Herkes döküldüüüü, yasaşın bunamamışım!
Söylemeyim söylemeyim dedim ama tutamıcam kendimi, kızlar benimkine eşim yardım ediyo, özellikle "saç" kısmına.Göbek büyüyünce de o yapar diye düşünüyorum. Kocam benim herşeyim!
Söylemeyim söylemeyim dedim ama tutamıcam kendimi, kızlar benimkine eşim yardım ediyo, özellikle "saç" kısmına.Göbek büyüyünce de o yapar diye düşünüyorum. Kocam benim herşeyim!
Nasıl yani:))))önceden de mi???
Hiç gizlimiz saklımız kalmadı burda wallaaaa, herşeyimizi döktüm ortaya
anaaammmmmmm ciddi misin kızzz:))) ben valla bacak kıllarımı görürse bile utanıyorum bakma diyorum altımı değiştirirken kıllıysam normalde aslında hiç utangaç biri değilimdir ama kıl konusunda hassasım niyeyse vay beee tebrik kondurdum eşine elvincim:)) ama söylersem benimki de yapar yazıkkk:)
Eveeeeeet, göremeyince yardım ediyo, ya da ben fıttırınca
Onun böyle bi derdi olsa ben de hiç çekinmez yardım ederdim ona. Bizim evlilik biraz da kanka modunda ilerliyoBirlikte yapıyoruz, sonra birlikte kutluyoruz yaptığımızı
Eeee öpücüklü göbek resmini de istiyoruz o zaman merak ettik ama...
Onun böyle bi derdi olsa ben de hiç çekinmez yardım ederdim ona. Bizim evlilik biraz da kanka modunda ilerliyoBirlikte yapıyoruz, sonra birlikte kutluyoruz yaptığımızı
Kız sen var yaaaa niyeti bozuk şey seni:))))))önceden nasıl görmüyordun inceciktin:)) bahaneye bak sen...
A-a o olmaz,o bizim özelimiz
Bişey değil biz sizinle buluşunca sakın kocama garip garip bakmayın ha Lila
"Saç" bölgesini diyorummmmm, Melis dedi ya hani saçlı diyeeee, totişi yaaaa, orayı görmek için şekilden şekle giriyorum yaaa
kzılar size bişi danışmak istiorum
malum ben sabah kahvaltılarına yengeye iniorum yasinde akşam yemeklerinde aşağı inior
yenge geçen hafta yoktu şansıma annem 2 defa geldi gerisinide ben hallettim akşamlarıda yasin dışarda yedi 2 3 gecede aşğıdakilere yemek ısmarladık hepberbaer yedik öle geçti zmn
yenge ne zmnki balkesten döndüüüüüü bişiler oldu bnmle çok konuşmuor diyaloğa girmemeye çalışıor mesela ben mutfaklarını toplamıştım ama geçen gün günde uluorta ay ev berbattı lavabomun içi hiç bölee pis olmamıştı dedi ve eminim bnm temizlediğimi bilior hatta kocama kızdım sen böle yapmazdın dedim dedi bnde temiz bırakmıştım halbuki ama çok ağırıma gitti bu üstüme alındım direk
neyse gitmeden önce 4 boyutluya ben götüreyims eni göreyim derdi onu bekledim dedim ne mzna alayım randevu bana güvenme neyim ne deilim bilemiorm dedi bnde iyi dedim kendim gittim
birde burda bir kankamız daha var geçen sabah kahvaltıya çağırmış normal şartlarda birlikte gidilir dimi bana msj attı ben hemen çıkıorum s... gelirsin yazmış bnde fırladım çıktım hemen gittim bu 20 dk sonra geldi bunada bozuldum
ve eskisi gibi muhattap olmuor kahvaltıya çaırıor ama yüzüme pek bakmıor insan eti ağırdır derler bu konuda hakkını yiyemem bişide diyemem ama mesela eskiden güne gidecekse 2 gün önce sölerdi yasin bana açma falan alırdı o sabah
şimdi evde yok gitmiş yasinde aşağıya güvenip hiçbişi bırakmamış şoka girdim kaldım böle yasini aradım dedim yasin çok ayıp oldu 4 ay olcak onlara çöküoruz ben konuşayım biz başımızın çaresine bakalım dedim ben akşamları hallederimde sen bütün gün napcan tek açmayla olmuor bu iş dedi dedim halletcem artık ne yapalım yani yenge bize açık açık msj verior anlamamk için salak olmak lazım
bizde çöktük dediysek nişan yıldönümleri doğumgünleri vs... hep pastalarını aldık yengeye çocuklara hep hediyeler aldık dışarda yemeğe çıakrttık hatta bir kahvaltı planımız var ama onlara uymadığı için çıakrtamadık yani bizde karşılık verdik elimizden gfeldiğince
ne yapmalıyım kızlar bir akıl lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?