2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ikimiz de farklı cevap vermişiz hehehe alla alla demek ki benim ki çok kibar kız mı olcak ne:)

canım hareketlerden dolayı rahim bağları geriliyor buna bağlı olarak kasık ağrısı olabilir...
bir de büyüyen rahimden dolayı...
tam kıpırdama zamanları bu yüzden bu kasık ağrıları hareketlerden olabilir.

bi arkadaşımdan duymuştum hoş daha çok erken ama ileriki aşamalarda dikkat etmek lazım. hatta doktoru sayısını sormuştu, günde kaç kere oluyor say demişti...

kasılmalar çok erken şimdi...
hem kasılma olmadan direk sancı olabilir...benim ilk doğum sancıyla başladı burdan duyrulur....

baba tarafım kaymak gibi...halam özellikle hiç sevmem kendilerini ama keşke benzeseydi bu kıllar

tüylerle ilgili bi kaç rivayet var paylaşmak istedim. babaanemde dahil onların ailesindeki kadınlarda hiç tüy yok. büyük neneler anlatırlardı kız çocuklarına doğar doğmaz karınca yumurtası sürerlermiş. birde ev sahibemizde de hiç tüy yok onada yarasa kanı sürmüşler doğar doğmaz. kızım olsaydı karınca yumurtası yok ama kesin bir yarasa avcılığına yollardım

ama acıyan taraflar tam kasık değil göbeğin altı ve sertler, bide benim rüzgarım enlemesine yatıyor karnımda yani geçen haftaki duruşuna göre kafasını bir kasığım ayakları öbür kasığımda

o yüzden dedim acaba hareketleri mi gerçekten anlayamıyorum neden acaba

kızlar bende sarışın olmama rağmen kıl tüy boldur ama hamilelikten sanırım bacaklarımdaki tüylerde azalma var süper hep böyle olsa keşke

bizde de yeni doğmuş fare sürerler....arkadaşıma yapmışlar gerçekten çıkmadı...eşimde kız olursa komplew vücuduna sürelim diyodu...

kasılmalar çok erken şimdi...
hem kasılma olmadan direk sancı olabilir...benim ilk doğum sancıyla başladı burdan duyrulur....

ayyyy o günleri yaşamak istiyorum ama daha bebişlerimiz çoook büyücekkkkk...
o sancıyı hissettiğim an panik başlar bende vallaaaa soğukkanlı olabilecek miyim acaba?

eczanelerde karınca yumurtası yağı var canım, ben kullanmak icin almıştım ama sallandı gitti, kullanmadım yani. osmanlıda da sürerlermiş kadınlar.

bizde de yeni doğmuş fare sürerler....arkadaşıma yapmışlar gerçekten çıkmadı...eşimde kız olursa komplew vücuduna sürelim diyodu...

bize niye sürmemiş annelerimiz kızıyorum. benimki kız olsaydı ne yapıp edip kan, yumurta artık ne bulursam yapmak zorunda kalırdım baba tarafına çekerse yanmıştı sakal bile çıkardı o kadar tüylüler

Gözün aydınnnn, yerin ben Orkan'ı

kızlar bişi sorcam

şimdi benim 1 haftadır kasıklaım feci sancı içinde ama böyle ayyy diyesim geliyor bu bebişin harekleri mi ??? canımı yakar mı bu hareketler ya ben anlamadım

Hayır canım onlar doğrudan kasık ağrısı bence. Rahmin büyümesi ile bağlar sancı yapıyor. bebeğin hareketleri bu zamanlarda o kadar acıtacak kadar değildir daha.

ayh hayatta sürmem vallahi, komple tüylü olsun daha iyi. farede binbir mikrop olur yahuu.

eczanelerde karınca yumurtası yağı var canım, ben kullanmak icin almıştım ama sallandı gitti, kullanmadım yani. osmanlıda da sürerlermiş kadınlar.

onlar bişeye yaramıyor 1 yıl kullandım işe yaramadı. doğar doğmaz yapılması gerekiyor hem yağı değil bizzat yumurtası

neyse kızlar korkuttunuz beni yaaa
korkma canım benim normal bu ağrılar
ayyyy o günleri yaşamak istiyorum ama daha bebişlerimiz çoook büyücekkkkk...
o sancıyı hissettiğim an panik başlar bende vallaaaa soğukkanlı olabilecek miyim acaba?

ben çok sakindim hatta eşimi hemen kaldırmadım bekledim geçer diye sıklaşınca dayanamadım...kalktık banyoya girdim annemi aradım erken geliyor dedim...hemen hastaneye uçtuk..ben hiç doğum yapmamıştım ama erken geldiğini anladım çok bilmiş doktorum anlamadı enfeksiyon deyip eve yolladı...aman neyse döndüm yine eski günlere sinirlerim bozulmadan çıkayım

neyse kızlar korkuttunuz beni yaaa

exporter sen doktoruna bir sor fakat benimde son 10 gündür hafif ağrılarım oluyordu o rahimdeki genişlemeymiş bebişimin hareketlerinide 2 gündür hissediyorum onun ağrı ile alakası yok can yakmıyor ben bir sorun olacağını sanmıyorum seninkindede hiç takma kafanı doktorunu ara o zaten sana gerekli açıklamayı yapar içini rahatlatır hemen

doktor bana iki hafta sonra hissedersin şimdiler bişi anlamazsın yanlış yorumlarsın demişti zaten

ayh hayatta sürmem vallahi, komple tüylü olsun daha iyi. farede binbir mikrop olur yahuu.

fare olmazsa yarasa kanı onuda beğenmezsen karınca yumurtası. valla yapardım ciddiyim. ben sarışınım kızımda siyah siyah tüyler ayy adaletli olmazdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…