2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

onlar bişeye yaramıyor 1 yıl kullandım işe yaramadı. doğar doğmaz yapılması gerekiyor hem yağı değil bizzat yumurtası

Doğrudur canım, inanırım işe yaramamasına, üümit satıyolar resmen. işe yarasa şaşırırdım.

bizim bir arkdaş var kısmetse bu cuma doğum yapacak kız ne güzel önceden her yerini epilasyon yaptırmış misler gibiyim şimdi diyor bende de sadece koltuk altımda var ne salakmışım keşke yaptırsaydım

bizim bir arkdaş var kısmetse bu cuma doğum yapacak kız ne güzel önceden her yerini epilasyon yaptırmış misler gibiyim şimdi diyor bende de sadece koltuk altımda var ne salakmışım keşke yaptırsaydım

hiç pişman olma bence bende yaptıştım komple epilasyon ve hiç olmayan kıllarımyeniden fışkırmaya başladı gitti benim paracıklar havaya anca 1 yıl kullanabildim

kızlar birde tuzlama olayı var ya bilmiyorum duydunuz mu? beizim bir tanıdık o ne öle saçma sapan adetler ben yaptırma oğluma falan demişti yaptırmadı (terleme için yaparlar 40 günün için) aradan bir kaç ay geçiyor bu çocuk bir terliyor bir terliyor doktoruna götürüyor annesi doktor ne demiş biliyor musunuz keşke banyo suyuna tuz atsaydın tuz terlemeyi önler diye...

kadın şok tabi

ama çocukları öldürüyolar da bu şekilde. kavruluyo çocuklar tuzdan dolayı, su dengeleri bozuluyor da.

aaaa bizde tuzlarlar yeni doğmuşları. terleri kokmasın diye. teyzem yapmamış o ne öyle deyip. terkediklerinde ailecek çok pis kokuyorlar. terleri çok ağır. bennn kesin tuzlayacam oğluşumu. bu arada annem hepimizi tuzlamış hiç terimiz kokmuyo ayaklarımızda kokmaz

Son düzenleme:
Kızlar günaydın az önce göbüşlere baktım yani nasıl anlayabiliyonuz göbeğe göre kız mı erkek mi ben hiç anlayamıyorum yani

valla kızlar ces çok haklı yenidoğanı tuzlamak çok tehlikeli sakın böyle birşeye izin vermeyin bebeğin ısı merkezini bozabilir çocuğu şoka sokabilirsinzi tıbben çok sakıncalı tuzlanan insanın kokmadığı saçma öyle bişey olmuyor

terin kokması bence yapı meselesi, bir de beslenmeyle cok alakası var. hintliler cok kokarlar mesela. sebebi de cok baharat tüketmeleri. çok sogan tüketenler de cok kokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…