2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın. iyice yat dinlen

Haklısın aslında hiçbişi bahanesi degil. çalışıyorum o yuzden kılamıyorum diycem ama bunun kazası da var yan sonuçta. ama yapıcam bir gün mutlaka.

3-4 kullanımdan sonra o kavramaya alışır canım ayagin zaten, hic sarsmadan degistirirsin vitesi merak etme.

ben bu gazla bi süre giderim ben zayıflığı sorun etmiyorum emin ol anne tarafım boşnak benim annemde 40 a kadar 50 kiloymuş şimdi 80:) istikbalim parlak yani

Haklısın aslında hiçbişi bahanesi degil. çalışıyorum o yuzden kılamıyorum diycem ama bunun kazası da var yan sonuçta. ama yapıcam bir gün mutlaka.

umarım allah sanada nasıp eder kılmayı canım bı kıl ne buyuk bı huzur oldugunu goreceksınn bak bebegın bahenen olsun basla ınan kı zor degıll

senin tam tersin de ben oluyorum canım, boy 183. 65 ile başladım 69 oldduuum :)

anam 1.83 mü maşallah cnm o ne boy ben senin yanında cüce gibi kalırım yav neyse inş. kızım uzun olur bana benzemez gerçi benide beğeniyolar kısa boyluyum ama ufak tefek çıtı pıtı bişeydim hamile kalana kadar tabi kendimide övdüm iki arada valla boyu posu hiç önemli deil sağlıklı olsunda kızım benim başka bişey istemem

KIZLAR size yetişemiyorum geçmişi okuyamıyorum artık....
ne var ne yok kızlar:89::89:

inş güzel sonuçlar alırız tatlım senin sonuçlar erken cıkıyomuş benimkisi 26 nisanda çıkacak Allahım dualarımızı kabul eder inş.

bencede super zayıflıkk ben hıc bı zamn cok zayıf olamadım ama walla bunye meselı su ıcsem yarıyoo yaa...sımdı hamıle kalınca cok korktum ama ılk zamnlar 4kılo werdım gecen ay 1kılo aldım bakalım bu ay neolack en fazla 9kılo alma luksum war :86:

ben bu gazla bi süre giderim ben zayıflığı sorun etmiyorum emin ol anne tarafım boşnak benim annemde 40 a kadar 50 kiloymuş şimdi 80:) istikbalim parlak yani

Ehe ben de boşnak geliniyim:) eşim boşnak....benim de istikbal parlak canım. boşver gelecegi dusunup de icini karartma. boşnaklara has yemeklerden istedi simdi canım ama hiiç o konulara girmicem.

Aman nolur uzun olsun diye dua etme canım, uzun boy kadnlarda bir yere kadar kabul edilebilir sonrası kıyafet bulmada problem teşkil etmeye başlıyor. Tr'de uzun boylu kadınlara gore çalışmıyor malesef tekstil dünyası. bence kadın dedin mi mümkünse kısa, kısa degilse de 170-175 arası ideal. kısa kadınlara cok ozenirim ben. çıtı pıtı bayılırım. eşlerinin göğüslerine kafalarını dayayabilirler mesela ayaktayken. benim eşimle boyum aynı hemen hemen. 2 santim uzun eşim benden.

Son düzenleme:
KIZLAR size yetişemiyorum geçmişi okuyamıyorum artık....
ne var ne yok kızlar:89::89:

İyiyiz canım sen nasılsın? Şu ihale bozdu senle bizim aramızı. gündüzleri görüşemez olduk, .ok şikayetçiyim.

hosgeldın melos gorusemz olduk

ıyılık ttalım senden naber ıyımısın goremdım senı aksamdan berı hersey yolundamı ogluusn nasıl
canım çarşamba günleri akşamdan eşim evde oluyor o yüzden giremiyorum...iyiyim tatlım oğlum iyidir sanırsam bilmiyorum
İyiyiz canım sen nasılsın? Şu ihale bozdu senle bizim aramızı. gündüzleri görüşemez olduk, .ok şikayetçiyim.

iyiyim canım...hiç sorma şimdi siparişleriyle uğraşıyorum...canımı sıkıyorlar sinir oluyorum...yazın biz çok yoğun oluruz nasıl görüşecez bilmiyorum ces artık akşamları bi güzellik yapar girersin kk olur mu özlerim seni

3-4 kullanımdan sonra o kavramaya alışır canım ayagin zaten, hic sarsmadan degistirirsin vitesi merak etme.

İnşallah canım

canım eger cok rahtsızsan gtme derse cok kolay sınw gecersın nette gecmıs sınwa soruları coz halledersın ttalım...bılgıler derken ne mesela

Sen ilk sayfadaki listemizde yoksun değil mi?
Orası için gerekli olan bilgiler:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…