Ehe ben de boşnak geliniyim:) eşim boşnak....benim de istikbal parlak canım. boşver gelecegi dusunup de icini karartma. boşnaklara has yemeklerden istedi simdi canım ama hiiç o konulara girmicem.
Aman nolur uzun olsun diye dua etme canım, uzun boy kadnlarda bir yere kadar kabul edilebilir sonrası kıyafet bulmada problem teşkil etmeye başlıyor. Tr'de uzun boylu kadınlara gore çalışmıyor malesef tekstil dünyası. bence kadın dedin mi mümkünse kısa, kısa degilse de 170-175 arası ideal. kısa kadınlara cok ozenirim ben. çıtı pıtı bayılırım. eşlerinin göğüslerine kafalarını dayayabilirler mesela ayaktayken. benim eşimle boyum aynı hemen hemen. 2 santim uzun eşim benden.
canım çarşamba günleri akşamdan eşim evde oluyor o yüzden giremiyorum...iyiyim tatlım oğlum iyidir sanırsam bilmiyorum
iyiyim canım...hiç sorma şimdi siparişleriyle uğraşıyorum...canımı sıkıyorlar sinir oluyorum...yazın biz çok yoğun oluruz nasıl görüşecez bilmiyorum ces artık akşamları bi güzellik yapar girersin kk olur mu özlerim seni
valla ne diyim sende haklısın cnm ama allahın takdiri öyle sevmiş öyle yaratmış napalım mesela ben minyonumya bende aradığım herşeyi bulamıyorum kıyafet olarak pantolonlarda hep paçalar uzun geliyor ayakkabı desen 34 giyiyorum ve çok zorlanıyorum istediğim modeli bulmakta ikimizin ortası en güzeli demekki 160 - 170 arasıyinede halimize şükredelimki elimiz ayağımız tutuyor sağlıklıyız allah herşeyin hayırlısını versin
İnşallah canım
Sen ilk sayfadaki listemizde yoksun değil mi?
Orası için gerekli olan bilgiler:44:
İnşallah canım
Sen ilk sayfadaki listemizde yoksun değil mi?
Orası için gerekli olan bilgiler:44:
banka ihalesş canım aldıkta onla uğraşıyoruz sen hastamısın keyfin yok gibi geldi bana...Meloşum nasılsın tatlım,ne ihalesi bu:26:
Girmez miyim canım. girerim tabi. izne de ayrılcaz yazın ooooohh, tam süper olucuk.
esrant canım neyin var
hastacık mı oldunuz...
kızlar ben kaçar dinlenmem gerekk.. aklınıza geldikçe dua edin sonuçlarımız iyi çıksın.. iyi ki varsınız kimse bilmiyor sizlerden başka eşim ve ailemden başka bu olayı.. sizlerle konuşmak iyi geliyor.. sağolun gerçekten.. uyuyalım biraz bizde toparlanalım..
kızlaar geldik evdeyiz iyyim ben bebeğim de iyi.. biraz yorgunum uyuyamadım gece.. sabah erken kalktım halsiz kaldım..sonunda amniyosentez oldum biraz canım yandı ama geçti şükür! sonuçlar cumartesi öğleden sonra inşallah güzel haberler vereceğim.. 2 gün yatmam gerekiyor .. hepiniz sağolunn kızlar iyiki varsınız..
Yok tatlım hasta değilim de,fazla ayakta durduk,bel ağrım var
canım çarşamba günleri akşamdan eşim evde oluyor o yüzden giremiyorum...iyiyim tatlım oğlum iyidir sanırsam bilmiyorum
iyiyim canım...hiç sorma şimdi siparişleriyle uğraşıyorum...canımı sıkıyorlar sinir oluyorum...yazın biz çok yoğun oluruz nasıl görüşecez bilmiyorum ces artık akşamları bi güzellik yapar girersin kk olur mu özlerim seni
banka ihalesş canım aldıkta onla uğraşıyoruz sen hastamısın keyfin yok gibi geldi bana...
oh oh ben çalışırım tam gaz herhal
rüyamda işten ayrıldığımı gördüm korktum....işlerimi halledeyim işler kalmasın diye kendimi parçalıyorum...rüya çıkarsa diye
valla ne diyim sende haklısın cnm ama allahın takdiri öyle sevmiş öyle yaratmış napalım mesela ben minyonumya bende aradığım herşeyi bulamıyorum kıyafet olarak pantolonlarda hep paçalar uzun geliyor ayakkabı desen 34 giyiyorum ve çok zorlanıyorum istediğim modeli bulmakta ikimizin ortası en güzeli demekki 160 - 170 arasıyinede halimize şükredelimki elimiz ayağımız tutuyor sağlıklıyız allah herşeyin hayırlısını versin
yokumne bılgılerı soyle gondereyım benıde oglumuda yazzz
inş güzel sonuçlar alırız tatlım senin sonuçlar erken cıkıyomuş benimkisi 26 nisanda çıkacak Allahım dualarımızı kabul eder inş.
Ben ortayım,boyum 170
Nick
Kilo
sat
beklenen doğum tarihi
kilo
güncel bilgi
Ben ortayım,boyum 170
Nick
Kilo
sat
beklenen doğum tarihi
kilo
güncel bilgi
evet okudum maşallah oğulcunabızde ıyız canım..okudunmu bılmem dun gece oglumu hıssttım
inci gelsin artık ya çok merak ettim ne dedi acaba cinsiyetine dr
bende gecen cuma oldum atlattim.sali gunu de ilk test sonuclarim cikti.Fish yontemi diye birsey biraz hizlandirilmis,ana sonuclar icin bende 3 hafta bekleyecegim.Doktor degismez dedi.Sizlerde insallah cok cok iyi neticeler alirsiniz.
Ehe ben de boşnak geliniyim:) eşim boşnak....benim de istikbal parlak canım. boşver gelecegi dusunup de icini karartma. boşnaklara has yemeklerden istedi simdi canım ama hiiç o konulara girmicem.
Aman nolur uzun olsun diye dua etme canım, uzun boy kadnlarda bir yere kadar kabul edilebilir sonrası kıyafet bulmada problem teşkil etmeye başlıyor. Tr'de uzun boylu kadınlara gore çalışmıyor malesef tekstil dünyası. bence kadın dedin mi mümkünse kısa, kısa degilse de 170-175 arası ideal. kısa kadınlara cok ozenirim ben. çıtı pıtı bayılırım. eşlerinin göğüslerine kafalarını dayayabilirler mesela ayaktayken. benim eşimle boyum aynı hemen hemen. 2 santim uzun eşim benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?