kasılma kramp tarzı bişi olabilir rahimde bence... magnezyumunu bırakma...
şaka maka kızlar erken doğuma kadar gidermiş bu kramplar...
ikimiz de farklı cevap vermişiz hehehe alla alla demek ki benim ki çok kibar kız mı olcak ne:)
Hey Allahım ağzından yel alsıııııın, Allah korusun.
bi arkadaşımdan duymuştum hoş daha çok erken ama ileriki aşamalarda dikkat etmek lazım. hatta doktoru sayısını sormuştu, günde kaç kere oluyor say demişti...
baba tarafım kaymak gibi...halam özellikle hiç sevmem kendilerini ama keşke benzeseydi bu kıllar
tüylerle ilgili bi kaç rivayet var paylaşmak istedim. babaanemde dahil onların ailesindeki kadınlarda hiç tüy yok. büyük neneler anlatırlardı kız çocuklarına doğar doğmaz karınca yumurtası sürerlermiş. birde ev sahibemizde de hiç tüy yok onada yarasa kanı sürmüşler doğar doğmaz. kızım olsaydı karınca yumurtası yok ama kesin bir yarasa avcılığına yollardım
kasılmalar çok erken şimdi...
hem kasılma olmadan direk sancı olabilir...benim ilk doğum sancıyla başladı burdan duyrulur....
tüylerle ilgili bi kaç rivayet var paylaşmak istedim. babaanemde dahil onların ailesindeki kadınlarda hiç tüy yok. büyük neneler anlatırlardı kız çocuklarına doğar doğmaz karınca yumurtası sürerlermiş. birde ev sahibemizde de hiç tüy yok onada yarasa kanı sürmüşler doğar doğmaz. kızım olsaydı karınca yumurtası yok ama kesin bir yarasa avcılığına yollardım
bizde de yeni doğmuş fare sürerler....arkadaşıma yapmışlar gerçekten çıkmadı...eşimde kız olursa komplew vücuduna sürelim diyodu...
Gözün aydınnnn, yerin ben Orkan'ıiyi akşamlar güzeller güzeli annişler ve dünya tatlısı kuzularımmmm
ancak girebildim doktordan sonra annemle dolaştık birazcık
öncelikle Elmacım sabah okursan geçmişi diye yazıyorum okumazsan yarın yine yazarım.Gülfem hanımla bugün buzları erittik epey bi muhabbet ettik oğlana ne isim koyucaksın bile dedi düşün artık haha
bugün doktoruma ısınmaya başladım bi dahaki ay sarılmayı planlıyorum
dün dermotologun verdiği ilaçları gösterdim kullanabilirsin hiçbir sakınca yok dedi bugün ilaçlarımı aldım ve başladım 5 günlük bi tedavi olacak insallah bezelerde geçer ve kbb ye gerek kalmaz.
Neyse 4 lü test ve kan uyuşmazlığını değerlendirdik herşey çok iyi dedi. Kullandığım ilaçların üzerinden geçtik hepsine devam et magnezyumu hergün alma dedi.Zaten hergün içmiyorum kabız oldukça ya da eklem ağrım olduğunda alıyorum. 3 hafta sonra 2.düzey için randevu alalım Utku beyden dedi tamam dedim, bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi ohooo dedim 3-4 haftadır bariz hissediyorum bu hafta ayaklarını yakalamaya başladım güldü çook iyi dedi
sonra ultrasona geçtik oğlum maşallah ekrana sığmadı tabi parça parça inceledik bi ara ağzını açıp kapattı sonra parmağını ağzına götürdü gördün mü dedi doktor bak bi daha incele dedi geri aldı tekrar izletti ağlıycaktım..Minicik burnu var dedi aha dedim babasına benzemiş benimki büyükbi ara yüzünü bize döndü o ara çıktı aldı usg den.neyse senin ufaklık önden bi gidiyodu dedi evet dedim 1 haftaya yakın önden gidiyodu evet dedi o zaman senin 2.düzeyi 2 hafta sonra yapalım iyi beslemişsin dedi 327 gram olmuş boyunu sormayı unuttum o da söylemedi. tansiyonuma bakıldı normal veeeeee tartıldım sıkı durun 57.700 cıktım yani toplamda 3 kilo 700 gram almışım bunun 2 kilo 700 gramı son 3 hafta içinde olmuş hehe doktora söyledim çok iyi dedi bundan sonra daha hızlı ve cok kilo alacaksın endişelenme kilon çok çok iyi maşallah dedi. Bu arada hastanede her gören erkek mi diye sordu karnım o kadar bariz erkek göbeği oldu ki aksi imkansız zaten..Oğlum içerden bile ben erkeğim diye ilan ediyo herkese
normalde 260 liraymış 2.düzey ama Gülfem hanım yönlendirdiği için 200 liraya bakılacakmış.Bu arada ssk m başlamış çok sevindim artık bende sgk lıyım..
Hastanenin satışını sordum doktora evet dedi satıldı.Fiyatlar nolcak dedim inan bizde bilmiyoruz maaşlarımızı bile bilmiyoruz ama acıbademle yapılan anlaşmada sgk geçicek diye anlaşmışlar o yüzden çok pahalı olmaz endişelenme dedi.Bi dahaki kontrolunde kesinleşmiş olur bilgi veririm sana dedi.
Aklıma gelenler bunlar uzun uzun yazdım kusura bakmayın.
kızlar bişi sorcam
şimdi benim 1 haftadır kasıklaım feci sancı içinde ama böyle ayyy diyesim geliyor bu bebişin harekleri mi ??? canımı yakar mı bu hareketler ya ben anlamadım
bizde de yeni doğmuş fare sürerler....arkadaşıma yapmışlar gerçekten çıkmadı...eşimde kız olursa komplew vücuduna sürelim diyodu...
eczanelerde karınca yumurtası yağı var canım, ben kullanmak icin almıştım ama sallandı gitti, kullanmadım yani. osmanlıda da sürerlermiş kadınlar.
korkma canım benim normal bu ağrılarneyse kızlar korkuttunuz beni yaaa
ayyyy o günleri yaşamak istiyorum ama daha bebişlerimiz çoook büyücekkkkk...
o sancıyı hissettiğim an panik başlar bende vallaaaasoğukkanlı olabilecek miyim acaba?
neyse kızlar korkuttunuz beni yaaa
exporter sen doktoruna bir sor fakat benimde son 10 gündür hafif ağrılarım oluyordu o rahimdeki genişlemeymiş bebişimin hareketlerinide 2 gündür hissediyorum onun ağrı ile alakası yok can yakmıyor ben bir sorun olacağını sanmıyorum seninkindede hiç takma kafanı doktorunu ara o zaten sana gerekli açıklamayı yapar içini rahatlatır hemen
ayh hayatta sürmem vallahi, komple tüylü olsun daha iyi. farede binbir mikrop olur yahuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?