Bana dedin dimi
Teşekkür ederiz teyzesi
Neyse böyle tanındık böyle kalalım
Evet arkadaşlar ne derse,o doğrultuda ilerleriz..
Duru nun annesine dedim
Sana "Duru'nun annesi" demek benim içimi bi hoş yaptı, hepimiz anne oluyoruz yuppppidiiiiiiiik!
kızlaar geldik evdeyiz iyyim ben bebeğim de iyi.. biraz yorgunum uyuyamadım gece.. sabah erken kalktım halsiz kaldım..sonunda amniyosentez oldum biraz canım yandı ama geçti şükür! sonuçlar cumartesi öğleden sonra inşallah güzel haberler vereceğim.. 2 gün yatmam gerekiyor .. hepiniz sağolunn kızlar iyiki varsınız..
kızlaar geldik evdeyiz iyyim ben bebeğim de iyi.. biraz yorgunum uyuyamadım gece.. sabah erken kalktım halsiz kaldım..sonunda amniyosentez oldum biraz canım yandı ama geçti şükür! sonuçlar cumartesi öğleden sonra inşallah güzel haberler vereceğim.. 2 gün yatmam gerekiyor .. hepiniz sağolunn kızlar iyiki varsınız..
Maşallahşimdiki çocuklar çok akıllılar gerçekten benimde 2,5 yaşında kız yiğenim var ölürüm onun için kendi çocuğum olsa ancak bu kadar olur diyorum.Annesini soruyor mu peki
**
Çok geçmiş olsun canım, sonuçların da teerrrrrtemiz çıkıcak inşallah. hadi dinlen bakalım iyice.
Özlemcim sen güzelce dinlen,çok güzel haberlerle döneceksin aramıza
bende öyle olacağına inanıyooruumm inşallahh... bide kızım 200 gr olmuş iyi dimi kilosu daha doğrusu gramı???sağolun canımm iki gün kalkmayacağım yanınıza gelir giderim arada ama:)
bende oyle dıyorum kendı cocugum olsa nasıl sewerım acaba...ılk gun sordu bızde anlattık sana oyuncak alcak ws ws dedık 2hafta bıttı carsamba gunu gelecekler sımdı bana cok alıstı hıc bırakmıyo pesımı ...annesını arayınca teyzemın bebegınede oyuncak al dıyo
bende öyle olacağına inanıyooruumm inşallahh... bide kızım 200 gr olmuş iyi dimi kilosu daha doğrusu gramı???sağolun canımm iki gün kalkmayacağım yanınıza gelir giderim arada ama:)
iyi cnm bende 17+3 iken gitmiştim 197 gr dı kızım doktor iyi demişti
kızlar aranızda bel ağrısı çeken varmı benim birkaç gündür hafif hafif ağrıyo uzanınca geçiyo ama evham yaptım işte dr.aradım akşam üstü gidicem
canım ya iyi bari az kalmış gelmesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?