2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım balıkesirde yengenin anasıgil falan mı var? şundan sordum eğer öyleyse orda dertleşmek için anlatmıştır böyle böyle bende yiyolar falan fişman onlar da işte kullandırma kendini gibi bir yorum yaptılarsa etkilenmiş olabilir ama bence demek ki o da bu durumdan sıkılmaya başlamış demek ki birden bıçak gibi soğumuş.bence kendine laf getirme daha sıkıntılı bir durumun yok niye yengeye indin ki şimdiye dek?? sen eminim iyi niyetle davrandın ama sen sen ol hele bu elti,yenge falansa minnet etme sonra insanlar gün gelir yaptıklarını başına kakıverirler kalırsın. bence istersen önce konuşmayı dene hayırdır neden soğuksun diye ama ben senin yerinde olsam artık kahvaltıya neyim inmem

oyyy o oglanı yerler yaaa bıızm oglan tembel anası gıbı cok hareketsızz

facede görmedim canım msjını ama bizim dr. söylemedi canım ben devlet hastanesine gittim zafer çankırıya tavsiye ederim süper dr. güler yüzlü komik dedimki çok geriniyorum uykuda dediki eşin iyi bir masj yapsın hiç bişey kalmaz dedi özele gidiyom demedim dedim kontrole geldim 18 haftam bitti dedim hemen ilaçların bittimi taramalar yapıldımı heee hee hepsi yapıldı hepsi güzel çıktı ilaçlarımda var dedim iyi o zaman dediler usgde baktı kız dedi kesinmi dedim kesin kız dedi

bende bi itirafta bulunayım hazır elvin başlamışken :)) bende eşimin koltukaltına ağda yapıyorum birkaç oldu kurtarcam eşimide kıl tüy derdinden ama ben ona yaptıramam ya utanırım

meliscim bulantıların azalmıştı bıraz zorla kedını ben oğlumda neler çektım hel şimdi bişe aaayyy altını bı dolduruyo başörtümü burnuma sarıyorum camları acıyorum öyle altını temızlıyorum sağolsun eşim akşam olunca temızlıyo yanı hamılelık zor bacım yapmaya çalış tek başınasın senı çok ıyı anlıyorum keşke daha yakın olsak ınan destek olurudm burdakıler gıdı bızde çektık sende çekıceksın demezdım burdakıler derken benım etrafımdakıleır demek ıstedım rabbım yardımcın olsun hepımıızn

Esra,ama komik yaaaa iyi ediyorsun canım yol adamı

Son düzenleme:
meliscim bulantıların yüzünden indiğini bilmiyordum ben. ben yoktum herhalde sen anlattıgında. ama kızların dediği gibi zorla kendini sonra yüzüne tokat gibi söylerler geldin bilmem kaç ay bende yedin diye daha ağır gelir canım

bende bi itirafta bulunayım hazır elvin başlamışken :)) bende eşimin koltukaltına ağda yapıyorum birkaç oldu kurtarcam eşimide kıl tüy derdinden ama ben ona yaptıramam ya utanırım

Oh be! Uzaylı olmaktan kurtardın beni Esraaaaa, sağol.

canım benim bence cess doğru söylüyo bunca sey yapmışsın sen de sonuçta dimi karşılıksız bıraksan neyse de.sen cessin dediği gibi dolabı güzeellce bi temizlettir yavaş yavaş alıştır kendini hiç minnet teme yengeye falan kendiniz halledin yasinle yardımcı olun birbirinize yoksa yengenin tepkileri arttıkça sen kafaya takacan herşeyi olumsuz yansıcak bu hem eşine hem bebişine hep sıkıntılı olcan bi dene bakalım kendin halletmeye başlayınca yengenin tavırlarında değişiklik olca mı onu balıkesirde birileri doldurmuş olabilir olumsuz olumszu konuşup

bende ces e katılıyorum sen dert etme ama başının çaresinede bak valla en yakın arkadaşın bile olsa her gün görmekten sıkılırsın kadında o yüzden öyle yapmıştır kırmamak için sen içini ferah tut ama dolabında kahvaltılıklar mevcut olsun

melisçim artık kusmaların bittiyse bence yengene gitme en azından aranız düzelene kadar evde bişeyler yapmaya çalış takma kafana bugüne kadar yaptıklarına allah razı olsun de hiç üzülme insanız sonuçta bazen yanlış anlaşılmalar hassaslıklar oluyor geçer elbet kişiliği sağlamsa zaten seni yarı yolda bırakmaz emin ol

Oh be! Uzaylı olmaktan kurtardın beni Esraaaaa, sağol.

geçen akşam evde ağda yaptım başladım almaya eşimin koltukaltını ama ağda sert olmuş yapıştır yapıştır çekmiyo 45dk sürdü tam adamın kolu felç oldu yukarıda tutmaktan bidahakine hazır alalım diyo

canım bence açık açık konuş, bu günlerde biraz farklı davranıyosun bi sıkıntın mı var diye. belki o da senin hakkında olumsuz bişiler duymuştur, birileri aranızı bozmak için iftira felan attıysa sana karşı soğuk davranıyor olabilir. ablam da eltisiyle yaşadı aynı sorunu sonra sorunca çözdüler meseleyi

üff be melisim gerçekten çok zor.

önce herkesinde dediği gibi ev komple herşey dahil temizletilecek başka yolu yok canım... Sonra kraker bisküvi galate tarzı şeyler alacaksınız çabuk bozulmayan gibi tatlım en azında biraz ağzına atarsın kendini iyi hissedersin sonra muz kivi elma gibi meyveleri yasin yıkayıp koca bir kaseye koyup senin yanına yada ne bilim girebildiğin her hangi bir odaya bıraksın sonra süt puding gibi şeylerde alabilirsin canım hiç bir şey yiyememekten daha iyi ekmek yanına karper peynirler yada pınar beyaz gibi şeylerde bırakabilir....

Akşamlarıda artık elnizden ne geliyorsa onu yaparsınız valla inan bana ben akşamlarısadece çorba salata ve meyve yiyorum yemek bende yapmıyorum çok nadirdir genelde pazar günleri yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…