2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet benim de 17+2'de 208 gr idi. demek ki normal hep bu ölçüler. ama 50 altı 50 üstü olabilir bence.

ben baya kilo aldım bugüne kadar tam 6 kilo inş. bebişimin gelişimi güzel olur o kilolar bende kalmasın yaa bebişim büyüsün (

ben baya kilo aldım bugüne kadar tam 6 kilo inş. bebişimin gelişimi güzel olur o kilolar bende kalmasın yaa bebişim büyüsün (

ben de 5 kilo aldım canım, hiiiiiiiiiç de umrumda degil vallaahi, doktor degerlendiriyo zaten kilosunu bildigim kadarıyla karın cevresine göre soyluyo, karın cevresi olcumune gore de hep 3-4 gün önden gidiyo. demek ki besleniyo bebegim. hepimizinki de öyle bence.

kızlar ben kaçar dinlenmem gerekk.. aklınıza geldikçe dua edin sonuçlarımız iyi çıksın.. iyi ki varsınız kimse bilmiyor sizlerden başka eşim ve ailemden başka bu olayı.. sizlerle konuşmak iyi geliyor.. sağolun gerçekten.. uyuyalım biraz bizde toparlanalım..

benım bırlıkte halldecegım kımse yok esım sagolsun mecbur gıdıp alcaz bıyerden

elbette dua edecegım genelde namzdan sonra tum eylul annelerıne tabı dıger annelerede dua edıyorumm hersey ıyı olck merak etme..hadı ıyı uykular cnm

Hadi canım merak etme sen, aklımız ve dualarımız seninle, iyi uykular acığını da benim icin uyu e mi canım :)

cnm ben minyon tipliyim boyum kısa 153 hamile kaldığımda kilomda 53tü şuan 59.2 çok fazla takmıyorum aslında kiloları çünkü bünyem çabuk alıp çabuk veriyo metabolizmam çok hızlı çalışıyo neyseki. doğumdan sonra dikkat edersem kolayca veririm diye düşünüyorum inş. tabiii

Kızlar dünden beri sanki regl dönemindeymişim gibi inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum
Çok fazla ayakta durdum sanırım ondan ama çok rahatsız edici.

senin tam tersin de ben oluyorum canım, boy 183. 65 ile başladım 69 oldduuum :)

senin tam tersin de ben oluyorum canım, boy 183. 65 ile başladım 69 oldduuum :)

ben 1.75 im 48 kiloydum genelde ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ki 5. haftadaydım kilom 52idi şu andada 57 kiloyum doktor 5 kilo aldığımı söylüyor ama ben itina ile kilo alıyorum ama zayıf olduğum için herkes aa hiç kilo almamışsın bebeğide beslemiyorsundur diyor bende yorum bile yapmıyorum bebişimin sağlığı yerinde bende kilo almaya çalışıyordum zaten inşallah doğumdan sonrada biraz kalır

Off akşam da kurs var.
O sandalyeden oturmak nasıl rahatsız anlatamam.
Üstelik son 2 ders blok,tam 1,5 saat aralıksız kalkmadan oturuyoruz.
Neyse,umarım geçer

e ama ben dedim sana kursa gitme diyeeeeeeeeee, son 2 gün kitaptan okucaksın girceksin sınava işte misssss gibi. ama sen git bakalım, tahta masalar acıtsın totişini. Ces sözü dinlemezsen böyle olur işte.

Çok imreniyorum 5 vakit namaz kılanlara. Allah kabul etsin canım,

amın cumlezmıın inş..imrendıgın seyı sende yapabılrsın ttalım...acık soylıyım hamılelıkten once bukadr dıkatlı kılamıyordum ama esımle cocugu cok ıstedık bız uzun sure korunduk cocugumz olmaz dıye cok korktuk we hamıle oldugumu ogrenınce bunun ınanılmaz bı mucıze oldugunu anladım ya dusunsene kucucuk bı sıwıdan bebegımz olusuyo ne ewrelerden gecerekk.we bu mucızeyı bana weren rabbıme nasıl sukredecegımı bılemedım tum sukurler yetersız kalıyordu cunku bana werdıgı mınık mucızem karsısında we en azından gorewım olan namazımı kılayım dedım cocgumun ahlakındada buyuk payı olacak cunku ınanıyorum canımm

e ama ben dedim sana kursa gitme diyeeeeeeeeee, son 2 gün kitaptan okucaksın girceksin sınava işte misssss gibi. ama sen git bakalım, tahta masalar acıtsın totişini. Ces sözü dinlemezsen böyle olur işte.

Ya kurs hemen evin karşısında olduğu için gideyim dedim cess kızma
Bu arada dün eşimle pratik yaptık biraz.
Vites değiştirirken görmeliydin beni
E panik,heyecan vardı ama başaracağım sanırım:82:
Yalnızca gaz ayarında ve vites değiştirmede sorun var azcık:78:

çok biliyo onlar. kızılötesi heralde gözleri, bakıp da bebegini besleyemedigini gorebiliyoarsa bravo. benim ablam da cok zayıfıtır. ben sana yakışıyor derim, zayıflık saglikır derim moralini düzeltir gonderirim, sonra densizin biri sen çok zayıfsın hestalıklı mısın der benim ablamın mrallini 0 yapar. sen de kilo alsan iyi olur tabi ama alamıyosan da bırak zayıf kal. zayıflık her halükarda güzel bişi bence. ne yemek derdi vaaar, ne spor. harikasınız işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…