2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar geldik evdeyiz iyyim ben bebeğim de iyi.. biraz yorgunum uyuyamadım gece.. sabah erken kalktım halsiz kaldım..sonunda amniyosentez oldum biraz canım yandı ama geçti şükür! sonuçlar cumartesi öğleden sonra inşallah güzel haberler vereceğim.. 2 gün yatmam gerekiyor .. hepiniz sağolunn kızlar iyiki varsınız..

Çok geçmiş olsun canım, sonuçların da teerrrrrtemiz çıkıcak inşallah. hadi dinlen bakalım iyice.

Özlemcim sen güzelce dinlen,çok güzel haberlerle döneceksin aramıza

Maşallah şimdiki çocuklar çok akıllılar gerçekten benimde 2,5 yaşında kız yiğenim var ölürüm onun için kendi çocuğum olsa ancak bu kadar olur diyorum.Annesini soruyor mu peki
**

bende oyle dıyorum kendı cocugum olsa nasıl sewerım acaba...ılk gun sordu bızde anlattık sana oyuncak alcak ws ws dedık 2hafta bıttı carsamba gunu gelecekler sımdı bana cok alıstı hıc bırakmıyo pesımı ...annesını arayınca teyzemın bebegınede oyuncak al dıyo

geçmiş olsun cnm inş. sonuçlarda güzel çıkar hayırlısıyla

hoşgeldiniz özlemcim iyi olmana sevindim.Umarım sonuçlarında güzel çıkar sen şimdi güzelce dinlen biraz...

canımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne dınlen guzelce hersey yolunda gıdecek merak etme...bu arada sana ozelden msj atmstım okudunmu

Çok geçmiş olsun canım, sonuçların da teerrrrrtemiz çıkıcak inşallah. hadi dinlen bakalım iyice.

bende öyle olacağına inanıyooruumm inşallahh... bide kızım 200 gr olmuş iyi dimi kilosu daha doğrusu gramı???sağolun canımm iki gün kalkmayacağım yanınıza gelir giderim arada ama:)

bende öyle olacağına inanıyooruumm inşallahh... bide kızım 200 gr olmuş iyi dimi kilosu daha doğrusu gramı???sağolun canımm iki gün kalkmayacağım yanınıza gelir giderim arada ama:)

gayet iyi canım kilosu, tosun maşallah tosssuuuun. gel tabe yanımıza..

canım ya iyi bari az kalmış gelmesine...

iyi cnm bende 17+3 iken gitmiştim 197 gr dı kızım doktor iyi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…