evet benim de 17+2'de 208 gr idi. demek ki normal hep bu ölçüler. ama 50 altı 50 üstü olabilir bence.
ben baya kilo aldım bugüne kadar tam 6 kiloinş. bebişimin gelişimi güzel olur o kilolar bende kalmasın yaa bebişim büyüsün (
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
kızlar bakın süslerde ayrıca satılıyor ama fiyatları yazmıyor kime ne tuttururlarsa o fiyata satıyorlar eminönünde iyi bir pazarlıkla uygun fiyata alabilirsiniz tabi ben bunlar için teyzemin yurtdışından gelmesini bekliyorum doğumumdan 1 ay önce gelip hepsini kendisi halledicek kendisi terzidir aynı zamanda sıkıda pazarlıkçıdır
kızlar ben kaçar dinlenmem gerekk.. aklınıza geldikçe dua edin sonuçlarımız iyi çıksın.. iyi ki varsınız kimse bilmiyor sizlerden başka eşim ve ailemden başka bu olayı.. sizlerle konuşmak iyi geliyor.. sağolun gerçekten.. uyuyalım biraz bizde toparlanalım..
kızlar ben kaçar dinlenmem gerekk.. aklınıza geldikçe dua edin sonuçlarımız iyi çıksın.. iyi ki varsınız kimse bilmiyor sizlerden başka eşim ve ailemden başka bu olayı.. sizlerle konuşmak iyi geliyor.. sağolun gerçekten.. uyuyalım biraz bizde toparlanalım..
elbette dua edecegım genelde namzdan sonra tum eylul annelerıne tabı dıger annelerede dua edıyorumm hersey ıyı olck merak etme..hadı ıyı uykular cnm
ben de 5 kilo aldım canım, hiiiiiiiiiç de umrumda degil vallaahi, doktor degerlendiriyo zaten kilosunu bildigim kadarıyla karın cevresine göre soyluyo, karın cevresi olcumune gore de hep 3-4 gün önden gidiyo. demek ki besleniyo bebegim. hepimizinki de öyle bence.
cnm ben minyon tipliyim boyum kısa 153 hamile kaldığımda kilomda 53tü şuan 59.2çok fazla takmıyorum aslında kiloları çünkü bünyem çabuk alıp çabuk veriyo metabolizmam çok hızlı çalışıyo neyseki. doğumdan sonra dikkat edersem kolayca veririm diye düşünüyorum inş. tabiii
sir ağdadan önce emla krem kullanımı | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları
Burdan bi inceleyin isterseniz Emla kremi, ben doktoruma mail attım, cevabını paylaşırım sizinle...
Kızlar dünden beri sanki regl dönemindeymişim gibi inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum
Çok fazla ayakta durdum sanırım ondan ama çok rahatsız edici.
dinlen hemen canım. dinlenmeden geçmez hiç.
senin tam tersin de ben oluyorum canım, boy 183. 65 ile başladım 69 oldduuum :)
Off akşam da kurs var.
O sandalyeden oturmak nasıl rahatsız anlatamam.
Üstelik son 2 ders blok,tam 1,5 saat aralıksız kalkmadan oturuyoruz.
Neyse,umarım geçer
Çok imreniyorum 5 vakit namaz kılanlara. Allah kabul etsin canım,
Off akşam da kurs var.
O sandalyeden oturmak nasıl rahatsız anlatamam.
Üstelik son 2 ders blok,tam 1,5 saat aralıksız kalkmadan oturuyoruz.
Neyse,umarım geçer
e ama ben dedim sana kursa gitme diyeeeeeeeeee, son 2 gün kitaptan okucaksın girceksin sınava işte misssss gibi. ama sen git bakalım, tahta masalar acıtsın totişini. Ces sözü dinlemezsen böyle olur işte.
ben 1.75 im 48 kiloydum genelde ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ki 5. haftadaydım kilom 52idi şu andada 57 kiloyum doktor 5 kilo aldığımı söylüyor ama ben itina ile kilo alıyorum ama zayıf olduğum için herkes aa hiç kilo almamışsın bebeğide beslemiyorsundur diyor bende yorum bile yapmıyorum bebişimin sağlığı yerinde bende kilo almaya çalışıyordum zaten inşallah doğumdan sonrada biraz kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?