melis cim sen benim gibi yap vur jileti gitsin hayda bree beş dakikada beşiktaş acı yok rocky:)
kızlar ben geçen hafta sordum EMLA kremi. hatta prospektüsü aldım götürdüm adamın eline verdim.
baktı, ne için ki bu dedi? kuaför için dedim. adrenalin yok içinde çok kullanmazsan olur sorun yok dedi. yarım tüp bikini bölgesine yetiyo zaten... ama fiyatı uçmuş ayrı konu... bende 1 tüp vardı, saklıyorum doğuma vallaaa...
kızlarr güzel bir muhabbetin ortasına giricem ama
bugün öslemim35 saat 9da amniyosenteze girdi çıkmıştır sonuçlar için dua edelim iyi çıksın sonuçlarını ptesi alacak allahın izniyle dün gece çok korkuordu ama şimdi geçti bitti diye içim rhat o da inşallah rahatlamıştır
buarada aman facede olanlar ordan yazmasın etrafında kimse bilmiormuş çünkü
müsait olduğunda damlaya msj atacak damla bize bildirir nasıl olduğunu i,nşallah duruda özlemde iyidir
ssk karşılıyor diye duymuştum ben bu muhabbet dönerken. hatta sağlık ocağında yazdırmıştı biri. pahalı derken ne kadarki fiyatı.
ssk karşılıyor diye duymuştum ben bu muhabbet dönerken. hatta sağlık ocağında yazdırmıştı biri. pahalı derken ne kadarki fiyatı.
inş güzel sonuçlar nasip eder rabbim tüm amniyosentez olanlara ben de dahil benim sonuçlar da 26 nisanda çıkacak bakalım
ben aldığımda 5 ay önce 28 tl idi ama 5 tüp var içinde...5 ay demek buda...
şimdi 55 olmuş dediler... ssk karşılamıyor sanırım ama belli olmazda sürekli değişiyor ya bu ilaç işleri, eskiden ssk veriyomuş belki fiyat artınca ssk vermeye başlamıştır, olabilir mi ki?
3035 olsa gene alıcamda yazık günah, oğluma bişi alırım 55 tl ile vallaaaa
birde anestol varmış, ben daha önce duydum ama emla vardı elimde kullanmadım. hatta 2 lira falan anestol krem!!!!!
ama bunu dr.a soramam artık , utanıyorum yaaaaa.... siz sorsanıza kızlarr...hem bedava vallaa!!!!
ön sonuç diye bişi olmuormuydu bu aniyosentezde duygu sendede oldumu
anestol emla kadar etkili deil diye biliyorum ben emla daha iyi uyuşturuyor
not defterime yazıcam bu kremi haftaya perşembe sağlık ocağına kontrole çağıdılar o zman sorucam doktoruma. birde ben aklıma takılan şeyleri defterime yazıyorum doktora gidince tek tek soruyorum. doktorun karşısında ayy ne sorucaktım deyip tutulup kalıyorumda. hem atlamamış oluyorum. kafam bir milyon ya, iş hayat ev geçim derdi haliyle kafa kalmıyo
bu arada ben de hep emla kullanırdım. anestolu duymadım evet sorarsanız çoookk iyi olur gerçekten. ben de kullanırım))
bende çok memnunum emladan, hayatımı kolaylaştırdı nasıl hemde!
emla için ok aldım dr.dan. onada zam yapmışlar ...
ayyyyyyy gümbür gümbür izmir yaaaaaaaa, hava karardı nasıl, gece sanki!!
cnm o krem güvenli kullanabilirsin ama nasıl kullanacaksın sorun göbekte kocaman olacak yakında ve hiçbişey göremiyceksin eğilemiyceksin yani kremde olsa yapmak mümkün deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?