2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzüklerin efendisindeki Saruman gibi olmuş, bence acele etmeyin. biz de hala muallakta sallanıyoruz. Egemen Batuhan bişiler bişiler. ben de diyorum son ana kadar düşünücem. acele etmek ok. çok öenmli bir konu çünkü.

benim favori ismim eymen erkek olsa eymen istiyordum ama kızım olacak ecrinim olacak allahın izniyle

cesim acele etmiyorum da insanın 1 tane bile düşüncesi olmaz mı yaaaaaaa bizde tık yok

benim favori ismim eymen erkek olsa eymen istiyordum ama kızım olacak ecrinim olacak allahın izniyle

sanırım ilkokula başladıklarında 1 sınıfta en az 2-3 Eymen olucak. ben de cok seviyorum Eymen ismini ama hem kuzenimin hem de en yakın arkadaımın oğlunun adı Eymen.

benim kardeşimin adı Bora ve ben koymuştum 6 yaşındaydım o zaman:)) bora ismi de yok denecek kadar azdı o zamanlar.bora hoş bir işim bence ama tabi kimileri de beğenmiyor. eymen güzel bir isim bence de yalnız bu aralar çok popüler

gunaydın kızlarrr super bı sabaha basladım cunku oglum uyandırdı benı yaacok guzeldı resmen hareketlerını hıssttım sol tarafın sertlestı yaa ayyy ınanmıyorum sonunda bende hıssttım paşamın hareketlerınıı

emzirme döneminde sonra bana epilasyon yapacak kuruluş acaip zengin olacak galibaa

kızım benim göbeğimdeki tüylerin uzamış halini göstersem şaşarsınız...ben önceden beri hep aldırıyorum...hayri abinin 1 numara büyüğüyüm yani..

sanırım ilkokula başladıklarında 1 sınıfta en az 2-3 Eymen olucak. ben de cok seviyorum Eymen ismini ama hem kuzenimin hem de en yakın arkadaımın oğlunun adı Eymen.

benim yakınlarımda yok koyabilirdim ama kısmet olmadı sağlık olsun belki 2. erkek olur o zaman koyarım tabi o zamana kadar fikrim değişmezse :))

kızım benim göbeğimdeki tüylerin uzamış halini göstersem şaşarsınız...ben önceden beri hep aldırıyorum...hayri abinin 1 numara büyüğüyüm yani..

hihihih alemsiniz yahuu erkek annelerinin kılları daha çok uzarmış diyordu nette doğru mu

kızlar bişi sorcam

şimdi benim 1 haftadır kasıklaım feci sancı içinde ama böyle ayyy diyesim geliyor bu bebişin harekleri mi ??? canımı yakar mı bu hareketler ya ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…