2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla ne diyim sende haklısın cnm ama allahın takdiri öyle sevmiş öyle yaratmış napalım mesela ben minyonumya bende aradığım herşeyi bulamıyorum kıyafet olarak pantolonlarda hep paçalar uzun geliyor ayakkabı desen 34 giyiyorum ve çok zorlanıyorum istediğim modeli bulmakta ikimizin ortası en güzeli demekki 160 - 170 arası yinede halimize şükredelimki elimiz ayağımız tutuyor sağlıklıyız allah herşeyin hayırlısını versin

Girmez miyim canım. girerim tabi. izne de ayrılcaz yazın ooooohh, tam süper olucuk.

orası öyle canım, Allahıma çok şükür. saglik problemi vermesin de olan kıyafet problemi olsun yani de mi ama :)

Meloşum nasılsın tatlım,ne ihalesi bu:26:
banka ihalesş canım aldıkta onla uğraşıyoruz sen hastamısın keyfin yok gibi geldi bana...
Girmez miyim canım. girerim tabi. izne de ayrılcaz yazın ooooohh, tam süper olucuk.

oh oh ben çalışırım tam gaz herhal
rüyamda işten ayrıldığımı gördüm korktum....işlerimi halledeyim işler kalmasın diye kendimi parçalıyorum...rüya çıkarsa diye

tekrar geçmiş olsun canım dinlen bol bol

bızde ıyız canım..okudunmu bılmem dun gece oglumu hıssttım

senin gibi çalışanı zor bırakır onlar zaten. nerde bulcaklar bir daha.

Ben ortayım,boyum 170

yokumne bılgılerı soyle gondereyım benıde oglumuda yazzz

Nick
Kilo
sat
beklenen doğum tarihi
kilo
güncel bilgi

inş güzel sonuçlar alırız tatlım senin sonuçlar erken cıkıyomuş benimkisi 26 nisanda çıkacak Allahım dualarımızı kabul eder inş.

bende gecen cuma oldum atlattim.sali gunu de ilk test sonuclarim cikti.Fish yontemi diye birsey biraz hizlandirilmis,ana sonuclar icin bende 3 hafta bekleyecegim.Doktor degismez dedi.Sizlerde insallah cok cok iyi neticeler alirsiniz.

bende gecen cuma oldum atlattim.sali gunu de ilk test sonuclarim cikti.Fish yontemi diye birsey biraz hizlandirilmis,ana sonuclar icin bende 3 hafta bekleyecegim.Doktor degismez dedi.Sizlerde insallah cok cok iyi neticeler alirsiniz.

ya bana neden bu fish yönteminden bahsetmediler gatada ya yapmıyo galiba bunlar fish yöntemi falan bekletiyolar beni 20 gün neyse geç olsun da güç olmasın derler ya inş kuzucm sağlıklıdır.

valla cnm ben ilk şiddetli kilomu o yemeklerle aldım hamileliğimi öğrendiğimde bir akrabamız vefat etti 40 gün mevlüt okundu ve mevlütten sonra şu fırında yapılan meşhur besin ürününden verdiler bende yedim yedim kilo olarak kaldı saolsunlar benimde canım şu an bişi istedi ama sölemiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…