hihihih alemsiniz yahuu erkek annelerinin kılları daha çok uzarmış diyordu nette doğru mu
üsdadım benim
ben cıkıyorum bu guzel haber ıcın gırdım cok mutluyummm
Yüzüklerin efendisindeki Saruman gibi olmuş, bence acele etmeyin. biz de hala muallakta sallanıyoruz. Egemen Batuhan bişiler bişiler. ben de diyorum son ana kadar düşünücem. acele etmek ok. çok öenmli bir konu çünkü.
benimkilerin dökülme şansı yok artık...
biz alıştık komple ağdaya....
anneme benzeye benzeye kıllarım benzedi....
bende kuzey ismini sewiyorum ama eşim istemedi, baştan beri belliydi bizim ismimiz, anlamı çokk güzel diye bayıldıkkk...AREN
hihihih alemsiniz yahuu erkek annelerinin kılları daha çok uzarmış diyordu nette doğru mu
gunaydın kızlarrr super bı sabaha basladım cunku oglum uyandırdı benı yaacok guzeldı resmen hareketlerını hıssttım sol tarafın sertlestı yaa ayyy ınanmıyorum sonunda bende hıssttım paşamın hareketlerınıı
bende kıllıyım canım benimde baba tarafı mirası annem kardeşlerim kaymak gibidir.
anlamı ne canım Aren'in? büyüyünce kısaca RN diye paraf atabilir bu arada :)
kızlar bişi sorcam
şimdi benim 1 haftadır kasıklaım feci sancı içinde ama böyle ayyy diyesim geliyor bu bebişin harekleri mi ??? canımı yakar mı bu hareketler ya ben anlamadım
kızlar bişi sorcam
şimdi benim 1 haftadır kasıklaım feci sancı içinde ama böyle ayyy diyesim geliyor bu bebişin harekleri mi ??? canımı yakar mı bu hareketler ya ben anlamadım
bebeşin hareketleri canım....benimde ağrıyor
kızlar bişi sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?