kızlaar geldik evdeyiz iyyim ben bebeğim de iyi.. biraz yorgunum uyuyamadım gece.. sabah erken kalktım halsiz kaldım..sonunda amniyosentez oldum biraz canım yandı ama geçti şükür! sonuçlar cumartesi öğleden sonra inşallah güzel haberler vereceğim.. 2 gün yatmam gerekiyor .. hepiniz sağolunn kızlar iyiki varsınız..
ne kursu esracıgım
amın cumlezmıın inş..imrendıgın seyı sende yapabılrsın ttalım...acık soylıyım hamılelıkten once bukadr dıkatlı kılamıyordum ama esımle cocugu cok ıstedık bız uzun sure korunduk cocugumz olmaz dıye cok korktuk we hamıle oldugumu ogrenınce bunun ınanılmaz bı mucıze oldugunu anladım ya dusunsene kucucuk bı sıwıdan bebegımz olusuyo ne ewrelerden gecerekk.we bu mucızeyı bana weren rabbıme nasıl sukredecegımı bılemedım tum sukurler yetersız kalıyordu cunku bana werdıgı mınık mucızem karsısında we en azından gorewım olan namazımı kılayım dedım cocgumun ahlakındada buyuk payı olacak cunku ınanıyorum canımm
Ya kurs hemen evin karşısında olduğu için gideyim dedim cess kızma
Bu arada dün eşimle pratik yaptık biraz.
Vites değiştirirken görmeliydin beni
E panik,heyecan vardı ama başaracağım sanırım:82:
Yalnızca gaz ayarında ve vites değiştirmede sorun var azcık:78:
Canım ben ehliyet kursuna başladım da..
bu arada sen bana bilgilerini özel mesajla göndermiş miydin:44:
çok biliyo onlar. kızılötesi heralde gözleri, bakıp da bebegini besleyemedigini gorebiliyoarsa bravo. benim ablam da cok zayıfıtır. ben sana yakışıyor derim, zayıflık saglikır derim moralini düzeltir gonderirim, sonra densizin biri sen çok zayıfsın hestalıklı mısın der benim ablamın mrallini 0 yapar. sen de kilo alsan iyi olur tabi ama alamıyosan da bırak zayıf kal. zayıflık her halükarda güzel bişi bence. ne yemek derdi vaaar, ne spor. harikasınız işte.
Haklısın aslında hiçbişi bahanesi degil. çalışıyorum o yuzden kılamıyorum diycem ama bunun kazası da var yan sonuçta. ama yapıcam bir gün mutlaka.
senin tam tersin de ben oluyorum canım, boy 183. 65 ile başladım 69 oldduuum :)
kızlaar geldik evdeyiz iyyim ben bebeğim de iyi.. biraz yorgunum uyuyamadım gece.. sabah erken kalktım halsiz kaldım..sonunda amniyosentez oldum biraz canım yandı ama geçti şükür! sonuçlar cumartesi öğleden sonra inşallah güzel haberler vereceğim.. 2 gün yatmam gerekiyor .. hepiniz sağolunn kızlar iyiki varsınız..
Canım ben ehliyet kursuna başladım da..
bu arada sen bana bilgilerini özel mesajla göndermiş miydin:44:
çok biliyo onlar. kızılötesi heralde gözleri, bakıp da bebegini besleyemedigini gorebiliyoarsa bravo. benim ablam da cok zayıfıtır. ben sana yakışıyor derim, zayıflık saglikır derim moralini düzeltir gonderirim, sonra densizin biri sen çok zayıfsın hestalıklı mısın der benim ablamın mrallini 0 yapar. sen de kilo alsan iyi olur tabi ama alamıyosan da bırak zayıf kal. zayıflık her halükarda güzel bişi bence. ne yemek derdi vaaar, ne spor. harikasınız işte.
ben bu gazla bi süre giderimben zayıflığı sorun etmiyorum emin ol anne tarafım boşnak benim annemde 40 a kadar 50 kiloymuş şimdi 80:) istikbalim parlak yani
anam 1.83 mümaşallah cnm o ne boy ben senin yanında cüce gibi kalırım yav neyse inş. kızım uzun olur bana benzemez gerçi benide beğeniyolar kısa boyluyum ama ufak tefek çıtı pıtı bişeydim hamile kalana kadar tabi kendimide övdüm iki arada valla boyu posu hiç önemli deil sağlıklı olsunda kızım benim başka bişey istemem
KIZLAR size yetişemiyorum geçmişi okuyamıyorum artık....
ne var ne yok kızlar:89::89:
KIZLAR size yetişemiyorum geçmişi okuyamıyorum artık....
ne var ne yok kızlar:89::89:
hosgeldın melos gorusemz olduk
canım çarşamba günleri akşamdan eşim evde oluyor o yüzden giremiyorum...iyiyim tatlım oğlum iyidir sanırsam bilmiyorumıyılık ttalım senden naber ıyımısın goremdım senı aksamdan berı hersey yolundamı ogluusn nasıl
İyiyiz canım sen nasılsın? Şu ihale bozdu senle bizim aramızı. gündüzleri görüşemez olduk, .ok şikayetçiyim.
3-4 kullanımdan sonra o kavramaya alışır canım ayagin zaten, hic sarsmadan degistirirsin vitesi merak etme.
canım eger cok rahtsızsan gtme derse cok kolay sınw gecersın nette gecmıs sınwa soruları coz halledersın ttalım...bılgıler derken ne mesela
bende yollamaya çalıştım ama 100 mesaj atmadan özel msj yollanmıyormuş cnm kısmetse 100 mesajı tamamlarsam yollıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?