2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım ama sen hangisisin ben daha inceleyemedim bugün bikaç arkadaş eklemiş burdan ama kim kimdir bilmiyorum [/QUOTE]

aynenn bugün beide ekleyenler olmuşş ama kim kim bende bilmiorumm.. yazamadım ya öyle bir geçer zamanki izliyorumm.. Bu ali kapraan beni öldüreceekkk! oh caroline de geldii...
neysse nassınız bakemmmm..

facedeki muhabbeti kaçırıon meloş bundan sonra salı geceleri duvarımda bekleriz aliğğğğğğyeee sövüoruz

Dün kontrol için doktorumuza gittik.
Baktı.baktı.baktı...
Sorularım üzerine bana çemkirdi.
Yine baktı baktı baktı.
Bu arada oğlunuz olacak dedi.
Emin misiniz? bütün hurafeler kızımız olacağını gösteriyor demem üzerine sizin anlayacağınızı şekilde bir pozisyon yakalayayım da görün dedi...
Yaklaşık 10 dakika pozisyon aradık.Ama Bebeğim bacak bacak üstüne attığı için bir türlü göremedik.
Doktor ilk söylediğinde kendinden emin bir şekilde erkek demişti...
Fakat bize pipiyi gösteremeyince bebeğimin cinsiyeti %80 erkeğe döndü :18:
Ay şimdi ne olacak? Kız mı erkek mi? Herkes sorup duruyor cinsiyet ne diye...Burada herkes öğrenmiş.
Ay ben ne talihsizim.:2:

maşallah canım çok sevindim koca adam olmuş valla

geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum benimde aynı senin gibi öncedende vardı gaviskon ve rennie azda olsa fayda etti bana ama doktorunun verdiği ilacı yazarsan sevinirim

ESRACIM

MİDE YANMASI İÇİN VERDİĞİ İLACIN İSMİ PANTPAS 40 mg.

sorarsın doktoruna tatlım:

günaaaaaaaaydınnnn :2:
uykuuuum vaaaaaaaaaaar...
rüyamda doktormdan fırça yiyordum, ultrason film çektir gel diye bağırıyordu bana.. manyak karı.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…