kızlar benim oğlumun ismi hala muallak..alper dedik ama akşam eşimle olmaz diye düşündük...
hiç bir isim bulamadık..hiç hoş gelmiyor...gecenin 2 sine kadar araştırdık...
ama yine de çok hoş bir isim bulamadık...
eşim saruhan nasıl dedi zor bir isim geldi zor bir isim yüklemeyelim dedim..
şaştım valla ....
ağır isim dimi şaşırdım valla kızlar için isimler daha güzelhmmm naçizane fikrim alper güzel değil.saruhan alpere kıyasla daha güzel ama ağır bir isim
Benim göbeğimde kıl içinde yaaa
kızlar benim oğlumun ismi hala muallak..alper dedik ama akşam eşimle olmaz diye düşündük...
hiç bir isim bulamadık..hiç hoş gelmiyor...gecenin 2 sine kadar araştırdık...
ama yine de çok hoş bir isim bulamadık...
eşim saruhan nasıl dedi zor bir isim geldi zor bir isim yüklemeyelim dedim..
şaştım valla ....
Yüzüklerin efendisindeki Saruman gibi olmuş, bence acele etmeyin. biz de hala muallakta sallanıyoruz. Egemen Batuhan bişiler bişiler. ben de diyorum son ana kadar düşünücem. acele etmek ok. çok öenmli bir konu çünkü.
benim favori ismim eymen erkek olsa eymen istiyordum ama kızım olacak ecrinim olacak allahın izniyle
benim favori ismim eymen erkek olsa eymen istiyordum ama kızım olacak ecrinim olacak allahın izniyle
Benim göbeğimde kıl içinde yaaa
ağır isim dimi şaşırdım valla kızlar için isimler daha güzel
hayri abinin aramıza yeniden dönüşü
benimde öyle, kremlerde besliyor iyice sanırım....
bunlar kalmıcak bizimle değil miiii?????? valla kıllı hatun oldum yaaa
emzirme döneminde sonra bana epilasyon yapacak kuruluş acaip zengin olacak galibaa
kızım benim göbeğimdeki tüylerin uzamış halini göstersem şaşarsınız...ben önceden beri hep aldırıyorum...hayri abinin 1 numara büyüğüyüm yani..
sanırım ilkokula başladıklarında 1 sınıfta en az 2-3 Eymen olucak. ben de cok seviyorum Eymen ismini ama hem kuzenimin hem de en yakın arkadaımın oğlunun adı Eymen.
kızım benim göbeğimdeki tüylerin uzamış halini göstersem şaşarsınız...ben önceden beri hep aldırıyorum...hayri abinin 1 numara büyüğüyüm yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?