2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktor sitesine sordum benim durumu yani plesentamın aşağıda olmasını cvp gelmiş bakın ne demiş

Cevap : Tüm gebelik ,doğum veya ameliyatlarda risk vardır.Tam teşekküllü bir hastanede sezaryen doğum yaptığınız sürece ve tüm gebelik boyunca kontrollerinizi yaptırdığınız sürece bu risk çok düşük olacaktır.

bende kuzey ismini sewiyorum ama eşim istemedi, baştan beri belliydi bizim ismimiz, anlamı çokk güzel diye bayıldıkkk...AREN

herkese günaydınnnnn
bunu okuyunca yanamadım benimde eşimin adı bora oğlumun adınıda boramir koymak istiyor yüzüklerin efendisinden bir alıntı daha :)))) rabbim akıl fikir versin ama tabikide oğluma ömer ismini koyacağım :)))))))
birde benim göbekte amazonlar gibi en kıllısından demekki sadece bana özel değilmiş

maaşalkaranfilim bizim günler aynı sanırım 2 gündür bende şiddetle hissediyorum ömerimi mükemmel bir duygu

kızlar bişi sorcam

şimdi benim 1 haftadır kasıklaım feci sancı içinde ama böyle ayyy diyesim geliyor bu bebişin harekleri mi ??? canımı yakar mı bu hareketler ya ben anlamadım

anlamı ne canım Aren'in? büyüyünce kısaca RN diye paraf atabilir bu arada :)

çölde parlayan kum tanesi, ve ççok eskilerden günümüze gelmiş... ee benim oğlumda güneş gibi parladı hayatımızda, mucize gibi gelince babamız yalvardı resmen, AREN olsun diyee

exporter'cım senin canını yakan kasık ağrısıdır.bebeğin hareketleri göbeğin hafif alt kısımlarında oluyor ve acıtmaz tekmelediğinde bile acıtmaktan ziyade hoş bir duygu oluyor

kızlar bişi sorcam

şimdi benim 1 haftadır kasıklaım feci sancı içinde ama böyle ayyy diyesim geliyor bu bebişin harekleri mi ??? canımı yakar mı bu hareketler ya ben anlamadım

yok canım 7 aydan sonra bebek hareketleri can acıtırmış. büyük bir ihtimal o sancilar genişlemeye çalışan rahim bağları.

kızlar bişi sorcam

kasılma kramp tarzı bişi olabilir rahimde bence... magnezyumunu bırakma...
şaka maka kızlar erken doğuma kadar gidermiş bu kramplar...

aranızda en kılsız benim herhalde yıllardır jilet kullanırım maşallahı var tüylerimin ama ben sarşın oldugum için pek belli olmuyor bir de çok ince benim tüyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…