nice uzun yıllarınız olsun Meloşum oğluşunuzla beraber inşallah..Ne güzel aferin yılmaz enişteme Allahım nazarlardan korusun
teşekkür ederim canım ama sen hangisisin ben daha inceleyemedim bugün bikaç arkadaş eklemiş burdan ama kim kimdir bilmiyorum
Herkese iyi aksamlar,
Biz bugun 19+5 olduk.Ve bugun gec de olsa KIZIMIZ olacagini ogrendik:))Bebisimiz 25,5 cm.380 gr.Dr. en az 3,5 kilo olur dedi.Insallah dogarken annesini fazla zorlamaz
Ayrica son 1 haftadir duzenli olarak hareketlerini hissediyorum.cok guzel bir duygu.bugun artik cinsiyetini de ogrenince hamilelikte benim icin cok daha degisik,cok guzel bir donem basladi..Bu arada burdaki okudugum tecrubelerden yararlanarak ultrasona girmeden cikolata yedim,bebegim kipir kipirdi.boylece cinsiyetini de kolayca gorebildik.
Herkese iyi aksamlar,
Biz bugun 19+5 olduk.Ve bugun gec de olsa KIZIMIZ olacagini ogrendik:))Bebisimiz 25,5 cm.380 gr.Dr. en az 3,5 kilo olur dedi.Insallah dogarken annesini fazla zorlamaz
Ayrica son 1 haftadir duzenli olarak hareketlerini hissediyorum.cok guzel bir duygu.bugun artik cinsiyetini de ogrenince hamilelikte benim icin cok daha degisik,cok guzel bir donem basladi..Bu arada burdaki okudugum tecrubelerden yararlanarak ultrasona girmeden cikolata yedim,bebegim kipir kipirdi.boylece cinsiyetini de kolayca gorebildik.
meloşşşş bizimde 16 nisannnn sen demesen ben unutmuştummm :78:
anaammmmmmm alii coştuu manyadıı yaaa yuhanziiiiii
ne güzel maşallah kızımıza
aaaa ne güzel
manyak aliiiiiiiii kürkçü dükkanına dönmeye çalışıyor manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?