2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ssk karşılıyor diye duymuştum ben bu muhabbet dönerken. hatta sağlık ocağında yazdırmıştı biri. pahalı derken ne kadarki fiyatı.

inş güzel sonuçlar nasip eder rabbim tüm amniyosentez olanlara ben de dahil benim sonuçlar da 26 nisanda çıkacak bakalım

ssk karşılıyor diye duymuştum ben bu muhabbet dönerken. hatta sağlık ocağında yazdırmıştı biri. pahalı derken ne kadarki fiyatı.

malesef karşılamıyor cnm o kremi bana doktorum vermişti vajinismusu yenmem için fiyatı 32tl falandı

ben aldığımda 5 ay önce 28 tl idi ama 5 tüp var içinde...5 ay demek buda...
şimdi 55 olmuş dediler... ssk karşılamıyor sanırım ama belli olmazda sürekli değişiyor ya bu ilaç işleri, eskiden ssk veriyomuş belki fiyat artınca ssk vermeye başlamıştır, olabilir mi ki?
3035 olsa gene alıcamda yazık günah, oğluma bişi alırım 55 tl ile vallaaaa

birde anestol varmış, ben daha önce duydum ama emla vardı elimde kullanmadım. hatta 2 lira falan anestol krem!!!!!
ama bunu dr.a soramam artık , utanıyorum yaaaaa.... siz sorsanıza kızlarr...hem bedava vallaa!!!!

çok sık girmediğim için bilemiyorum kızlar yeni öğrendim bende özlemi kızlar çok geçmiş olsun bütün dualarım sizin ve bebeklerinizle umarım sonuçlar güzel çıkar sorun çıkmaz

not defterime yazıcam bu kremi haftaya perşembe sağlık ocağına kontrole çağıdılar o zman sorucam doktoruma. birde ben aklıma takılan şeyleri defterime yazıyorum doktora gidince tek tek soruyorum. doktorun karşısında ayy ne sorucaktım deyip tutulup kalıyorumda. hem atlamamış oluyorum. kafam bir milyon ya, iş hayat ev geçim derdi haliyle kafa kalmıyo

birde anestol varmış, ben daha önce duydum ama emla vardı elimde kullanmadım. hatta 2 lira falan anestol krem!!!!!
ama bunu dr.a soramam artık , utanıyorum yaaaaa.... siz sorsanıza kızlarr...hem bedava vallaa!!!!

anestol emla kadar etkili deil diye biliyorum ben emla daha iyi uyuşturuyor

ön sonuç diye bişi olmuormuydu bu aniyosentezde duygu sendede oldumu

canım bu ön sonuç amniyosentezi yapan yere göre değişiyor galiba ben ankara gata da oldum bana hiç ön sonuçtan bahsetmediler 20 gün sonra arayın dediler daha öncesinde aramayın çünkü belli olmuyo dediler

yaaaaaa ayşegül face te gördüm kesin kız mı ne zaman belli oldu????????? yaaa kız sen benden kaç hafta gerisin sana söyledi gıcık dktor bana söylemiyo:))) bu arada sana face ten msj atmıştım ultrasonla ilgili

anestol üde sor canım....
bu ucuz hem...

bu arada ben de hep emla kullanırdım. anestolu duymadım evet sorarsanız çoookk iyi olur gerçekten. ben de kullanırım ))

bu arada ben de hep emla kullanırdım. anestolu duymadım evet sorarsanız çoookk iyi olur gerçekten. ben de kullanırım ))

bende çok memnunum emladan, hayatımı kolaylaştırdı nasıl hemde!
emla için ok aldım dr.dan. onada zam yapmışlar ...

ayyyyyyy gümbür gümbür izmir yaaaaaaaa, hava karardı nasıl, gece sanki!!

bende çok memnunum emladan, hayatımı kolaylaştırdı nasıl hemde!
emla için ok aldım dr.dan. onada zam yapmışlar ...

ayyyyyyy gümbür gümbür izmir yaaaaaaaa, hava karardı nasıl, gece sanki!!

Ay aklımdan aynı şey geçiyodu. Bu 2011 nisan ayı çok garip oldu töbe töbe. ben 19 nisanda evlendim yaz gibi günlük güneşlikti. ertesi gün de denize girmiştik. şimdi resmen kabanla dolaşıyorum.

balıkesir de öyle hava akşam gibi oldu yağmur da yağdı yağacak.yarın da takımları çekip gala da olmam lazım tüm gün avrupa şenliği var üff görevliyim

cnm o krem güvenli kullanabilirsin ama nasıl kullanacaksın sorun göbekte kocaman olacak yakında ve hiçbişey göremiyceksin eğilemiyceksin yani kremde olsa yapmak mümkün deil

Herkes döküldüüüü, yasaşın bunamamışım!
Söylemeyim söylemeyim dedim ama tutamıcam kendimi, kızlar benimkine eşim yardım ediyo, özellikle "saç" kısmına. Göbek büyüyünce de o yapar diye düşünüyorum. Kocam benim herşeyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…